62

Анонимен

преди 8 години

Кват ний държавата таквиз ни и килърите - скапани некадърници.

61

No Face

преди 8 години

До Анонимен 77Кой каза че са били РПГ ;) може да са били подцевни гранатомети.

60

Анонимен

преди 8 години

ЖУРНАЛЯТА МАЙ НЕ СА МНОГО В ЧАС С ЕДНОТО РПГ ЩЕ ПРОБИВАТ ДУПКА С ДУГОТО ЩЕ СТРЕЛЯТ В НЕЯ . МЕРЦЕДЕСА БИЛ БРОНИРАН? РПГ СНАРЯДА АКО БЕШЕ ГРЪМНАЛ НЕ КОЛАТА АМИ И МАХЛАТА ЩЕШЕ ДА ЗАМИНЕ ЕДИНИЯ СНАРЯД СЕ ВЗРИВИЛ ВЪВ ВРАТА ЛИ ГАРАШ ЛИ И ТАМ НЯМА ПОРАЖЕНИЯ Е ТО ПРОСТОТИЯ АМА ЧАК ТАКАВА

59

:)

преди 8 години

45 слоя бронирано стъкло срещу рпг-7 watch?v=_J-uKNb6TaI.... толкова за бронировката на мерцедеса. Няма защита за кола срещу рпг.

58

Анонимен

преди 8 години

НЕ Е БИЛ ЗАПЛАШВАН НО СЕ ВОЗИ В "ТАНК"...????? ТИЯ МАЙ СОБСТВЕНИЯ НАРОД ЗА *** СМЯТАТ...

57

Анонимен

преди 8 години

Очаква се следващата серия, "Трактора отвръща на удара". Вероятни мишени, Тиквеников от Б или Цуцко Чного честния. Кой ли ще е първи?

56

Некомпетентност

преди 8 години

Неномпетентна прокуратура - Ал Петр не е обвиненНекомпетентна съдебна система - Ал Петр не е взатвораНекомпетентна полиция - не са разбрали за готвено убийство с ГРАНАТОМЕТ???Некомпетентни извършители - преди 89 всеки кашик от Елхово щеше да го гръмне без грешка.Въобще всеобща НЕКОМПЕТЕНТНОСТ

55

457

преди 8 години

Снарядите не са се взривили, защото не са били на достатъчно разстояние. Намерени са и двата гранатомета, с които е извършено нападението, съобщава Нова телевизия..... после вие пишете че са се взривили... Некадърност лъха отвсякъде...

54

Анонимен

преди 8 години

Най-много ме изкефи това с намерените маски за утрешния Хелоуин.Абе Борисов, то верно Имен ден имаш, ама кажи на комсомолците си да не правят такива гафове, улики не се оставят.

53

Анонимен

преди 8 години

Сега ако хванат и поръчителя на следизборната гранатометна постановка - една банкянска бивша мутра, ще им дадем медали на момчетата. Хайде, постарайте се.

52

Анонимен

преди 8 години

Утре не е ли деня на избушената тиква?

51

smoke_chiba_chiba

преди 8 години

"Първият извършител е трябвало да пробие автомобила, а вторият да изстреля снаряд, който да попадне в самата кола през направената дупка." - аххахах е това е най-оптимистичния атентат в историята. Нещата отиват към кой по най ***. Ченгетата журналистите или самите атентори.

50

Анонимен

преди 8 години

Денят в който Буда умре ще се обяви за национален празник!

49

Даниел

преди 8 години

Да се върне задължително казармата, поне от един набор да излизат 1-2 добри професионалисти и такива сакатлъци да се не се извършват.

48

Анонимен

преди 8 години

Това за дупките даже и с установката Фагот няма да може да се постигне, въпреки че с ръчно дистанционно управление (по жица) - да има и такова животно, нека се образоват младите :)

47

Анонимен

преди 8 години

Може да видети поста ми от преди година сигурно, че решението ще бъде 3 години условно, българското задкулисие е силно предвидимо в резултат на 45+25 години некадърно управление.

46

Дон Баламурникуда

преди 8 години

Важното е, че г-н ИФ ББ И ЦЦ тефтерчов беше оневинен :DА теб Тракторе кой когото пипне пръв :D

45

Анонимен

преди 8 години

до 59Още се смея с глас, бате- единия да пробиел дупка а другия да улучи дупката.)))))Няма такава статия!)))))

44

Анонимен

преди 8 години

Сещам се за един много голям филм "Звярът", където агфанистанските бойци отнякъде се бяха сдобили с руско РПГ и единия от главатарите на селото искаше да стреля по руския танк дето беше на няколко стотин метра обаче докато се чудеше откъде се стреля, натисна без да иска спусъка и изпрати един снаряд в скалистия хълм горе.. Муахахахахахахах..... тия пишман килъри са същите като тоя талибан.

43

Анонимен

преди 8 години

Изключителна липса на професионализъм в написването на статиите. Дори да ви дават готови материали, вие сте длъжни да си проверявате информацията, иначе ставате смешни - както обикновено...