18

Анонимен

преди 8 години

Чудя се как може да има хора който да оправдават случилото се в АА? Как приемате оправданието на Т. Дончев, че ЦИК наредила на полицията да затвори и не пуска хората на вън от залата? Да всички те доброволно са се съгласили да вършат тази работа на изборите но това не включва държането под ключ и насила. Аз доброволно посещавам даден МОЛ, но ако някой "безименен" даде заповед да го заключи и да държи всички посетители там 3 дни, аз виновен ли съм, че съм посетил мола.

17

анонимен

преди 8 години

имат право да се обърнат към съда, но с молба да се гледа бързо делото както при Волен Сидеров - най-бързо осъденият в БългарияПонеже са много да си наемат добър адвокат

16

анонимен

преди 8 години

имаше човек който беше там и не беше допуснат да си тръгне въпреки,че имаше призовка за дело във връзка със смъртта на синът и.И по този начин тя го пропусна,кажете ми каде е по добре да подаде жалба

На площада няма заключени врати! Избирайте политици пряко от площада!

14

do 21

преди 8 години

ти си типичен пример за българина *****. Онези си търсят правата, а ти почваш да им държиш сметка защо си търсят правата.

13

they call him skunka

преди 8 години

Гледах ги току що по Нова ТВ - "усещането било като в затвор".Чакай бе,***, кой теб насила те заведе там? Отделно се отпуснаха еднократно 60лв. обезщетение,пак недоволстват. За тези пари, за които вие дремахте вътре и ви носеха кафенце,кроасанче,ЦИГАРКИ,някои хора бъхтат 15 дена!А пък единия нагъл типец разправя: "Не ни пуснаха навън..., да се видим с приятели..."- КВИ ПРИЯТЕЛИ бе, ХАРПУН!?!? Там на кафе ли си..., на мач ли си..?юБЪЛГАРИНА МРАЗИ ДА БАЧКА!

12

Анонимен

преди 8 години

какъв съд бе лалугери, малко ви беше там, продадохте си душиците за малко пари никой не ви е карал да сте там :)))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 8 години

da prestruvaha se vsite--nadevat se sega da vzemat po nekoi lev tezi otrepki.

10

Анонимен

преди 8 години

TEZI HORA VATRE V ZALATA SE PRESTRUVAHA NA BOLNI,A SEGA ISKAT I PARI--NASHENSKA MU RABOTA.

9

Анонимен

преди 8 години

а дано сега хората пък решат, че не искат повече такъв тормоз, да ги видим оик, цик и всички

8

бай Петко

преди 8 години

За да няма следващи такива изцепки, хора които са подготвени административно и подлежат на военна мобилизация да бъдат привиквани по време на избори.

7

Анонимен

преди 8 години

Когато в България си търсиш правата гледат на теб с насмешка.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Така и трябва. Съд до дупка !Ние българите не умеем да си търсим правата. Ако в залата бяха затворени 5 000 англичани сега щеше да има 5 000 иска срещу държавата за тази гавра с тях. Факт !

5

Анонимен

преди 8 години

Следващия път - избори 3в1, 4в1, 5в1, да е още по красива картинката. И стига са се оправдавали със закона. Според закона ИО трябва да осигури 20 компютъра, а осигури над 80! Щеше бая да се дигне печалбата, и всичко щеше да е по правилата пак! Всичко е до съобразяване. Бее ясно че ще са тежки избори, не знам защо никой не е обяснил на тези клети хора какво ги чака. Барем протоколите да бяха попълнени вярно, за да върви по-бързо опашката!

4

Анонимен

преди 8 години

по закон именно, нямаше ли нещо, че човек не може да има повече от 8 часов работен ден, де да знам - едното противоречи на другото. То е ясно, че безработицата кара хората да търпят какво ли не, но всичко си има граници

3

Анонимен

преди 8 години

Лигльовци! Като са подписвали договорите за възложената им работа защо не са чели какви са условията? И какви са тези писаници SOS?

2

Анонимен

преди 8 години

Седалките са удобни за 2 часа представлениеЗа 2 денонощия се осигурява другоНе гледат ли Биг БрадърНе гледат ли кризата с бежанцитеОбщинари ..?

1

Анонимен

преди 8 години

ами нормално е, не е нормално някой да ги държи толкова време. Тези избори показват хаоса в държавата и безпомощността й