25

МОН

преди 8 години

От МОН да направят справка на колко деца се пада една учителка в детската градина в Холандия, Германия, Испания, Англия, Дания, Новегия, Австрия и т. н. Навсякъде на 6 деца се пада една учителка и това се води група. Дори в САЩ са 12 деца и 2 учителки да не говорим за помощния персонал. Само и единствено в България на 32 деца се пада една учителка. Това е трагично! Как е възможно това? Който е родител знае как се гледат деца ами група от 30 деца си е съдизъм сорямо учителите!

24

Hvalla

преди 8 години

Taman da si kupiat po edin nov Koran - i da ima za sherbet, boza ili ayran v mejduchasiata:-):-):-):-):-):-)

23

Анонимен

преди 8 години

Хайде стега мили педагози,постоянно се оплаквате, работа до обяд, цяло лято ваканции,всяка година се вдигат обезщетенията при пенсиониране от 6мес.на 8 сега на 10 нямате насита.Няма лошо,но вижте и другите трудови хора какво получават та тогава ревете.

22

Анонимен

преди 8 години

БравоБравоОще малко и ще стигнат стартовата заплата на продавачка в Била и Кауфланд

21

било

преди 8 години

2008 година на практика беше ликвидирано окончателно възрожденското ни даскало ,преминало през царство и комунизъм .То не успя да се запази от застаряващите кокони с техните пудели .Директорите и днешните учители не са педагози ,а просто едни чиновници пишещи стратегии без да разбират защо са им .Матряла бил такъв си говорят на семинарите и толкоз.

20

Сергей Бубка

преди 8 години

Мали-й-й , голем скок , големо нещо ! Цели 12.6 процента - от 400 лева става ча-а-ак ..... 450 лева.Значи , на подигравката с парите на учителите вече й викат скок .

19

Анонимен

преди 8 години

НА ВЪЖЕ ЛИ ЩЕ СКАЧАТ ПАРИТЕ ИЛИ НА БАТУТ????????????

18

аз

преди 8 години

Октомври? Кога? Другата година? Хахаха.... вижте какво сте писали!

17

Анонимен

преди 8 години

До ... 1ВЪПРОСА НЕ Е НИКАК ЛЕСЕН!!! СТОЛИЦАТА НА БЕЛГИЯ БИХ ОТГОВОРИЛ АЗ БЕЗ ДА ГЛЕДАМ В ИНТЕРНЕТ, ЧЕ Е ПРИМЕРНО ЛИСАБОН МОЖЕ И ХАГА! ТОВА, ЧЕ Е БРЮКСЕЛ СТОЛИЦАТА НА БЕЛГИЯ Е ТРУДЕН ВЪПРОС!!!!!НО ДА ОТГОВОРИШ, ЧЕ ХОЛАНДИЯ Е СТОЛИЦА ТОВА Е КРАЙНО НЕДОПУСТИМО И Е ОТ НИВОТО НА ТРИЗНАЧКИТЕ!!! :D

16

Анонимен

преди 8 години

Заплатите на учитеилите са цинизъм - понякога си мисля, че някой иска *** деца.... и *** граждани след време. Не само учителите са онеправдани - то лекари не останаха да ни лекуват... нормални хора не останаха, заплатите са цинизъм.

15

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ, ЧЕ ОТ ЕВРОПА НАТИСКАТ!!!!! И ОНЯ Е В КОАЛИЦИЯ А НЕ Е САМ!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Със здраве да си харчат новите заплати учителите и догодина два пъти повече :)

13

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Сега разбрахте ли как се прави?Прогонваш учителите от държавата докато се превърнат в една малка застаряваща и лесно контролируема биомаса и изведнъж яяя *** то имало пари бе и ги КУПУВАШ.Така ще стане и с лекарите.

12

това НЕ Е Европа!

преди 8 години

Тези заплати са ЦИНИЧНА подигравка с професията . Това в България е ГЕНОЦИД !

11

Учител

преди 8 години

До 1 Господине или Госпожо,ученето е двустранен процес-училище - семейство! Огромните ваканции са 48 дена с тази разлика,че през учебно време аз не мога да взема отпуск/ да отида на ски през март или април в Гърция/,защото трябва да уча и по-страшното да възпитавам децата ни.

10

Анонимен

преди 8 години

До 7-да,вярно не се преуморяваме,но се прибирам изцедена като лимон-да се бориш и да спориш с простотията-мнооого е трудно уважаеми

9

анонимен

преди 8 години

До 1-много си зле.не можеш да си представиш за каква незаинтересована биомаса говорим.дупки в главите все още не можем да правим,че да наливаме мозък.

8

Анонимен

преди 8 години

"ЩЕ СЕ ПОДПИСВАТ ЗА 600 ЛВ..." КЪДЕ? В СОФИЯ МОЖЕ И ЩЕ СЕ ПОДПИСВАТ НО ИЗВЪН СОФИЯ ЕДВА ЛИ...

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА бе не е много, ама работата е сигурна до пенсия, за разлика от тази в частният сектор. Има си огромни ваканции и не се преработват учителите. Като им е малка заплатата да станат шефове в гугъл!

6

Анонимен

преди 8 години

Иййй, много бееее...... какво ще ги правят тез многото пари!?!?