168

Анонимен

преди 8 години

Бялата Златка ще изчисти България от наркотиците като се ги изшмърка всичките

167

Случаен

преди 8 години

Докога ще ни занимавате с този *** Волен. Този парламент няма ли си друга работа , та още се занимава с него. Като не признава държава и полиция не го защитавайте. Не стига , че го опазиха от линч а има още безсрамието да се показва и говори. Най-голямото щоу и резил беше на митинга. Някаква луда го прегръщаше и ревеше като на умряло. Та каква беше на Волен роднина ли, сестра, майка и така не се разбра. А колко простотия беше се събрала и не знаеха за какво са там? Евалла, голям митинг!

166

Оху

преди 8 години

Фашистка е кухата ти балка,Сидере!

165

Анонимен

преди 8 години

Нали искаше като в Русия, бе?

164

Хахаха

преди 8 години

Фашист 1 се оплаква от фашизъм?!?!?!Сега остава да обяви, че е разигравал комедия, която ще свали от сцена поради изчерпан зрителски интерес.

163

a

преди 8 години

Твърде нелепо. Значи полицаите и медиите са виновни, задето непосредствено преди изборите в рамките на няколко дни Болен Ага Турчелюбец вилня из улиците и НАТФИЗ, и са използвали най-нагло доблестното му поведение, за да прикрият серията от фрапиращи глупости около изборите? Що за смешно изказване? Волене, марионетка жалка, кажи кой ти плаща да ходиш да се правиш на клоун за да отвличаш вниманието? То е ясно, че това е целта.

162

bg.izmet

преди 8 години

До мфne vini ostanalite choveci vav bg. vini djavolite slugi na satana. sbirshtina ot izmamnici milicioneri i dolni mastii predateli vsekakvi gotovi da izletjat sas podgotveni samoleti neznaino kade

161

Анонимен

преди 8 години

97 % от българите знаят че този е ненормалник!Останалите 3 % са тези смешници покрай него и изкуфелите пенсии, които днес дойдоха да протестират с автобусите!

160

Иво

преди 8 години

Болен в Сибир! *** му последователи тоже! На митинга му имаше няколко слабоумни с телешки поглед, които не знаеха защо са там но пък са взели некои лев за което, и няколко психясали лелки безплатно, но на които им личеше, че са с доста разхлабени бурми. Новият IQ тест трябва да задава въпрос "Симпатизирате ли на Болен и Атака?" и при отговор да директно да идват с белите престилки.

159

Горан

преди 8 години

Щом е полицейска държава, предлагам другия път г-да полицаите въобще да не си дават труд да му правят кордон на този, и да го пазят...

158

Ужас...

преди 8 години

Зле е Болен!Нема да ходи в НАТФИЗ вече , да го гримират пак...ха,ха,хааааааааааааа...И ТАЯ ПИЕСКА СВЪРШИ..!!!!!!!

157

Анонимен

преди 8 години

Всичко казано от Болен е истина.Нещата отиват на по зле.

156

Горан

преди 8 години

Брей! Тоя продължава да си плещи, че полицай го е ударил! Бе, ако не бяха тия полицаи, здраво място нямаше да остане по него, ама де, де! И сега вероятно нямаше да се занимават с имунитета му!

155

Hello

преди 8 години

Sidercho malumnik takav da vzemeh da napusneh BG da te vidim togava kakvo the pravih biagai v turcia

154

до медиите

преди 8 години

От утре НЕ ИСКАМЕ нито да гледаме, нито да четем за този НЕНОРМАЛНИК вплен Сидеров.Да бъде изритан от Парламента и да си търси работа.КАКВО ще работи, кой ще го вземе и КОЙ ще го търпи???

153

EJ,

преди 8 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ, защо стоиш ТУК, като е толкова лошо?Заминавай в Русия при Путин и Депардьо!Там ще правиш скандали на воля, но заплатката?Щал ли та сложат депутат?Въри и не се връщай!

152

Анонимен

преди 8 години

Е таман като в Русията де. Нали това искаше? Ред и диктатура! Ама искаше ти да колиш и да бесиш. Като ще гласиш едно общество единственото морално правило е да го редиш така все едно не знаеш предварително къде ще попаднеш.

151

Анонимен

преди 8 години

КРАДЕЦА ВИКА " - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА "

150

Волен е Патриот

преди 8 години

Волен е патриот. Колко хора които харесваха русия сега вече я мразят? Малко са му нетрадиционни методите, ама. Дори даде на турците да го... как да кажа..ммм да направят опит да забраменее.

149

Анонимен

преди 8 години

Руското посолство да си го прибира, защото както е тръгнало ... ще има публичен линч за най-явния им агент.