37

до 8

преди 8 години

До АнонименИ го завърши за 1 година - още по голям срам...

36

Наблюдател

преди 8 години

Всички ще си носим последствията от това че комунистите останаха ненаказани за злодеянията си! Легнаха си комунисти и се събудиха капиталисти "чисти като сълза"! Нали се сещате с Германия какво щеше да стане ако нацистите си бяха сменили само инициалите!!

35

Анонимен

преди 8 години

REKTORA NA NATFIZ E COVEK BEZ SRAM I SAVEST--PREZIRAM TOZI KOMUNISTICESKI AGENT.

34

Анонимен

преди 8 години

Кви ценности бе?Мутра-Премиер!Партиен секретар-Председател на НС!?Комс.секретар и син на номенклатура от БКП-Президент?!Цветанов-син на шофьора на сатрапа от ДС-Минстър на МВР,надарен от тъщата с многобройни имоти и апартаменти,съден,с осъдителна присъда,после оправдан-знаем защо-шеф на предизборен щаб и не знам кво още?Лилето-партизанска унука,дъщеря на номенклатурни кадри-министър и вице премиер?!Нито един виновен за 25г.разруха,фалита на банки,КТБ и др!Къде го този морал?

33

моралист

преди 8 години

Поколението на прехода изгуби ценностите на своите родители.На сцената излязоха мутрите,чалгаджиите,далаверите,лъжци,мошеници,измамници..,бандити....Най голям виновник е държавата и съдебната система,защото определя правилата.Рибата се вмирисва от главата!

32

АТАКИСТ

преди 8 години

Христо Мутафчиев преди 3 години го видях в една адвокатска кантора на Шишковата градинка във Варна. Седеше си човечеца и аз без да го забележа отначало седнах до него и докато се ориентирам в обстановката го виждам с един балтон и държи ***- гледаше напред със замръзнал поглед. Г-н Мутафчиев, радвам се да ви видя! Как сте? А той: благодаря, добре!Аз: Радвам се да го чуя! И тъкмо щях да го питам още нещо, той се надигна с гръб към мен и си излезе. сякаш не бях в приемната и не говорех с него

31

Огледалото

преди 8 години

Малко е странно, че представители на т.нар. интелигенция коментират проблеми, които са огромен дълг на същите тези към народа! Повече от 25 години с тяхната активна помощ се осъществява тотален културен геноцид, постигнаха пълно опростачване на нацията - бездуховност, продажност, лицемерие и медийно облъчване в указана от власт имащите посока! Неграмотни, но добре платени журналисти ни показват вярната посока...ЕВОЛЮИРАЙТЕ бе! Първо вие, и то бързо, че време няма!

30

Анонимен

преди 8 години

Човека е прав.Еволюция!!!Това е думата.Но.......... както алкохлно зависимите така и бъл**гараците първо трябва в куп да признаят че са проЗди. След това може да започне еволюцията (лечението).А не да ми се лезят по медиите разни Тикви, Поплювчовци, Архари, Пикльовци, Сталинки и т.н. и да ми обясняват че всичко е "цветя и рози".САМО така може нещо да се промени.Ако ли не то..............."Тъмните векове" ще продължават до безкрай.

29

не е така

преди 8 години

До до 39Тогава по какви други начини се гонеше социалистическата номенклатура от властта? Само един милиционер е способен на това. Освен това да ти кажа интелигенцията не се справи, защото голяма част от тях бяха зависими от службите - тези новите старите, а друга част от тях нямаха морал и духовност - и там кариеризъм, високо его, липса на всякакъв морал и уважение към тези с качества - гледаха да избутат колегата, за да са те и не ми ги хвали - горделиви и бездуховни- такива хора не стават

28

що така

преди 8 години

Няма лошо да започва с еволюцията на подопечните си от НАТФИЗ та белким един ден се появи нещо свястно и у нас.

27

и да и не

преди 8 години

До 36Борисов бе необходим до толкова доколкото успя да отсрани социалистическата номенклатура от властта и им отне икономическите лостове- това само милиционер и силовак можеше да свърши. Сега дано успее да отсрани влиянието на старите новите служби от обществените фондове, това може да го направи като военните се сложат под шапката на цивилен и на гражданското общество. Да, Борисов няма управленчески идеи, но без него много трудно соц номенклатуара се изритваше от властта. Като Костов нужда.

26

Анонимен

преди 8 години

NIAMA SMISAL OT KULTURA ! MRETE SOROSOIDI ! PUBEDA, ATAKA !

25

Анонимен

преди 8 години

Вредата и разрухата от управлението на Доцента от Банкя ще се изследва дълго но ще се разбере във финансово изражение колко ни е ограбил. Моралните поражения от разрухата, безнаказаността и предателството са в унищожаването на естествения повик да протестираш и търсиш правото си да бъдеш нормален. Той разруши с пазаруване всичко това, омърси спонтанния вопъл да се противопоставяме на просташкото му и нагло управление с което ни направи неуважавана, дори презирана нация. И ще търпим ли????

24

Анонимен

преди 8 години

В България има само два университета ТУ-София а от СУ само ФМИ които все още се държат на поносимо ниво..

23

Псевдокултура

преди 8 години

До 17 - ПРАВ СТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕНо тези "МНОГО ОБРАЗОВАТЕЛНИ" и "КУЛТУРНИ " предавания ги творят училите и учещите сев НАТФИЗ.НАТФИЗ и ЦЕННОСТИ - КОМЕДИЯ но ТЪЖНА. Бива ги само като ПРОТЕСТЕРИ но то много итнелект не се иска да ВИКАШ като ИЗОГЛАВЕН.

22

До 5

преди 8 години

Да бе, те турците с тяхното "присъствие" от преди 100 хиляди години още са ни виновни за положението, в което се намираме!!! Ама освен турците още са виновни, извънземни, масони, евреи, илюминати т.н. ДА, да, не Ви лъжа, целият свят е в заговор срещу нас "клетите" българчета! :)

21

до 18

преди 8 години

Сдушват се кариеристите, срещу конкуренцията с морал и знанич им търсят доноси или ИМ ПРЕЧАТ ДА РАБОТЯТ. Нещата може би вече са необратими- ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, като едно време тези от службите. Ей, тези от bulgarianscienceproblems - не с енаплюха СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА, а СРЕЩУ ДРУГИ, ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ С ВЛАСТ чинно си траеха. Я и агента на ДС оня пт пролетта е в комбина с тях!

20

Млад артистин

преди 8 години

Волен е лош, много лош. Ние младите и надеждните артисти сме достойни членове на много демократичното ни общество. Не смъркаме бели субстанции, не пием и пушим, имаме висок морал, не влизаме с връзки в академията, нашето облекло и поведение са за пример на младите. Не се подаваме на влияние, имаме чисти обществени позиции, нито една партия не може да ни купи, дори и Падишаха от ГЕРБ. Вервайте ни!! Долу Сидеров и сие.

19

така е

преди 8 години

И как да има, като превзеха ЦЕЛИ УНИВЕРСИТЕТИ. Професор, пък си крие биографията и НЯМА една Научна публикация. Милиционери и военни - генерал Петя Първанова отговаря за връзки с обществеността в БАН- ченгета и доносници! Нещата вече са толкова дълбоки, че не знам дали ВЕЧЕ НЕ СА НЕОБРАТИМИ. Аз съм отчаян.

18

Емил Николаев

преди 8 години

Няма ценности ли,има има но само еврейски!?....