9

Клониран мамут

преди 8 години

Кучетата са по-верни от всяка жена, не казвам, че кучето може да ти е жена. В Токио и Москва има паметник на кучета, едното е било домашно, а другото пуснато на улицата, но и двете имат трогателна история. Който му е интересно може да прочете, няма да обяснявам. И въобще Бог е създал кучето, за да научат жените какво е вярност, според мен, а може и да греша.Относно арменците, мога да кажа, че са хора, като всички останали, а просто *** е решил да ги клейми. Те са хора с много трагична съдба.

8

Анонимен

преди 8 години

А бе арменец и евреин хамалин до сега не съм срещал!

7

дядомраз

преди 8 години

За кучето и пръчката не е вярно. Те са всеотдайни до гроб.

6

Анонимен

преди 8 години

Ехидността на арменците , проличава и от поговорките им. За това са на това дередже.

5

bolbov

преди 8 години

Да имаш приятел арменец е все едно да си сложиш таралеж в гащите или змия в пазвата.Установено лично от мен след приятелство с Хаик Вартанян.

4

Анонимен

преди 8 години

Попитали радио Ереван:Абе ей,вие нали всичко знаете,я кажете кои жени са най-грозните в света?От радиото помълчали малко,помълчали,и изведнаж казали:А знаете ли вие какъв коняк имаме,а!?

3

истината

преди 8 години

( . )( . ) + арменски коняк = ( . )( . )

2

българска мъдрост

преди 8 години

По-добре да имаш 10 арменски сладки отколкото 2.

1

Анонимен

преди 8 години

"Дявол с опит е по-добре от един неопитен ангел!" - ха ха ха, хареса ми.Да видим сега какво ще кажат форумните дървени философи, защото и тук може да им се привиди нещо хелоуинско :))))))