21

Анонимен

преди 8 години

Бизнеса отдавна няма цвят - в БГ се пазаруват активи на едро - Чува се че летището ще се дава за 30 години,БДЖто е пред фалит,и после на тезгяха до 3 години и магистралите са на концесия - плажове,планини, води, електричество, гори и подземни богатства също отидоха на концесии.Хората отидоха на концесия/пардон избягаха/.Въобще от толкова розови неща защо не дадат на нашите управляващи една концесия/пардон билет/ за някой лагер в Антрактида.А и Банките също са в сметката.

20

Анонимен

преди 8 години

Кой им разреше. Трябваше да вземат от полша.нали има забрана на стоки от Русия

19

възмутен

преди 8 години

Стига с тези хибридни войни на Русия! Ненчев веднага да се захваща, той разбира от всичко, ще помогне и за модернизацията на АЕЦ. Очаквам всеки момент да разобличи руснаците, че са му предлагали подкуп... ако не подкуп поне водка.Ще докара поляци или поне украинци. Последните знаят как гърмят блокове на АЕЦ, имат опит, а тази година успешно потушиха три пожара в Запорожката АЕц. Поне за толкова съобщиха.

18

do 18

преди 8 години

Всъщност ЕС изобщо не натисна България за АЕЦ-а. Това беше второстепенна точка, която спокойно можеше да не изпълняваме както направиха ВСИЧКИ други държави. НО Кунева беше тази, която както каза осакати АЕЦ-а ни и съответно направи от мухата слон. За това и в България хората масово обвиняват ЕС за АЕЦ-а ни, но всъщност това беше вътрешна игра на другарката Кунева. България общо взето в последните 25 години се осакати не от Русия, не от САЩ, а от нашите прости и селски мутри. Другото е теаатро!

17

Гневен българин

преди 8 години

Един простичък факт-заради невероятно агресивнен и нагъл натиск на ЕС,кукумявката Кунева осакати АЕЦ,а руснаците са ни помогнали да я построими все още помагат с части за ремонт.Правите ли разлика между това кои са вредни за България?

16

Анонимен

преди 8 години

10.Куневица И какво ти дава Фашингтон , че не разбрах.Те не могат да дадат на американския народ , некой ти мисли за теб . Биха ти взели !

15

Анонимен

преди 8 години

"Ремонтът на централата е предвиден за април и септември '16"Русофили, молете се да не не фалира магучая до тогава.

14

Анонимен

преди 8 години

ДО 8КАКТО СА КАЗАЛИ ТАКА И КЛЕКНАЛИ. ПРИБАЛТИЙСКИТЕ ОСОБЕНО - НАРОДА МАСОВО Е БЕЗ РАБОТА. ПОЛОЖЕНИЕТО И В ДРУГИ ИЗБРОЕНИТЕ ОТ ТЕБ ДЪРЖАВИ АНАЛОГИЧНО Е -ПОЛША САМА СИ ЯДЕ ЯБЪЛКИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ И ИЗКАРВАТ СЛАНИНА ДА ПРОДАВАТ В УКРАЙНА. ЧЕХИЯ -СЪКРАЩЕНИЯ И ЦЕНОВИ РЪСТ.ЗА СЛОВЕНИЯ НЕ ЗНАМ- НЯМАМ ПОЗНАТИ ТАМ ...ТАКА ЧЕ ЦЪР.ВУЛ -НИКЪДЕ НЕ Е ШОКОЛАДОВО

13

Анонимен

преди 8 години

Нямаме ли оферта от Полша !

12

Перо Руснака

преди 8 години

До Анонимен 8Тези, дето си ги изредил, са били нормални европейски държави още когато пра-пра-прадедо ти е поднасял ибрика на турския ага! Анадъмо? И това, че сега имаш възможност да се оглеждаш и да се мериш с тези европейски държави и даже да мечтаеш да станеш като тях е само благодарение на миризливия руски ботуш! Питай арменците! А може и кюрдите да питаш - и те биха искали през 19 век руснаците да са слезли до Диарбекир, та сега и те да се оглеждат в Европата, ама нъц!

11

Анонимен

преди 8 години

Милиарди за потънаха за Белене, милиарди потънаха за Южен поток, милиарди за многократно надценена руска газ, милиарди за нереална надценка на Лукойл, която има наглостта дори и данъци да не плаща. Докога ще продължаваме да сме икономически роби на тези аборигени?

10

Анонимен

преди 8 години

Кога ще бъде готов 7 ми блок !

9

Куневица

преди 8 години

Ама защо ще го ремонтираме а не го затворим Аз съм ЗА ИЕСВъзобновяемите източници са много по екологичниРемонтираме старите Руски МИГ Метрото ни с Руски мотриси ...Трябва да свърши тази зависимост от МОСКВАФашингтон е по добре от МОСКВА

8

Църо

преди 8 години

Ааа, що бе - не може ли от Полша?

7

dp

преди 8 години

Отде тоя напън да пишете такива умствено изостанали коментари едва ли някога ще разбера.За напъна отде иде може и да се чуе де, но това какво става в спечените мозъчета на авторите завинаги ще е мистерия, нашето коте ако ги съчинява по-смислени ще са, баси бавноразвиващите се писачи.

6

Анонимен

преди 8 години

За съжаление, все още има твърде много неща в икономиката ни, които зависят от руснаците. но няма как да е иначе след 70 годишно сициално-икономическо руско робство. Дано постепенно успеем да се откъснем, иначе още дълги години ще сме на дъното по всички показатели в ЕС. Умните държави като Полша, прибалтийските, Чехия, Словакия от рано казаха ВЪН на миризливия руски ботуш и отдавна са вече нормални развити европейски държави. Само ние продължаваме да се правим на авери с евразийските диваци.

5

Сорос

преди 8 години

Никакви енергоносители от Русия !

4

Анонимен

преди 8 години

Абе какъв Козлодуй затваряйте го Американските ТЕЦ ове ни стигат !Спираите и скъпата РУСКА ГАЗ

3

Анонимен

преди 8 години

Мотрисите на Метрото защо са Руски няма ли Американски !?Марионетки сте и това си е

2

Hiter

преди 8 години

Тегли Боко заем по-голям и по мощен, а Болен да спи в затвора нощем.