31

me

преди 8 години

Ако някой е имал съмнение чии интереси обслужва ЕС, вече би трябвало да ги няма. И ТТИП и това решение за ГМО (което противоречи на заявеното от 19 държави нежелание да отглеждат ГМО), всичко в името на печалбата на САЩ. Все пак, за чудещите се дали да си имат деца - не ставайте смешни. Може да ядем ГМО и да ни подслушват и лъжат, но живеем в къде къде по-човеколюбиви времена от преди. В средновековието средната продължителност на живота е била 35г! Ако сега си нямате деца, кога?!?

30

Анонимен

преди 8 години

брюксел не ви е виновен че си дундуркате марионетки да ви управляваттотални антибългари дето гледат само келипира- а държавата и по-точно наивниците кучета ги ялите като ви видат управляващите и се сещат колко струвате и какво да ви скроят

29

Анонимен

преди 8 години

SAMO V GMO-TO E SPASENIETO NA BALGARIA--NALI ISKATE DA STAVATE AMERIKANZI BE OTREPKI.

28

Анонимен

преди 8 години

заши на думата *** слатгате звезди????*** е част от управлението на калпавата еврокола.

27

до аномимен 27

преди 8 години

Психично болният си ти,не се съмнявай в това. Гупак

26

Анонимен

преди 8 години

Ето ви го чудесният европейски съюз,заедно всички гласуваха да ни изтровят. Купчина продажници,и слуги на дявола. Всичко това е план. Чета и се ужасявам,малко по малко навлизаме в един апокалипсис. На 33 год съм и все още нямам деца но си мисля,заслужава ли си да ги имаш имайки предвид чудовищните неща които се случват. В какъв свят ги обричаш да живеят? Как по най гаден начин разни платени лакей на корпорацийте,решават нашите съдби без да ни питат. Отвратително е. Жестоко е,страшно е

25

Анонимен

преди 8 години

molya aide bez ES I NATO

24

ас

преди 8 години

хора ние сме природни продукти не го забравяйте,каквото ядем ,каквото пием,каквото дишаме ,това сме ние,съставени сме от природни елементи,ако всичко което поемаме е *** това ще станем и ние,погледнете средния американец,има излишни пари в банката и 100 излишни килограма на тялото си,това ли трябва да е нашия идеал, не позволявайте да подменят ценностната ни система,не ставайте общество от консуматори,и прасетата са така но знаете какво се случва по коледа :-)

23

Анонимен

преди 8 години

28, за това се обърни към наблюдаващият те психиатър. Ние тук нямаме квалификацията да те успокояваме.

22

Анонимен

преди 8 години

Това ли е краят на България като САМОСТОЯТЕЛНА ,НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА ДЪРЖАВА? А сега трябва да се изпълняват нарежданията на концерните от САЩ ,които произвеждат ГМО!

21

Анонимен

преди 8 години

23, можеш да оцениш колко е толерантен света към психично болните като теб - още си жив, а дори имаш възможността да пишеш в Интернет симптомите на тежкото си заболяване. Така, че изобщо не се оплаквай. В държави като Северна Корея ненормалните ги убиват.

20

Анонимен

преди 8 години

ГМОто е само едно от оръжията на изнънземните, които завладяха САЩ в борбата им за унищожаването на туземната човешка раса. Не се шегувам изобщо, положението е критично. Дано ВВП и казаците от Делта сигма квазар С да разгромят злите янки.(

19

Анонимен

преди 8 години

За пшеницата не знам, но в хляба добавят вносно евтино соево брашно което е ГМО. Това е в храната. Във водата Бог ги знае какво добавят при хлорирането на водата. Отгоре американските самолети цистерни пръскат кеймтрелси, медиите ни облъчват с толерастия, американските бази ни облъчват с псигенератори. Ако някой има още съмнения, че живеем в Пъкала, значи е от управляващите ни го ве да!

18

Защо

преди 8 години

Защо е тази лакомия за "гнусна печалба"? В миналото как са живели и без ГМО, а сега не може. Развитието на технологиите самоцелно ли е или за добруването на човечеството. Към коментиращи като АНОНИМЕН-дали анонимността ви е гарантирана или не напълно?

17

Анонимен

преди 8 години

Какво става? Къде да бягаме? Май Русия рай ще ни се види!

16

Анонимен

преди 8 години

абе само на мен ли ми се струва ,че този европейски съюз иска да унищожи свободата и свободната воля на страни и граждани,все повече заприличва на корпоративен слуга.Доколкото ми е известно в Европа няма глад и недохранване,освен това има сериозен отпор на гмо и въпреки това някой много настоява да разбърка гените на чистата продукция и да я унищожи. На тези политици като им пъхнеш пачка пред очите и ослепяват за всичко друго,слуги на дявола са те,за 30 сребърника и майка си продават

15

Анонимен

преди 8 години

Бог да накаже Хамерика!

14

Hans Rus

преди 8 години

Генетично модифицираните храни съдържат белтъчини и други инградиенти, които човешкото тяло никога преди в еволюцията си не е консумирало. Организмът не ги разпознава и оттам при някои хора се получават алергии. Ако се продължи с тормоза над тялото може и да се развие и рак.

13

Анонимен

преди 8 години

За нищо няма да решаваме сами, от ясно, по-ясно!

12

Анонимен

преди 8 години

Путин забрани ГМО на територията на федерацията. Отдавна. Който контролира храната, ще контролира света.Но МОНСАНТО, царете на ГМО семената и стратегията за световен контрол чрез глад изкопаха в норвежката земя склад за нормални семена. Ще им трябват за засяване след предвиденото обезлюдяване.