41

Анонимен

преди 8 години

Сидеров обвини наркодилърите

40

До 54

преди 8 години

Ако Волен нахлуе у вас няма да говориш така. :)

39

НИЕ

преди 8 години

Тази с изправената студентка над всички почти наподобява известната картина на френската революция самодето няма знаме.А друга една си запрята ръкавите като ветеринар,който ще ображда поредното ***!Абе,употребени нещастници,защо не протестирате срещу увеличаващите се такси в университетите,срещу липса на реализацията ви след дипломиране,срещу мизерните стипендии и бедната учебно-материална база във ВУЗ...ами сте се повлекли по чужди интереси!

38

Анонимен

преди 8 години

;шорош е служител на цру

37

...

преди 8 години

Ей не знам кога ще разберете майстор-коментиращи, че на никого не му пука за вас и вашите коментари. Дай му на българина да коментира, да си излее цялата злоба. На мен защо никой не ми е платил да ида на митинга??Какво му е на фотографа, снимки като снимки, па излезте и направете по-добри, па нека публикуват вашите. Някъде прочетох, че студентите били ***, която трябва да работи на полето? -ХА, чакай бе има хора, които трябва да правят това и за съжаление те ни управляват 'държавата'!!!

36

Има да чакаме

преди 8 години

Тези свити юмруци сме ги виждали и на други протести. Хайде публикувайте снимки да видим как точно, според вас, се е развилнял Сидеров.

35

Анонимен

преди 8 години

Алоо, студентчетата, защо сте се хванали с един човек с проблеми ?!? Защо не протестирате срещу грабителската и крадлива политика на правителството ?!? Защо не протестирате затова,че родителите ни получават по 200лв пенсия, образованите и младите са навън, че държавата се напълни с , които имамите ислямизират, а християнските попове спят и не искат нищо да направят ?!? Защо не протестирате срещу едрия капитал, сраснал се с държавата!?! Волен ли е най-големия проблем!?Аз също не го харесвам

34

Алекс

преди 8 години

До СелянинНедей да спиш с отвити крака човек. Почваш за бръщолевиш несвързано. :)

33

Селянин

преди 8 години

И без имунитет Сидеров ще си остане лидер на партия"Атака" която се разраства,защото никой не иска да е *** на американски евреи.Всички колкото и да се цедите с писане против Сидеров само си хабите пръстовите отпечатъци по клавиатурата.Бойко е никой и все по-ясно се вижда каква е *** и как ви продава на ***.ите янкита,Но *** народ сте и ***.о племе.Ще гладувате тази зима с Бойко и догодина пак през февруари когато се запали друг българин пак ще наискачате по улиците

32

Анонимен

преди 8 години

Какви студенти -това е платена тълпа .. Аз уча в ТУ и не познавам никой , ама никой който да се е вързал на този протест. Като гледах тези студенти по телевизията ми се сториха доста черни с черни с черти не присъщи на българите.

31

...

преди 8 години

Много подръжници на сидеров тука! Няма смисъл да СПОРИШ С ТАКИВА ХОРА с каквито и да било РАЗУМНИ ДОВОДИ и КОМЕНТАРИ! Поради простата причина, че 100 и нагоре порецнта са ПЛАТЕНИ! Предлагам който е против сидеров тук да пише за времето! Щото инак другото е БЕЗСМИСЛЕНО! А и дават, че времето ще захладнее!

30

Анонимен

преди 8 години

40, е ти какво очакваш от един *** като теб? Да се гръмне ли от глупост? Престъпник е Сидеров? Не бе, той убиец беее! Не знаеш ли?

29

Анонимен

преди 8 години

39, кадрите са от Алфа. Знам ги. Наистина един полицай замахна към гърба на бялата златка, но нацели човека на Атака който беше до него.

28

Анонимен

преди 8 години

39 - Е ти какво очакваш, полицията да е нежна с един престъпник ли?

27

Анонимен

преди 8 години

Има едни кадри където след като Сидеров и излязал от входа до него е един негов от Атака който го е прегърнал и е отзад него поради една единствена причина- да предпази Сидеров от ударите на полицаите в кръстта му. В случая много ясно се вижда как едно ченге в опита си да удари Сидеров в кръста долу- нацелва кръста на тоя човек дето го беше прегърнал от Атака. Срам, и позор- полицаи да искат да удрят народен представител. Ами ако беше обикновен човек? Полицаите на Рапона! Евала машааала!

26

Анонимен

преди 8 години

Единственото което искам, е най-после да се спре да се нарича националист, русофилския подмазвач волен. Нито ми трябва имунитета му, нито искам да бъде осъден, нито пък да му отнемат депутатското кресло. Най-валното е да не се лъже ежеминутно, че волен бил националист.

25

ohh ohh

преди 8 години

драги поплювковци (и тримата с многото никове :) златни сте! Не ви чета дори мнготомния труд в коментари а само минах по един минус на всичките... :) Ако нещо не ви кефи променете го ама не можете, вие и не искате щото няма да имате работа. Колкото и да се пънете на малкия пръст на тези наистина МЛАДИ МУМНИ И КРАСИВИ хора не можете да стъпите. И колкото и да се пънете да звучат обидно тези думи те са точно такива за разлика от вас. Да не забравя минусчета от всички акаунти да ми пуснете хахах

24

МОЛБА

преди 8 години

Бе кат гледам тука яка подкрепа за "националиста" сидераст, аа пардон сидероооф! Само ви моля не го наричаите НАЦИОНАЛИСТ! Инак е ясно, че си плаща и има подкрепа, за студентите не съм сигурен! Но МОЛЯ НЕ НАРИЧАИТЕ ТОВА ПРОДАЖНО човечеНАЦИОНАЛИСТ! Защото НЕ ИСКАМ НАЦИОНАЛИСТ ДА НЗАЧИ ЧОВЕК ДЕОТО ГЛАСУВА ЗА ТУРСКИЯ КАБИНЕТ и КОИТО РАЗВЯВА РУСКИ ЗНАМЕНА НА ПРЕДИСЗБОРНИТЕ СИ МИТИНГИ И на други места!

23

Анонимен

преди 8 години

За мен също това не са точно студенти, а слуги на управляващите.Истинските студенти, поне в нормалните държави са с либерално мислене и винаги са опозиция на управляващите.Но това са някакви клоуни все пак, на които Борисов и Компания плащат да разиграват театри за отвличане на вниманието. Не могат да излъжат много хора - само партийния си актив.

22

Анонимен

преди 8 години

Не виждате ли целият театър на Тиквата? Първо Сидеров, след това Трактора . И двете събития са толкова жалки, че няма накъде.Нема такава държава!.....Играят си на страшни и безкомпромисни ченгета....Голям е Слави!