9

БГ

преди 8 години

Кражбата и предаването на секретни документи на КГБ трябва да се някаже със смърт за предателство срещу България. Хайде да ви видя рускопоклониците с пръстчетата на долу, защото вашата родина не е България!

8

GERB

преди 8 години

i toq 6e opravim

7

Анонимен

преди 8 години

Станишев докара БСП до петоразрядна политическа сила. Браво!

6

anonimen

преди 8 години

През лицето Станишев в битността му на премиер е преминавала огромен обем текуща документална информация от всякакъв характер, а един премиер има и апарат от сътрудници - въпросът е сложен и могат да се направят хипотези, които са неприятни не само за лицето Станишев, но и за състоянието на държавата.

5

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно всеки предател и национален разсипник и грабител трябва да получи възмездие.Ако бяхме нормална държава , червената пасмина трябваше да търка наровете и да гние по затворите.........

4

възмутен

преди 8 години

стремят се да се реваншират с оправданието на Цветанов като рестартират отново делото за да го оправдаят и да дойде момента изтече срока няма давност

3

Анонимен

преди 8 години

Кога ще рестартират процеса срещу Бочката за ония разговори? За футболистчето, за Цацата и Градския прокурор, за Мишо Бирата (Бог да го прости), за безбройните лъжи, манипулации и престъпни брътвежи, с които ни залива по медиите вече 10 години? Някога ще го изправят ли пред съда? За изборите - без коментар, пак ни излъгаха!!!

2

anonimen

преди 8 години

Изчезнали седем секретни документа...Въпросът, който се налага от самосебе си, е кой е имал достъп до кабинета на премиера в Министерския съвет нощем?

1

Анонимен

преди 8 години

Искат и БСП да ликвидират. Герб след години ще е еквивалентна на БКП