72

Анонимен

преди 8 години

Тия колко женски са убили с камани !?

71

Анонимен

преди 8 години

През пролетта се опитахме да прехвърлим наши колеги от Украйна да работят в България. Става дума за интелигентни хора, компютърни специалисти, с гарантирана работа, със семейства. Получаването на разрешителното за престой се оказа твърде сложно. Е, те отидоха в Полша. А ние приемаме някакви араби

70

Mirko

преди 8 години

Само християни искам и иранци с висше образование - политически бежанци.

69

Анонимен

преди 8 години

До всички десни избиратели подкрепящи политиката на това правителство не виждате ли какъв четвъртит ++ го слагат на целия народ и вие одобрявате. За тези мюсулмани по заповед на САЩ ще ги приемаме, отопляваме и лекуваме, а за хората от Мизия и Аспарухово няма жилища. Ако на власт е "Лудият " според вас но за нас истински българин тези мюсулмани за една седмица ще бъдат изринати до последният , а този койта се опита да влезе нелегално ще бъде гръмнат на границата.В Италия издавиха нарочно стотици

68

Анонимен

преди 8 години

Били осигурени средства... И не го е срам да го обяви. За българите средства няма, за пенсиите средства няма, а за тези безделници които живеят в средновековието има средства. Абе българи, големи сте овце.

67

Анонимен

преди 8 години

Като жена и майка на момиченце не искам религиозни фанатици в Родината си. Още повече, че смятат за свое изконно право и задължение да изнасилват жените на "неверниците". Някога дедите ни са се биели и са давали живота и здравето си срещу нашествениците, сега ги посрещаме с отворени обятия. Негативното ми отношение е не само към фанатизираните мюсюлмани, а и към разните уж "християнски" секти. Да си ходят там, от където са дошли.

66

Шаран_БГ

преди 8 години

КОЙ ТЕ ПИТА БЕ, ШАРАН ,КАКВО ИСКАШ И КАКВО НЕ ? Решиха/на ужким/ да направят за 25 години един референдум. И така го скопиха, че остана въпроса за най-*** нещо. Че и се сърдят, и се дърлят, че предлагали, че не предлагали бюлетина, че насила я тикали в ръцете на хората!?!? Все въпросчета за ШАРАНИ .......

65

Кина

преди 8 години

НЕ ! НЕ ! И НЕ ! Стига глупости ! В страната има поне 3600 българи, жертви на псевдо-демокрацията, останали без жилища и шанс за оцеляване. Тях да настанят във въпросните места, подготвени за нашествениците.

64

Анонимен

преди 8 години

Рапона да си ги вземе в Банкя.

63

Анонимен

преди 8 години

Толкова млади мъже затворени без работа ще пощуреят да 5 дни

62

ddd

преди 8 години

A ZASHTO GLASUVAHTE ZA GERB OTNOVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ZASLUJAVATE NAI LOSHOTO...TOLKOVA PROST NAROD NE SASHTESTVUVA NIKADE!!!!!!!!!!!!NIKADE!!!!!!!!!!!!!

61

43243

преди 8 години

Интернетът и ТВ голямо з.ло . Коментарите създват впечатление, че човек действа. Практически е само кучешки вой. Вече и звездичките се появиха. човек да се пита, как по цял свят народите спят, нече не виждат какво става, но какво е станало с тях. Пералнята не прощава.Зависи в кой модус са. лесно се сменят.

60

Азармо

преди 8 години

Хайде сега по същество. Казаков (това не може да не е псевдоним) да издаде къде точно са убежищата за младите талибани, за да им спретнем посрещане по хайдушки!

59

В Унгария

преди 8 години

В Унгария им дават листовки на унгарски , да се подпишат , че са нелегално пребиваващи !

58

Анонимен

преди 8 години

От къде пари , та сте сеподготвили толкова за още и още . Тези 3,600 щв ни ги прехвърлят от други Европейски страни , защото са ги отсяли вече ,, че нямат никаква професия ?И в България като какво бъдеще ще имат ( нещо като още роми ?)Всички са икономически бежанци ?

57

Анонимен

преди 8 години

Да идват,НИЕ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕМЕ.

56

Хм...

преди 8 години

Можем да приемем още 3600 мигранти! А искаме ли ги?------------------------------------------------------За какво са ни? Моля, ако ги приемате намерете им разумно приложение! За какво стават тези мигранти! Ако всите са доктори-лекари, о`к държавата има нужда от такива! Но да са ни домашни любимци?!? Питам тия с какво може да са полезни за българското общество!

55

СУ-1234

преди 8 години

Ако дойдат, да бъдат разпределени така:за казаков : 10 броя, да го обгрижват него и семейството муза всеки народен представител: 10 броя, да го обгрижват него и семейството му, за всеки от МС: същото... И ето, ще се реши проблема.

54

Анонимен

преди 8 години

Докато сме роби на световните агресори САЩ и докато ЕС ни изобразява като *** можем всичко. Дори и да умрем за "каузата".

53

вгр

преди 8 години

Дали като са подготвили толкова много места за бежанци ще има и малко за нашите бездонмици и деца без родителски грижи?...Дали ще може да се даде на пенсионерите поне подобно както се дава на бежанците? Дали някой изобщо мисли защо се дава за чуждите, а за нашите няма? ОТ КЪДЕ СЕ Е ВЗЕЛО ТОВА< КОЕТО СЕ РАЗДАВА?... И ЗАЩО ЗА НАШИТЕ ВСЕ НЕ СТИГА???