5

ДА

преди 8 години

Абсолютно вярни са повечето коментари долу, изневяра не се прощава, може би някакви големи изключения ако се е случило веднъж и човъкът е осъзнал грешката си и в душата си знае, че не би я повторил.Не мога да повярвам обаче как жени търпят масово изневери и си седят и после се оплакват или се правят, че нищо не се е случило. Жена, която е простила повече от една изневяра напълно си заслужава съдбата и мъжа, освен ако и тя не е със същото мислене

4

8

преди 8 години

КОЙТО ТЕ Е ПРЕДАЛ ВЕДНЪЖ,ЩЕ ТЕ ПРЕДАДЕ И ВТОРИ ,И ПЕТИ,И 105 ПЪТ.ТОЯ НЕ СЕ Е РАЗКАЯЛ,А СЕ Е УПЛАШИЛ ОТ КУКЛАТА,ЗАЩОТО Е Е РАЗБРАЛ,ЧЕ С НЕЯ ЛАБАВО НЕМА.Е,ВЕЧЕ ЩЕ ЗНАЕ,ЧЕ С ТАЯ ПОРОДА ЖЕНИ ,Е ТАКА.И ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВА,ЧЕ КУКЛАТА Е ВИНОВНА.ЖЕНАТА,КОЯТО УЖ МНОООООГО ОБИЧА,Е БОЛНА,А ТОЙ ОТ МЪКА ОТИВА ДА СЕ СЕ УТЕШАВА С ПЪРВИЯ СРЕЩНАТ ***.

3

Анонимен

преди 8 години

Незнам това момиче дали ще го прочете - скъпа бягай от тоя, неверниците си остават неверници, предателите-предатели. Ще си очерниш живота, ако решиш, че ще ти е трудно да продължиш напред и останеш с такъв човек. Него са го изнудвали, за това си е признал, след време ще постъпи по същия начин, тогава ще те боли и ще съжаляваш повече. Пръстена ли ти е толкова важен или щастието в единствения ти живот?! Помисли си.

2

е

преди 8 години

НЕЕЕ...,НЕ МУ ВЯРВАЙ ,ТОЙ НЕ ИЗПИТВА НИКАКВИ УГРИЗЕНИЯ,НИТО Е ИЗНУДВАН,ТОВА Е ПРОСТО ЧАСТ ОТ НАЧИНА МУ НА ЖИВОТ И ТАКА ДО КРАЯ СЪС ВСЯКА КОЯТО ЩЕ МУ БЪДЕ СПЪТНИЦА В ЖИВОТА-ХОТЕЛ ,СЛЕД ХОТЕЛ,ТАВАН СЛЕД ТАВАН..А КОГАТО СТАНЕ ДЯДО,ЩЕ НАТИСКА БАБИТЕ ПО СТЪЛБИЩАТА НА КООПЕРАЦИЯТА ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ПОВЕЧЕ

1

Анонимен

преди 8 години

Признал си е, защото държи на приятелката, с която има връзка от две години. Не иска тя да разбере за изневярата му от колежката, с която е изневерил - тя от злоба може наистина да потърси приятелката му и да й каже какво е станало. Ако не беше изнудването от страна на тази колежка, той нямаше да си признае.Приятелката да прецени дали държи на този мъж и да не подценява това, че той не иска да я загуби.