11

Анонимен

преди 8 години

НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ НО ПЪК МОЖЕ ДА УМРЕТЕ. ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА УМОРИ БАЩА СИ КАТО МУ БИ ВАКСИНА. НЕ Е РАЗБРАЛА ЧЕ ЧОВЕКА Е БОЛЕН И ГО ПРАТИ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР.

10

Анонимен

преди 8 години

птичи вирос

9

Отпадъчен продукт

преди 8 години

Едва ли някой ще признае официално как се получават тези ваксини. Това са отпадъци от лабораторните изследвания върху щамове. Инжектират ти пълен ***, коктейл от мутирали вируси, всяка година различни. Ако хората можеха да видят под микроскоп какво им инжектират, щяха да се откажат веднага. А някои печелят луди пари от хорското невежество.

8

някой

преди 8 години

Понеже темата е наистина дълга, безсмислено е да се прави негласна реклама на лекарства.Никой няма да се върже. Ваксините против грип не са в задължителния пакет и не съм чул дори лекари да ги използват.Обаче искам да добавя още нещо към предишния си коментар.Вярно е че вирусите нападат организъм с понижен имунитет. Затова има много по-голям смисъл да се взимат имунорегулатори.Когато ни е студено имунитетът намалява. Затова бабите са прави за обличането.

7

някой

преди 8 години

Обличай се добре за да не настинеш - това е абсолютна истина а не мит. В никакъв случай не е мит.Защото цялата група вирусни заболявания от този род (щото има и други) се нарича простудни заболявания. И така наречената настинка е вирусно заболяване а не от студ. На английски се казва "common cold", или обща настинка. Това е за да се прави разлика от грипа който протича по-тежко.Разбира се това е индивидуално. Имам познати, които и в момента се разхождат навън по тениски с къс ръкав.

6

dn13

преди 8 години

Като гледам умственото ниво на списващите тук си мисля, че е крайно време да се намери ваксина срещу тъпотия.

5

анонимен

преди 8 години

вирусът ни атакува, когато сме настинали и изтощени и с отслабнал имунитетЗатова често хората не различаван настинка от грип, настинката е базатаА какво значи подходящо облекло е дълга и друга тема

4

Анонимен

преди 8 години

Ами аз ако не се облека добре през зимата , ми изтива главата , синузите и ми се схваща врата !Има истинска и има вирус ! Вируса те напада , когато несе грижиш за тялото. При студ, тялото отделя повече енергия за топлина , а може да има и измръзване. Няма добро кръвоснабдяването на крайниците.Не обичам студа !

3

Уточнение

преди 8 години

Е, какво искате да пишат? Нали трябва да си продават ваксините? Те са внесени, няма да отидат зян,я ?!

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Дядо ми,дето беше *** с три бойни ордена, и се лекуваше с билки и ракия,доживя до 98 години!Интересно ми е ти,компютърния неандерталец,дето закусваш с хапчета,до колко ще доживееш!?

1

тъпа статия

преди 8 години

Простотията не ходи по дърветата ,а по хората баба ми на времето ми казваше да се облека по-добре за да не настина , а не заради грипа.Така като се позамисля май и не знаеше какво е това грип .