16

дфд

преди 8 години

какви са тези внушения. неизбежна. неизбежна е л акоми ята за пари, а да г рабиш народа си не е неизбежно. стига сте писали пр осто тии. и откога вече няма св обода на словото.

15

Анонимен

преди 8 години

6te platish 6te platish nomer 21 i 6te peesh pesen i 6te platish .... kato sme tapaci i ne glasuvame, protestirame do krai 6te platish 6te platish .... smeshnik

14

отказвам

преди 8 години

Отказвам да плащам за някой друг, та аз едва преживявам.

13

anonimen

преди 8 години

Общо Гърция ще получи бакшиш от 350 милиарда. Да се готвят Испания, Португалия, Франция. Източна Европа пак ще пие една студена вода.

12

Анонимен

преди 8 години

Егати значи в Обединена Европа един пие, друг плаща , а трети го бият и наказват за назидание на всички....Лошо изглежда, че в таз групичка на битите са България и Румъния.Щеше да било, да бъде - икономии , орязани бюджети,масови съкращения,приватизация и намаление на пенсиите и заплатите - оказаха се само думи отнесени от вятъра...

11

Анонимен

преди 8 години

Гърците може да са мързеливи, но знаят как да ползват определени лостове и нямат нито срам нито морал, който да ги възпира. Аз би протестирал, ако протестът ми не се чуе, тогава бих заплашил с напускане от Еврозоната и обръщане към Русия! Това също е лост, който нашите политици трябва да използват. Да видим тогава дали ЕС ще продължи с простотии те си! Да видим тогава как големите като Кауфланд биха виреели в България.

10

Анонимен

преди 8 години

Преди 15 години бях възхитен от идеята за ЕС. Вярвах в ЕС, защото идеята е много добра. Но от 3-4 години съм на мнение, че такива идеи трябва да бъдат реализирани от идеалисти, морални и технически компетентни хора, които не се подават на популизъм. ЕС се превърна в една сбирщина, в които едните плащат, а другите крадат и харчат. Днес искам ЕС да се разпадне, защото това е нефункционална структура, която вместо интеграция и обединение сее само разединение и несигурност. ЕС е смешен вече!

9

:):):)

преди 8 години

Хайде Тиквата сега да излезе и да ми каже колко е зле в Гърция и колко е хубаво в България. Хайде сега някой малoумeн гербероид да каже, че Ципрас бил ***, а *** бил много умен.

8

Анонимен

преди 8 години

Bravo! Europa za poreden pat dokazva kolko silna solidarna i demopkratichna sreda e! Obicham te europa!

7

бай Петко

преди 8 години

До Анонимен 3До като ни управляват мутри и такива, докато западняците си мръднат пръста, някои от нашите гърли казват - YESS така ще е. Толкова избори минаха и тъй ли заслепения българин не си набра гъби, че да ги отвее тези навлеци... Хак да ви е гъбари, дано не сте сбъркали гъбите с МУХОМОРКИ... !!!

6

Смях

преди 8 години

Писна ми от ционстки изцепки !!!!! На всеки нормално мислещ е ясно кой контролира банките и най вече раздава кредитите.... След като са давали да си поемат отговорността, никой от нас не е длъжен да плаща ТЕХНИЯ РИСК !!! Не съм чул ционистка банка да е фалирала време е Дойче банк да фалира макар че Ротшилд и Барух бълха ги ухапала.... Но не могат продажните политици от наше име да решават кой ще спасява банката кръвопиец... И също така ми е интересно колко ПРОЦЕНТА от БОКОВИЯ дълг ще ни опростят

5

Анонимен

преди 8 години

Между другото... откъде идва названието на Европа!? От древно-тракийското име на Марица - Хебър! Оттам и областта Европа в европейската част на Турция. Гърците е напълно възможно да ядат и пият безплатно, ако кръчмаря е залухав лицемерен евро-******* какъвто си е.

4

бай Петко

преди 8 години

Ами като продадат половината Гърция и няколко острова и после се хапнат за г...а колко му е, като нашата авиокомпания "БАЛКАН", пък само тя ли... Честито ви Шенгенска зона ...

3

Гневен българин

преди 8 години

Гърците за пореден път ще докажат,че е напълно възможно да ядеш и пиеш,а друг да ти плати сметката.Ние тук си се занимаваме с разни воленовци,бойковци и всякаква подобна ***.

2

ИМПЕРИАЛИСТ до №1

преди 8 години

Хайде да не се подлъгваме по гръцкия ПРИМЕР.Още на времето, френският президент Валери Жискар деСтен е казал, че Европа без Гърция е като дете без акт за раждане.Съвременната ренесансова Европа е плод на идеалисти утописти, които почти 20 века след залеза на елинизма се заемат да го възраждат и на тази база да изградят една нова епоха, епохата на Ренесанса. ЕВРОПА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ДОНДУРКА СВОЯТА ИЛЮЗИЯ ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ СЕ КРЕПИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ.

1

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

не ми пука за гърчолята...., да плачат, да измрът. Лошото е , че съседите поквариха цяла Европа с балонските си заплати и разгулния си живот. Да не говорим, че у нас младите се обиждат, ако им предложиш заплата под 1000 евро и напускат България, а навън сега нищо добро не ги чака. Мнението ми е не за "черноработниците", а за новия елит на България, една прослойка от младежта, призвана да създаде просперитета на Родината. Те именно се мръщят на заплата по-малко от 1000 евро, сравнявайки се с гръцките си връстници. В чужбина българчетата са използвани най-безогледно, като не им позволяват рас