130

ясно

преди 8 години

Октоподът схруска Волен Сидеров

129

Анонимен

преди 8 години

Цацко колко листа събра среку наркодилъритеНие сидерчо си го знаем. Той все вдига шум за нещоАма.. сега е по- сериозно. Говори се за наркотициА прокуратурата мълчи

128

Анонимен

преди 8 години

Парламентът бързо запущи устата на Сидеров, щом стана въпрос за наркодилъриАма Сидеров си драка. Що не го закачаха преди?....Отговорът е - мълчание

127

Анонимен

преди 8 години

И пак оставиха наркодилърите на спокойствие

126

Анонимен

преди 8 години

От "9 кладенеца вода " са събрали само и само да не " пипнат с пръст" наркодилъритеТе пък се изтрепаха с гранатометиЦацарооов.

125

Анонимен

преди 8 години

Някои да напише книга за отрязаните ленти на Бойко !

124

Анонимен

преди 8 години

Довечера да гледате в Новините как Бойко е дал ножицата за рязане на ленти на малко дете и то се е справило не по зле от него !

123

Анонимен

преди 8 години

Drugara karadjov rabotische v himimport na partiizi sabranie bkp besche. Sega ot koi e kato zazeva vel4ev i dr bivschi komuneta e

122

t-rex

преди 8 години

Много *** народ са това атакистите! Бият се в гърдите, че са патриоти, а развяват руски знамена. Привиждат им се американски шпиони и световни конспирации, а не виждат пиянските изцепки на Бялата Златка.

121

swen

преди 8 години

И тези 500 страници , написани с един и същи почерк, комисията изчете за час? Аман от кошаревски свидетели, поръчкови, платени *** по форумите и услужливи продажници на властващите!

120

Ангел

преди 8 години

Някой да напише книга с изцепките на Сидеров през последните 10 години.Ако гражданин без имунитет беше направил това, което Сидеров направи от както е депутат, то той щеше да е Хулиган рецидивист със всякакъв тип присъди включително и ефективна!

119

Анонимен

преди 8 години

До Красен Сидеров не е русофил, а обикновен гъзолизец за пари-типична нощна пеперудка!

118

Луцифер

преди 8 години

Гледам, че много другари сидерасти - атакисти развяват гордо руски знамена!? Ясно е, патриоти - руски (по точно ***). До момента около 2 000 000 (2 милиона!!!) здрави и работоспособни българи емигрираха в прогнилия, загниващ запад! Някой да е чул да има имигрирали в съвеЦката страна при любимия путин? Аз поне не съм и близките ми не са. Поне за един! И тези атакиски предатели вместо да ненавиждат и предават собствената си родина да се омитат в съвеЦкия рай и да ни оставят на мира.

117

Анонимен

преди 8 години

Няма ли да спрете да ни занимавате с тези?

116

Харесвам го

преди 8 години

с пушонираната муцуна и подутото око. Настъпва изравняване на външния и вътрешния вид. И как не си видял, бе Боленчо, кой те разкраси. Ами ти го гледаше в лицето, право срещу теб. Освен, ако промилите са ти били в повече.

115

Анонимен

преди 8 години

В една Турция, коиято много от вас поради незнание считат за изостанала държава, студентите винаги са опозиция и винаги протестират срещу властта. Тук в България е обратно. Студентите съдействат на властта да управлява. Турция ни е минала по всички показатели.

114

Гнъс !

преди 8 години

Не само, че не е българин. Сидеров няма елементарен усет за морал и достойнство. Няма облик на човек. Наемна рубладжийска марионетка за маймунски циркаджийски изпълнения !

113

Свидетел

преди 8 години

А колко ли страници, пардон томове могат да се изпишат за Боко, Цвък-Цв. и много други дето продадоха, предадоха и продължават да онищожават България? Но те са силните на деня и не без помощ от вън си правят каквото си искат.Те въведоха т.н. нулева толерантност, но не към престъпниците а към честните хора, с цел да ги направят и тях като горепосочените,за да не ги обвинават а да си траят.Те сложиха Цацарков, а нали знаете цацарка за какво се слага - да лъже кокошките да снасят яйца.

112

Валери

преди 8 години

До 156 И изцепките на талибаните не са от вчера, но Цацов кротко спи и се събужда само когато има поръчка срещу Сидеров.

111

Анонимен

преди 8 години

Сидеров сам заяви, че си е същия хулиган като през 1973 г.Ако се опишат изцепките му толкова време, сигурно ще бият по обем британската енциклопедия.