41

Анонимен

преди 8 години

"Собствениците на изгорялия румънски клуб може да получат доживотни присъди ""Това обяви пред румънските медии генералният прокурор на страната Тибериу Ницу.""По думите му още утре започва съдебният процес срещу тримата собственици"Ето така действат в Румъния а при Тиквата НИКОГА няма виновни .......Ало Ваньо, абе оня Мишо-бирата там.......По думите му още утре започва съдебният процес срещу тримата собственици

40

Нема грешка

преди 8 години

И в крайна сметка само 1-2ма от коментиращите отбелязаха вината на шофьора за високата скорост. Колата на снимката е помляна, сякаш е блъснала друга кола. Глупаците искат забрана на колоездачите?! *** отбелязват закона за движението по пътищата, с което казват "ми да не е минавал дядката качен на колелото през пешеходната, да беше слязал поне"!? Полицаите седят и гледат отстрани. Комшиите трескаво коментират. Други викат против пловдивчани - прости били! Това е, неуважаеми, нашата държава!

39

_

преди 8 години

Типично некадърно заглавие и също толкова некадърна статия. Според заглавието шофьорът е минал на червено, според статията - колоездачът. "Журналистическа" шизофрения?

38

георги

преди 8 години

Живях в София 7 години, знам как е и се радвам че мога да си работя в моя град. То в цялата държава е зле с тия коли. Бедния народ пеша не иска да ходи. А колелетата да ги карат будалите :).

37

георги

преди 8 години

Аз съм шофьор от 12 години, предвижвам се и с колело. В ямбол много често ми е по-бързо и удобно с колело. Хората са толерантни и възпитани, не се оплаквам. Но често има и по някой който много го боли да не му вземат предимството. В случая е жалко защото и дядото най-вероятно е инал вина. Сега и живота на момчето ще се опетни. Карайте внимателно. И си купете колелета. По-здравословно и екологично е, както и по-забавно

36

Анонимен

преди 8 години

До твърд герберпо-*** коментар рядко се среща,а като зная колко си ***,чудно ,кой ти е написал коментара,а ти ако си вземаш редовно хабчетата може по- добре да се справиш

35

Анонимен

преди 8 години

Що си не карат велосипедите самоубийците нейде в полето и горите? Добре, че иде зима за да се поизчистят пътищата от побърканяците. Колко карат със жилетка и каска? Един на 100. Да си се сърдят на баба си.

34

8

преди 8 години

Ако бяхме нормална държава, този минал на червено и убил човек - трябваше да е мъртвец, преди още да дойдат куките. Но народа е леш...

33

Анонимен

преди 8 години

Като слушах оня ден банкянския главанак по телевизията, как реве, че луди пари се харчат за хора увредени при катастрофи и скимти, че скъпо МУ било,такива новинаи , съдейки по идиотщините които плямпа би трябвало да ме радват.

32

Ivan

преди 8 години

До АнонименДа не забравямя,че обикновено убийци са шофьорите !

31

Сп???нс

преди 8 години

навремето в листовките един от най-повтарящите се въпроси беше :"Какво се прави при наближаване на светофар , кръстовище , училище , пешеходна пътека и т.н.?" и това да превключиш на 5-та за да не те хване червеното , не беше от правилните отговори --това ме някой ще реши да мине на червено НЕ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ГО ПРЕГАЗИТЕ

30

Алов

преди 8 години

Е па как да мине? На колоездача погребението му е 500 лева ,па на колата са сума пари...

29

твърд гербер

преди 8 години

Хора, спрете да копирате селското поведение на БСП и карайте внимателно, че вече жертвите станаха колкото за една гражданска война!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Т..ъп си и е ВИДИМО с просто око.Превишената скорост в конкретният случай ще бъде доказана с =/- 1км в час.Има си начини в подобни случаи.Естествено това не се учи в обора при козите където си израснал.

27

Анонимен

преди 8 години

И какво като е карал с над 50 км/ч в града? Наказанието е най много отнемане на книжката за година и глоба 2 бона мисля. Шофьорът могат само на това да го осъдят, но там е работата, че тоя дедик, който е нарушил двойно по- сериозно правилата от него( минавайки на червено) сега ще лежи на съвестта му. да минеш на червено това си е опит за убийство и самоубийство.

26

Анонимен

преди 8 години

Няма как да не признаем че провинциалистите са абсолютни КЛАСИЦИ!Все едно някой им е изпомпал сивото вещество (не че е било много) и на негово място е вкаралнафта.И в София ги виждам всеки ден с едни изцъклени погледи летящи към .............небитието.

25

Анонимен

преди 8 години

БСП - Бесни самоубиващи се пенсии.

24

Анонимен

преди 8 години

Пълна забрана за избушените колоездачи самоубийци по улиците!! Да си карат колкото искат на колодрума.

23

Анонимен

преди 8 години

Дядката едно че пресича на червено и второ, че пресича качен на колелото пешеходна пътека, а това е против правилника за движение. Пешеходна пътека се пресича след като слезеш от колелото и го буташ. Иначе не си пешеходец а си водач на превозно средство, който няма превилегията на пешеходците минавайки по нея. Много хора обаче това не го знаят от правилника за движение по пътищата. не че в случая е имало значение дали е бутал или е бил на колелото когато е пресичал пешеходната пътека.

22

онбашията

преди 8 години

аз затова като наближавам зелен светофар намалявам, а не засилвам, голям прас ако ме хване червеното, по-добре да имам време да спра ако светне червено.