35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38Ей тая Манолова.Като баба Ванга е. Знаяла че сега на власт ще са ГЕРБ и нарочно им е скроила този номер.

34

Анонимен

преди 8 години

Гласуването за един въпрос на референдума, удължи времето за предаване на протоколите с 1/3 в София. Ако бяха и трите въпроса за референдума, предаването на протоколите щеше да изисква двойно повече време. Мая Манолова ли ви накара да провеждате референдум заедно с други избори?

33

Анонимен

преди 8 години

Манолова няма право да се намесва в кашата в зала арена защото има конфликт на интереси. Хем е правила закона некадърно, хем се опитва некадърно да защитава недомислените алинеи. Омбудсмана трябва да помага на хората, а не да защитава един глупав изборен кодекс

32

До 38 <до>

преди 8 години

Не те разбрах. Какво общо имат цифрите, които са 10 на брой: 0,1,2,3,...9, с това, което аз казвам? Даже и да не знаеш разликата между цифра и число, пак няма нищо общо между числата (кои), избирателната активност, която наистина ще е малко под 50% и написаното от мен. Това дали ще предадеш протокол за 100 гласували или за 1000 гласували, отнема едно и също време.

31

до

преди 8 години

До Обективенне само. При под 50% избирателна активност- цифрите не казват това, което ти казваш.

30

Обективен

преди 8 години

Голяма глу пост беше да се провежда референдум заедно с местните избори, но ГЕРБ искаха да си докарат по-прилична активност на референдума и въпреки че ги предупреждаваха да не го правят заедно с местните избори, защото това много ще утежни изборният процес, ГЕРБ се запънаха като магаре на мост и резултатът е този ад в зала Армеец.

29

До Пешко

преди 8 години

Пешко днес печелиш наградата за най-безмислен коментар, както и за най-очевидно наричане на черното бяло и на бялото черно.

28

Анонимен

преди 8 години

Пешко, каза ли нещо?Май още не си смлял спуснатите ти опорни точки.

27

Анонимен

преди 8 години

Сега ако Сидеров се появи от Герб ще кажат, че е виновен

26

Анонимен

преди 8 години

За какво мъчат хората ,като още в седем часа казват резултатите по телевизията

25

Факт

преди 8 години

Да бе, Мая Манолова ви е заложила в Изборният кодекс да провеждате и референдум заедно с местните избори. Да бяхте сложили и референдуми и по другите два въпроса и щяхте да приемате бюлетините до края на ноември.

24

Анонимен

преди 8 години

За провала в Арена Армеец "виновен" е Сидеров. Не го ли видяхте вътре в Арената да БУЙСТВА И ДА РЕЖЕ ГЛАВИ" .ГЕРБ/ГРОБ/ никога не евиновна. Тя и за 23 милиарда заеми с лихвите не е виновна, а Сидеров. Бойко и за самозапалилите се и обесили българи в страната няма вина. Сидеров им е виновен за всичко, че им боде в очите. Фалшификациата на изборите и изключително печеливш бизнес за ГРОБ. Защо по нито една телевизия след края на изборите не показаха, че КУПУВАЧИТЕ НА ГЛАСОВЕ работят за ГЕРБ/ГРОБ/.

23

Анонимен

преди 8 години

Сърдете се на Мая Общата, нали изборния закон, в този му вид, е нейно дело.Ако Герб го бяха променили всички ще реват, че Герб си оправят изборите!Затова си мълчете и не се правете на умни!

22

asen

преди 8 години

na kalpav boko kosmite na maia mu pre4at

21

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли кое е най-лошото? Това, че българските журналисти участват заедно с ГЕРБ в тоталната манипулация на обществото, в цензурата на всякакви новини, в представянето на събития по неверен начин и т.н. Бойко овладя медиите чрез големи финансови потоци, раздават се някакви невиждани хонорари и естествено от благодарност те му служат вярно. Това е в разрез с всички принципи на независимата журналистика и ролята и като коректив на властта.

20

Анонимен

преди 8 години

ДА де, все всички други са виновни, то това си е традиция в ГЕРБ. По важното е защо не бяха изпратени още хора, след като се видя, че тия там от софийската община не се справят? Вероятно Жорж Ганчев е виновен или Яни Янев?

19

опетков

преди 8 години

До Анонимен: Свидетели сме само на нечудовищната ти простотия, която ръси глупости, минаващи за коментар.

18

Анонимен

преди 8 години

герб са фашисти

17

опетков

преди 8 години

До Наблюдател: Може би не сте забелязали, но министър-председателятв РБ няма правомощия да съди когото и да било. ГЕРБ не промени закона защото точно умници като вас щяха да кажат че променят закона в своя полза. А ММ я "повишиха", за да се отърват от нея.

16

Анонимен

преди 8 години

Мрази колкото си искаш, но спазвай закона.