31

Анонимен

преди 8 години

Това е за тези които се опитват да влязат в НорвегияС гугъл си го преведете1. M

30

Анонимен

преди 8 години

И тъй като богатите бели хора са малцинство, трябва да бъдат унищожени или направени толкова бедни, колкото бедните черни хора, така ли? А от това дали бедните черни хора ще станат по-богати и по-бели? Съмнявам се.

29

Аз Малдив

преди 8 години

Студът имаше малко общо с тази статия - очаквах нещо по-драматично.

28

nono

преди 8 години

Арабелите не знаят какво е сняг и студ,

27

Анонимен

преди 8 години

ЕС ще се разпадне ,а т. нар.толерантни държави,ще намерят вратички да се измъкнат от законите,които са гласували,а също така и от либералните си възгледи.Останалите ще ги оставят да се спасяват поединично.

26

На Алов брат му

преди 8 години

Ако падне снега как ще мъкнем ледени бежанци от преспите!

25

нора

преди 8 години

СИТУАЦИЯТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА СЕРИАЛ НА УЖАСИТЕ,ПРИМЕРНО "ЖИВИТЕ МЪРТВИ",СЕГА НИЕ СМЕ МНОЗИНСТВО,ПОСЛЕ ТЕ ЩЕ НИ ИЗБИЯТ.........

24

ТА

преди 8 години

ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ ..ИКОНОМИЧЕСКИ *** НА, КОИТО ПЛАЩАТ ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ТЯХ.И ДА ГИ ВНЕДРЯТ В ЕВРОПА С ЦЕЛ СТРАХ,СРИВ И ХАОС.

23

Анонимен

преди 8 години

Въпреки студовете които наближават,2016та се очертава гореща.истината за всички предходни събития ще излезе наяве ,нали ?

22

Най-хубавия сезон

преди 8 години

Шъ изравяме ли замръзнали "бежанци" зимъска от преспите? Колкото повече, толкова повече..

21

Анонимен

преди 8 години

Тъпата Меркел тласка Европа към граждански войни, а от там - и към трета световна война. Тя се опитва да се прави на благородна, за да могат европейците да заобичат германците. Нищо подобно - още по-лошо стана. Сега европейците ненавиждаме тъпите шваби повече от преди.....Не може една държава да упражнява диктат над нас, не може да има диктат на малцинствата от мюсюлмани. В техните държави се съобразяваме с обичаите им, тук пак се съобразяваме с тях. НАС КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ОТ ТЯХ ?!?!

20

jkjkjkj

преди 8 години

ясна е работата. к..а т аар плаща на ев...ро..***..иските прав.и...т.елства да разселват и обслужват гн..и ди..те. както винаги наро..дите нямат думата.

19

Анонимен

преди 8 години

До Шаран_БГТи знаеш ли какви са последиците за мюсюлманка ако се омъжи за християнин. Нейните ще я унищожат. Затова те се чифтосват с хора от своя народ и ммного често от своя род. За да не отиде имота в чужди ръце предпочитат братовчедки. От туй стока не става. Материала е от друго некачествено тесто.

18

Шаран_БГ

преди 8 години

Преди години Норветия се уплаши от раждането на много ***! /Резултат от съжителствата на близки роднини в отдалечените райони/ Докараха си 2000 броя млади пакистанци! /С цел "облагородяване " на нацията !/Резултати: Никоя норвежка не се събра със "облагородител": Тия юнаци останаха в и около Осло: Никой от тях не се хвана за производсво - всичките станаха търговци:След 4-5 години всеки си докара пакистанка - и "ашладисването"приключи !Не могат да ги изгонят-норвежци са!АМАН ОТ ***!

17

Кикс

преди 8 години

Интересно, някой сетил ли се е да направи справка за размера на социалните помощи в отделните европейски държави и предпочитанията на мигрантите към определени страни от ЕС? Тогава може и да стане ясно какви са движещите сили на този поток - спасяване от война, търсене на реализация с работа или прозаично цоцане от бюджетите на нацелените държави.

16

тик так

преди 8 години

Ей таз Турция , дето я плюете от сутрин до вечер ви пази от несметните тълпи , преливащи от изток. Виждате в Гърция кво става. Миналия месец , ги спряха о Одрин , а до кога ще спират ? Докато прочетат такива коментари ли?

15

Путин

преди 8 години

Бежанци, добре дошли в Сибир! За мюсюлмани алкохолът е забранен.

14

Анонимен

преди 8 години

И колко стара ви е информацията ? Преминалите Руско-Норвежката граница до 27.10 са 93 и всички ще бъдат върнати до месец. Имат руска виза, а там няма опастност за тях. Това ще се случи и с всички които не са от Сирия.

13

Анонимен

преди 8 години

Speculation Arises that U.S. is Funding African Conquest of White Europe - See more at: americanfreepress.net

12

Анонимен

преди 8 години

Прочети Speculation Arises that U.S. is Funding African Conquest of White Europe - See more at: americanfreepress.neе