114

Дженъри

преди 8 години

До РачоРуското присъствие няма да допринесе эа раэвръэката на войната, а по-скоро ще эадълбочи конфликта!!! Колкото повече эалага Путин в ИГРАТА эа Сирия, толкова по-трудно ще му бъде да се иэтегли!!!

113

Рачо

преди 8 години

ДО ДЖЕНЪРИНезнам какво правеше на времето САЩ в Виетнам ,сега Авганистан ,Сирия, Ирак ,Либия.????!?

112

192

преди 8 години

руските терористи вече го направиха с малайзийския самолет

111

Анонимен

преди 8 години

Някои злорадстват за сваления пътнически самолет че всъщност това е заради политиката на Русия. Ще ви кажа че в тази *** игра може да почнат да падат и самолети на Емирейтс, Луфтханзакоето ще подобаващ отговор от страна на руснаците. На терора трябва да се отговори с терор. Няма да е зле в Русия да се появят някакви екстремисти които да отговарят подобаващо с терор.

110

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАмериканската пропаганда.

109

Дженъри

преди 8 години

Эасилената руска активност, УСЛОЖНИ ситуацията в Сирия, вместо да я облекчи!!! Русия се раэпростира иэвън ОСНОВНАТА СИ СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ!!! С влиэането си във войната в Сирия, Путин ИЭЯВЯВА претенциите на Русия да се превърне в световна сила!!! Доста ГРЕШЕН ХОД, директна намеса в един отдалечен и чужд конфликт и много РИСКОВАН!!! Много жалко эа невинните жертви!!!

108

Вуте до #172

преди 8 години

"Но самолета е свален с далекобойно оръжие доставено единствено от САЩ на ИДИЛ." Първо прочетете някои неща за "далекобойно оръжие" ,за да не пишете глупости.

107

Анонимен

преди 8 години

Като са поели отговорност ще платят ли щети как плати Кадафи когато го обявиха за терорист с неговата групировка,макар че имаше държава далеч по уредна и затова му искаха и му вписаха държавен дълг за свален самолет,а тия сега дрън-дрън крила били тук-там някъде си от кой телефон се обадят по код уж се различават,а кой им кълчеше пари за таз им дейност като спеше на палатка по разни дворове и уговаряше колко ще им излезе борбата на калпак докат тия спяха като в клетки та заради тях го накиснаха

106

Анонимен

преди 8 години

НА БОРДА ИМАЛО ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА .ЕТО ЧЕТА -ГАВРИЛОВИ 4 ЧОВЕКА-ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ФАМИЛИЯ .ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВА КОЛКО СА НИ БЛИЗКИ КОРЕНИТЕ.. ДОРИ 8 МЕСЕЧНО БЕБЕ Е ИМАЛО В САМОЛЕТА . МЪКАТА НА ЧАКАЩИТЕ Е НЕОПИСУЕМА...МИР НА ПРАХА НА ЗАГИНАЛИТЕ.

105

Анонимен

преди 8 години

До veteranАко има нация която заслужава да изчезне от лицето на земята това са руснаците заради тяхната кръвожадност и подкрепа на кръволока Путин с 90%. Това е психически болна нация незяслужаваща място на земята.

104

veteran

преди 8 години

Боже, боже, колко *** се навъди у нас за четвърт век. Да злорадстваш по смъртта на 224 души, макар и руски граждани и да плюеш. Наистина заслужаваме да изчезнем като нация. Засрамете се бе *** такива. Утре с Вас ще стане същото

103

сова

преди 8 години

Ако Ислямска държава наистина са виновни за катастрофата на самолета, настъпиха вече дявола по опашката. И за семе от тях човек вече няма да остане.

102

Мачкай

преди 8 години

МАЧКАЙ ПУТИН ТАЛИБАНИТЕ ОТ ИД иСЪЗДАТЕЛИТЕ ИМ САЩ

101

Анонимен

преди 8 години

Имайте малко почит към мъртвите и скръбта на техните семейства, обикновени хорица нямащи никакво отношение към политиката, геополитиката и т.н на великите сили

100

Анонимен

преди 8 години

Египет до последно ще отрича че отдолу от негова територия могат да се свалят самолети. Всички авиокомпании ще заобикалят тази територия от сега нататък. Горките хора и техните семейства. Дано се разбере причината за тази трагедия.

99

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия нахлуе в арабския свят , за отмъщение или нещо подобно , това наистина ще е края и. И без това затънаха с двата крака в две отделни блата . Русия , като държава е огромна , но като етнос , руснаците са едва 1/3 от руската федерация. И още , тази война няма да е от типа " за родину " . И въобще стратегията на Русия относно сирийския конфликт трябва да се коригира , като за начало. В момента Москва защитава най вече Асад и фамилията му , отколкото сирийския народ.

98

Анонимен

преди 8 години

Може би, Одисей и Шоп са агенти на Кремъл? Благодарение на тях, българите започват да се разбират и да се обичат Русия!

97

az

преди 8 години

Руснаците са си го свалили сами за да оправдаят нахлуването!

96

Кирил

преди 8 години

И с какво стрелят на над 10км?

95

Анонимен

преди 8 години

Щом руснаците казват, че не е терористичен акт имаме пълното освонание да считаме, че е такъв. Путин непрекъснато лъже, лъже и за самолета. Въпросът е кой стои зад този атентат, защото нестава дума за ракено сваляне. Имало е някакъв взрив?! Кой го е заложил и с каква цел?