8

Анонимен

преди 8 години

Слава Богу минко,не познавам мъж като тебе!Куче,което лае,не хапе!

7

млад мъж

преди 8 години

Истината е, че ако имаш чувства към един човек, то този човек е "чужденец" в очите на другите, но не и в собствените ти очи. Влюбвал съм се в момичета, които не са българки, може да има някакви културни различия и т.н., но националността не е всичко - други по-важни неща са уважението, привличането, някакви сходни ценности и интереси, а това не е свързано само и единствено с националността на човека, стига сме поставяли всичко в някакви създанени от нас рамки.

6

Анонимен

преди 8 години

Интересно , как dnes.bg , не трие Минко 47 , или да му замества простотиите със звездички **** ? ( както обикновено прави )

5

Алстер

преди 8 години

Рускиня и молдовка броят ли се за чужденки? При тия колко културни различия има ....., ама секса им иде някак си много естествено, така отвътре.

4

Анонимен

преди 8 години

И тази статия вече сте я публикували.

3

Анонимен

преди 8 години

Напишете статия на тема "Какво е да имате връзка с чужденка?"Няма да четем само простотиите на Минко по този въпрос.

2

Сп???нс

преди 8 години

истината е ,че сме различни като култура --- познавам няколко българки , дето живеят или живяха с чужденци и им е трудно и как да не им е трудно след като има семеиства , които след 10 години в испания продължават да си носят кисело зеле от БГ ,неделя да пържат кюфтета , да пият бира пред мачове на ЦСКА и Левски и да говорят езика с акцент все едно са дошли преди 2 недели ----

1

Анонимен

преди 8 години

До Минко 47 г. ергенСтаро магаре и сексуалните му фантазии... Съжалявам!