31

еърбъз

преди 8 години

До АнонименПредполагам,че като франкофоб,се возиш в коФчег от друга националност - вероятно немски. 25 годишно БМВ-енце или Ауди - нце може би.Големи спецове по френско се извъдихте...Не е хубаво,щом не е като моето,нали.

30

бай миле

преди 8 години

Целия свят тръпне какво ще има в черните кутии,тоест ще извадели тежкото въоръжение Русия

29

Анонимен

преди 8 години

Ако беше наш самолет на мястото на инцидента щеше да всякакви експерти но не и български.

28

Анонимен

преди 8 години

До 41- Хм- явно твърдите, че разбирате от тези неща повече от Александър Книвел, бивш директор на департамента на авиокосмическата промишленост на руското Министерство на икономиката... blitz.bg/news/article/372035 Сигурно отричате и науката като такава и за вас са важни единствено каноните и обясненията на православната църква..Приемете, че в 21 век далеч не всеки българин е като вас!

27

Анонимен

преди 8 години

Много скъпо платено от САЩ за медийното унищожаване на Русия, така че не учудвайте всяка луда, дива и много луда дива информация в световните медии. Моля ви, помислете - кой и защо има нужда? КОЙ и ЗАЩО? Помислете, моля!

26

Анонимен

преди 8 години

блиц...продължение - "...Според него, в Русия не обичат да обръщат внимание на подобни проучвания, защото това не е икономически изгодно за компаниите. "Затова ни се налага да разследване катастрофа след катастрофа" заключава експертът. Руски експерт: Британците предрекоха самолетната катастрофа над СинайНе е вярно, че годината на производство на самолета няма значение, твърди Александър КнивелПубликувано: 1 ноем. 2015 15:38

25

Анонимен

преди 8 години

блиц-...Той нарича твърдението, че не са важни годините и срокът на експлоатация на един самолет, а само неговата техническа изправност "невярно". "Има отчет на британската агенция на гражданската авиация, в който се посочва, че най-много катастрофи с турбореактивните самолети от типа" Еърбъс "стават на 19-та година от експлоатацията им, а падналия руски самолет е на 18 и половина години" казва още Книвел.

24

Анонимен

преди 8 години

блиц- ..."Страната ни не изпълнява изискванията на Приложение 19 ИКАО за управление на безопасността на полетите, което е въведено през декември 2013 година. Това приложение изисква да се приеме държавна програма за безопасност на полетите, която да се въведе като задължителна за авиокомпаниите. Това не е направено, затова Русия е ПО коефициент на безопасност на полетите веднага след африканските страни "казва експертът

23

Анонимен

преди 8 години

35, добрутро! Това видео се появи още вчера по обяд и вече 100 пъти беше опровергано. Самолетът на видеото не е Ербъс 321.

22

Анонимен

преди 8 години

35- Аааа, *** моля ви се- как на РУСКИ самальот ще се допусне такъв пробив в сигурността и може да има бомба:D:D:D Както и да е- и Вашата версия е напълно възможна.

21

Анонимен

преди 8 години

Появи се и видео, заснето от джихадистите. Вижда се взрив и падане на самолета. Най-вероятно на борда е имало бомба.

20

Анонимен

преди 8 години

Вместо да пишете минуси, вземете,че помислете малко с нещото, което стои върху шиите ви:) Лично аз имам моя теория- собствениците на компанията може умишлено да са искали да се отърват от самолета, за да вземат застраховката му и да платят на персонала. Защо моята хипотеза да е невярна и невъзможна, а нечии тъпотии за намеса на всякакви фактори, различни от путлеровата доктрина, да са възможните и реалните, а?

19

Анонимен

преди 8 години

Е- какво ще коментирам русофилите за цитираният материал от блиц? Тази компания РУСКА ли е? ДА! Тогава- защо хората над 3 месеца не са получавали заплатата си? Аааа- според вас, за това са виновни: международното положение, американския профсъюз, обама- мобама, юдеомасоните, евреите, клана ротшилд, илюминатите,***, демокраДите, САМО РУСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА КОМПАНИЯТА СА ЧИСТИ КАТО АНГЕЛИ НЕБЕСНИ И НЯМАТ НИКАКВА, АМА НИКАКВА ВИНА, нали?:D:D:D:D:D

18

Анонимен

преди 8 години

Уфффф- и тук са налазили ******те..Поиндоси- миндоси,юдеомасони, дрън-дрън! Коментирайте ТОВА и защо се случва в 'православна демократична " русия- какво замазвате с руски идеологеми ос**раното от руснаците положение? блиц-Служителите на "Когалимавиа" не взимали заплати с месеци (ВИДЕО)..."Всичките стюардеси са застраховани само за 100 000. Това е. Всичките те, включително пилотите и стюардесите, не са си взимали заплатата три месеца. Целите бяха само в нерви, защото имаха дългове "разказа Михаил.

17

Има ли връзка?

преди 8 години

Кралят на СА Салман ал Сауд за кой ли път през последните месеци пристига на посещение в Москва. При предишните визити бяха подписани меморандуми за строителството на 16 АЕЦ-а на полуострова, построяването на метро в Рияд, закупуване на различни и модерни въоръжения. Дали няма да доказва, че няма общо с вчерашната катастрофа?

16

Анонимен

преди 8 години

Написали сте грешно 117 пътника !Колко бързо ще отворят черните кутии !А защо холандци и англичани се спотайват за черните кутии на малаазинския самолет ?

15

Dublin

преди 8 години

Отварят черните кутии на разбилия се руски самолет в Египет?...ne, ste gi izpratiat v Holandia i turpelivo ste cakat oficialnia doklad da bude opovesten...2025...,moze bi...

14

kokospa

преди 8 години

рязкото снижение и загубата на скорост са може би породени от разхерметизация на машината.На 9000 метра се създава изкусвено налягане вътре блико до земното на 1000 метра.При рязко разхерметизиране разликите в наляганията могат да разкъсат обшивката на самолета и той да се разпадне.жалко за хорицата-Бог да ги прости!

13

до №19

преди 8 години

Ти пък кой си, да раздаваш наказания!???Един като теб, дето морализаторствуваше, раздаваше оценки и пледираше за наказания, Господ го наказа!

12

до №18

преди 8 години

До АнонименИ какво мислиш ще се промени за руснаците ако е свален, или обратно, ако е станала някаква фатална случайност!??? Ще ти върнат Крим, или ще спрат Северен поток-2! Или ще разрешат публичното демонстриране на третополовост!??? Ами, не! Нищо такова няма да се случи!