18

Даниел

преди 8 години

До До 11За цялата казарма 10 пъти.

17

Yofis

преди 8 години

Правилно каза Сидеров, "искате ли война, ще я имате". Май нещо се поразмърда в държавата!

16

Анонимен

преди 8 години

Убавец

15

бгг

преди 8 години

до 15, След тези фалити бате и заеми не могат да ни оправят и господ не може да ни помогне!трябваше едно време при Виденов, да ги заровим под парламента и можеше да се оправим някак си...

14

Анонимен

преди 8 години

до 15, за 20 години 4 ФАЛИТА... после и СДС-ари и господ не може да помогне....ВСИЧКИ ЗНАЕМ ФАЛИТИТЕ ПРИ КОЙ СА... САМО ПРИ БСП!!!ДРУГ НЕ СЕ Е ЗАПИСАЛ!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

"А сега ми кажи за последните 20-25 години - колко от тях БСП беше на власт?"По-малко от половината. Останалото време на власт бяха седесарите, под една или друга табела. И най-катастрофлните решения, най-големите икономически престъпления бяха при седесарските управления. Дори и сега може да се види с каква лекото загробват бъдещето на държавата вземайки заем близък по размер със заемът довел до свалянето на Живков от власт.

12

Анонимен

преди 8 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ СИГУРНО НАЙ МНОГО СЕ (СТРАХУВА) ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,ЗАЩОТО ТОЙ-(СИДЕРОВ) ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ СЛЕД 89 ПОСТОЯННО Е НА (ВЛАСТ) ТОЙ (ВОЛЕН) ,А НЕ КОСТОВ РАЗПРОДАДЕ И РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНСКИ,ТОЙ-(СИДЕРОВ) А НЕ КУНЕВА ЗАТВОРИ РЕАКТОРИТЕ,ТОЙ (СИДЕРОВ) ЗАТРИ БЪЛГАРСКОТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО,И АРМИЯТА А НЕ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ Ф.ДИМИТРОВ,ТОЙ (СИДЕРОВ) ,А НЕ ББ Е МУТРА И НАРКОТРАФИКАНТ-ТОЙ (СИДЕРОВ )Е (ВИНОВЕН) ЗА ВСИЧКО И ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА ДА СЕ САМОСЕЗИРА СРЕЩУ СИДЕРА

11

Анонимен

преди 8 години

Не ми се вярва някой да се опита да го затрие, защото знае някакви неща. 100% се е подсигурил с адвокати, при смърт, да раздухат това онова. По-скоро разчистване на сметки.....

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4А сега ми кажи за последните 20-25 години - колко от тях БСП беше на власт? Или много удобно така когато някакво управление се провали - то непременно е червено, въпреки че сте ги качили на власт, защото се тупаха в гърдите какви големи антикомунисти са!

9

Даниел

преди 8 години

Предлагам военният министър да издаде заповед за въвеждането на задължителна казармена подготовка с цел да не се получават такива сакътлъци. Лекция първа ще е:1. Що е то кумулативен снаряд2. Технически параметри на РПГ3. Как се стреля с РПГАман от некадърници.

8

Анонимен

преди 8 години

Уж гарван гарвану око не вади а защо дебелия Чичка от Б иска да убий Тракторчето? Здраво са се омазали и ако Тракторчето проговори какво ли ще научим за Вожда?

7

Анонимен

преди 8 години

Сега БиБитко като тръгне сред народа ще го вардят 20 гавази, една рота снайперисти, един полк войници, 3 хеликоптера и две ескадрили МиГ 29. И доброволци от партията му с РПГта които ще стрелят превантивно на 5 минути във всички посоки, да плашат хората на Трактора. И ще оцелее ли и за колко време? Нали си бяха колеги, прецакваха се един друг. Сега единият пречи на другия. Кой ще отиде при Свети Петър първи се пита в задачката?

6

Анонимен

преди 8 години

БСП е в девета глуха в момента. Какво друго освен тролене е да им се намесва името под коментарите на статия за разправиите между мутрата Петров и мутрата Борисов?

5

Анонимен

преди 8 години

Алексей Петров може да е всякакъв, но в случая той е обикновен хулиган, предизвикал възмущението на хора от артистичните среди. Те обаче са били използувани от наставниците на артистите, за да им пробудат истински гранати, което е превърнало красивия им протест в грозен опит за убийство. Макар и неуспешен, той ще отклони вниманието до балотажите на местните избори от Залата на ужасите, където народната власт постави над 600 души в положение на хора, лишени от свобода.

4

янев

преди 8 години

Че петров знае и може да вкара много в панделата е ясно и му плащат за мълчанието но някой е решил да не плаща и иска да го гътне , но помака е хитър и сега е на ход скоро ще стане ясно

3

Анонимен

преди 8 години

20 ГОДИНИ БСП КРАДЕ !!!20 ГОДИНИ С РЕКОРДНИТЕ 3 ПЪЛНИ Ф.А.Л.И.Т.А !!!ДА ЗАТРИЕМ ТАЗИ ПАРТИЯ, ПАРТИЯ НА МУТРИТЕ, НА ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ !!!

2

Анонимен

преди 8 години

до 1 И братя Галеви му знаят тайните на тоя, но те пък са хитри и забегнаха далееееч далеееч.

1

er

преди 8 години

Резултат но какъв? Смърт ,публичност ,медийна изява, президентски пост???????