11

Избирател

преди 8 години

Винаги съм гласувала, но сега се чудя има ли смисъл. Кандидатът на Реформаторите от първи тур отпадна, а другите двама са ми еднакво неприемливи. И съпругът ми споделя същото мнение...а още повече ме подразни как Реформаторите "подкрепят " кандидата на ГЕРБ, аз гласувах за тях, защото не искам ГЕРБ. Сигурно не само ние мислим така.

10

Анонимен

преди 8 години

Браво хора! Нека всички разберат в Европа, че тези политици са нелегитимно избрани!!!!!!!!Пълен бойкот на тази политическа класа!!!!

9

absurdi

преди 8 години

при масовите машинации с бюлетини и протоколи, тези избори са напълно излишни,в момента управлява една прослойка от политици изучили процеса, как да нагаласят резултатитеот вота за себе си, елементарно нещо е да се организират поне едни честни избори в тази страна и тогава ще се види реалното състояние с полит"групировките"

8

Анонимен

преди 8 години

да видим в останалите три района на варна колко гласа ще напазаруват днес гербавите...

7

Анонимен

преди 8 години

Той тиквата отдавна е приготвил за негласувалите правилно,значки с надпис "враг на народа "

6

Анонимен

преди 8 години

Ами явно никой не си е платил и бълг**араците разпускат.Големите баници бяха поделени а за по-малките може и парите да са попривършили.

5

Анонимен

преди 8 години

какво да ходят на избори като съдбата ни е решенена от чужди държави! И правилните хора с евроатлантическа ориентация ще са на власт! Независимо от вашето желание!

4

Gogo

преди 8 години

Просто не ми се мисли към 16-17 ч. днес какво купуване на гласове ще бъде в цяла България.Изведнъж ще видим как се раздвижват нещата.И то в определени прослойки от населението.Ама така ще бъде.Според мен човек без средно образование не трябва да гласува.Нищо против хората,но тази гавра с вота всеки път трябва да бъде прекратена.Затова хората не са мотивирани да гласуват и не може и да търсим вина в тях.Всеки сам решава.

3

Анонимен

преди 8 години

Аз още се чудя дали изобщо да тръгвам към секцията...Дали има смисъл да си правя този труд. Има ли въобще смисъл?! Като че вече е решено всичко, а аз само си оставам с втълпеното от медиите, че нещата видите ли, зависели от мен.

2

Анонимен

преди 8 години

НА ВНИМАНИЕТО НА Ц И КТези сгънати на две бюлетинки се отвалят веднага, щом ги пуснеш в прозрачната урна! Всеки знае кой за кого е гласувал.Отделно от това, в някои комисии, лицето, което слага печатите просто наднича във вътрешната страна на бюлетинката, за да се увери лично кой за как е гласувал!При това положение, изборите валидни ли са? Те не са с тайно, а с явно гласуване!Пликове ли ви се досвидяха?!

1

kurti

преди 8 години

Em taka shte e kvo e tova den prez den izbori ..pari za pensii nqma ama za izbori i razni hrantutnici ima!!!!@@@@ nikoi da ne otide da e.....tehnata m....