19

мая

преди 8 години

стига глупости и да е нормален още по лошо не му дава право никой да се смята за господ!още по лошо, значи може да го набием с чиста съвест тоя ***!

18

Анонимен

преди 8 години

Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР

17

Анонимен

преди 8 години

Да му бият на министъра една ваксина от неговите с живака!

16

Анонимен

преди 8 години

Какво става с ваксините с живак ?!

15

Анонимен

преди 8 години

Москов трябва да подаде оставка и да влезе в затвора.

14

жалко

преди 8 години

Скандалът с Волен прикрива истинския скандал с онези ваксини .Крадецът вика дръжте крадецът.

13

Анонимен

преди 8 години

До 19, те проблемите не подбират министър, доктор или обикновен човек, независимо какви са здравословни или други

12

Анонимен

преди 8 години

Е то хубаво щом ви е стабилна коалицията, ама стига сте го повтаряли с повод и без повод. Явно не сте много убедени и малко гузен не гонен бяга....

11

Ала_Бала

преди 8 години

Също и в моята!

10

Анонимен

преди 8 години

А това, горе на снимката, е погледът на един нормален ...Наистина нищо му няма на Сидеров.

9

анонимен

преди 8 години

наркотест за сидеров и компания както и москов

8

Анонимен

преди 8 години

Да опит да ни се отклони вниюанието от нереалните изборни резултати, а именно почти комунистическия резултат в Бургас и без балоъаж в София, а преди изборните резултати и отклоняване вниманието на хората от новините за купуване на гласове и фалшиви адресни регистрации, чудесен сценарий, пък ще почакаме за снемане на имунитет и присъда, евала Сидеров, пак си изкара парички и ще се оттървеш леко

7

до 1

преди 8 години

Падежите на заемите са си падежи, без значение кой е на чело. Когато, предишни правителства сключваха неизгодни сделки хеликоптери, самолети и др. глупости, никой не мрънкаше. Сега когато трябва да се плащат сметките за тия глупави сделки.. ауу тия дето взимат кредита са най-черните. Много често ги отнасят тия дето поемат последствията, а не тия дето взимат грешните решения.

6

диагноза

преди 8 години

Москов превърна едно министерство в истинска психиатрия и лудница .Защото му е невъзможно по друг начин .В ДСБ наистина са луди и болни хора ,за разлика от Сидеров ,който прости се сражава с флага на истината.ДСБ са секта на злото .Там се кланят на парите ,а те винаги са зло !

5

Ку Ку

преди 8 години

Другаря Москов също е за психиатър!!

4

Анонимен

преди 8 години

Сидеров може да е само клоун, костовистът Москов е със сигурност с психически отклонения. Кокаинът може да много фешън, ама не прощава.

3

за съжаление

преди 8 години

Светът се управлява от злото наречено мулти култи.За съжаление то превзе Америка след като бе реализирано в Русия чрез СССР.Днес завладя света.Всички му се кланят (на Мамона)Всичко е бизнес и политиката е просто продължение на мафията ,,но с други средства.Който не вярва да види ка синия идеал беше изяден от мафията и му викат невъзможност да се води политика.Така е Москов.В невъзможност сте вече да сте на власт без мафията.

2

Елемаг

преди 8 години

1: 16-те милиарда не стигнаха до тука.Сега взимат нови 5 и вдигат тавана на дълга с още,дори при гласуван бюджет.Това естественно няма да се напише тука.А и удобно Сидеров направи пак театрото,за да се прикрие тегленето,за което разбира се му се заплати подобаващо.От 1-вото управление на ГРОб икономиката ни е в "американска спирала" И няма измъкване.Сега като теглим заеми, заради беженаците по задължение, всичко се ускорява неконтролируему.Дори аз не искам да съм начело на тази държава!!

1

Анонимен

преди 8 години

..Коалицията е стабилна и е получила нов кредит на доверие, когато фактите и цифрите говорят, всички трябва да мълчат", каза още министърът....Стабилност за 16 милиарда лева.АШКОЛСУН!