16

Анонимен

преди 8 години

Разбира се,че имат много важна работа!Да следят кокошките да са щастливи когато снасят,да подбират подходящи играчки за игривите прасета преди да ги заколят,да следят краставиците да следват генералната евролиния без никакви изкривявания...И най-важното,да не забравят всеки месец да си лапкат тлъстите заплатки!Пусти чичко Адолф!..

15

Анонимен

преди 8 години

Е какви по-големи доказателства искате, та то западните гейове, са изкукуригали и неадекватни от години. Негодници....

14

Идеалист

преди 8 години

Не се тревожете. Начиновниците от Брюксел не им остава много време. Най-много да ни сменят времет още веднуж!

13

Анонимен

преди 8 години

не разбрах, тази комисия не се съобразява си искането на парламента, че за какво е тази комисия с кой трябва да се съобразява ако не с парламента ????

12

Анонимен

преди 8 години

Ако отрежа една ивица плат от единия край на одеялото, и го зашия на другия му край, то ще стане ли по-дълго?Питам само щото съм любопитенКуку

11

СЪНЧО

преди 8 години

И какво от туй, че сме в глобалната демокрация, като пак някой тоталитарно ще определя не на себе си, а ми на 27 държави как да живеят и да дишат по часовника на кефа на някой.Да си независим по хубаво от това няма, ама ние винаги ще си намерим кой да ни "посъветва" даже и през океана ...!

10

анонимен

преди 8 години

И какво печелиш?! Излизаш от работа в 16.30 ч. /15.30 ч. истинско/ и на жегата получаваш удар. Печелиш?! По това време гърците си имат почивка и не излизат навън. Все им е тая за лятното часово време, а ние години наред се примиряваме с тази глупост!

9

Анонимен

преди 8 години

Лятното часово време е много вредно за фермите и селското стопанство. Една крава, коза или овца свикнала да я доят в 7 ще даде много по- малко мляко в 6.Целия режим на животните се обръща и това се отразява зле на качествато

8

Шулц

преди 8 години

Комисарката Виолетка казва,че евро депутатите били разделени по въпроса за вредата от смяната на времето и за това за сега остава. Ами как така не го отменихте тогава щом са разделени? Ами то е ясно- на някои са ви платили за да гласувате така и сте си защитили името "дупедати"!!!

7

555

преди 8 години

Да не говорим пък за някои страни (Скандинавия), където както и да въртиш часовника през лятото въобще не се стъмва, а през зимата - не се съмва. Имат по 3-4 часа съответно нощ/ден, ама и те с мъжете.

6

до 6

преди 8 години

Как да ти се отразява негативно и стресиращо като си с празна глава? Учените са го доказали много отдавна ,че нищо добро не се случва здравословно... Ами децата?

5

Анонимен

преди 8 години

И какво му е вредното? Пълни глупости, дори и с 5 часа да го променят. Мастиката се пие по всяко време, а работата не е гълъб да избяга.

4

онбашията

преди 8 години

изключително много ме дразни тая двойна смяна на времето, дори спрях да нося ръчен часовник защото сверяването вече не е като едно време, дръпнеш врътката и за секунда си готов. то трябва да отвориш интернет, да намериш за тоя модел как беше....

3

Българин

преди 8 години

Аз съм "за" да остане. Нямам нужда сутрин да се съмва в 04:30. Нито пък помня някога да съм изпитал стрес от смяната :) Иначе съм съгласен с принципа, че каквото и да се реши, ние българите трябва да сме наобратно! :))

2

макето

преди 8 години

в братска Русия въпроса е решен позамислете се за 16-тата република

1

аз

преди 8 години

аха, за вредата от кривата краставица има достатъчно доказателства, но за вредата от смяната на времето - не. смешници