30

Член на СИК

преди 8 години

Само незапознати има тук. Който е бил в комисия, който е бил вечерта в залата мое да каже, че протокола за референдума се пишеше точно за 10 минути. На компютрите за да го наберат в програмата им отнемаше също не повече от 5-6 минути. Това са около 15 минути, които са нужни да се отделят. Сложи и 15 минути докато предброим бюлетините. Общо 30 минути. Референдума не бе НИКАКЪВ проблем. Стига писане на глупости от незнаещи. Проблема беше в некадърните членове на СИК дето вечерта на коляно пишеха!!

29

Наблюдател

преди 8 години

Сантяго де Чили - Националния стадион..... Жалко че Пиночет го няма вече да види че има "славни" последователи на Балканския полуостров!

28

Smurf

преди 8 години

Проблема е един и той се казва Герб. Целия този цирк беше организиран и проведе перфектно от ОИК София която е с мнозинство от Герб. Искат да ми кажат че са разбрали бройката на секциите в деня на изборите и не се могли да викнат технически сътрудници на помощ. По закон 19 членове на ОИК приемат протоколите на всеки се падат по 100 секции, ако всеки има по 5-6 технически сътрудници всичко щеше да свърши за 10 -15 часа Да ама не по този кодекс се правят вече два пъти избори не е проблем закона

27

Мартин

преди 8 години

Поправка към по долния коментар - 4 милиона*

26

Мартин

преди 8 години

Абе хора, всичко това се случва при 50% избирателна активност. А представете си сега да беше 80% или 90%... Какво правим в тази ситуация? Анархия? Край на света? Организаторите на тези избори изключително сериозно трябва да се замислят дали всичко това трябва да се повтори. И най-лошото е, че този цирк се случва в държава с не повече от 4 потенциални гласоподаватели. Не искам и да си представям какво щеше да се случи ако наш ЦИК трябваше да организира изборите в Китай.

25

Дани

преди 8 години

Снимка номер 4 ме зарадва много. Въпреки трудностите, това момче показва, че е истински Българин и въпреки проблемите в Държавата ни, той ще устои до край.

24

Обективен

преди 8 години

В София се гласуваше за 4 неща. Ако го нямаше гласуването за референдум, щяха да са три гласувания и три протокола вместо сегашните четири. Съответно вместо за 4 часа, същият брой секции щяха да си предадат протоколите за 3 часа. Само дето когато се насрочват избори трябва и да се мисли, че не може в един ден да се гласува за всичко, за което се сетят, в случая ГЕРБ и Плевенлиев вкараха гласуването за референдума, което сега удължава с 1/3 времето за предаване на протоколите.

23

Анонимен

преди 8 години

В комисиите умишлено нямаше млади за да не могат да протестират като ги затворят в Залата !

22

Анонимен

преди 8 години

Като само комисията може да участва в броенето винаги ще има такива забавяния. Сложете и застъпниците да броят. Няколко хора бачкат а другите по закон трябва само да гледат. Ако всеки участва в броенето досега да са приключили.

21

До Кукловод 17

преди 8 години

Момче младо, само по злобата, с която пишеш се разбира колко ти е акъла. Да не говорим, че българският правопис и пунктуация са ти доста далечни. Докато стоиш и си губиш времето в спорове можеш да направиш нещо полезно, но едва ли можеш, както голяма част от населението за съжаление. Лек ден ти желая и мисли малко по-позитивно ;)

20

Анонимен

преди 8 години

Защо им качвате снимки на хората от АА? Оставете ги невярвам да искат да ги гледат другите хора как се мъчат

19

Анонимен

преди 8 години

Да мислят следващия път от Цик и да не стават такива гафове а сега да подадат оставка

18

Факт

преди 8 години

Бавенето е главно заради отчитането на резултатите и от референдума, както и заради лошата организация. Ако го нямаше референдума, досега да са приключили всичко.

17

КУКЛОВОД ДО 16

преди 8 години

НЕ СЪМ ТИ МОМЧЕ И ПРОЧЕТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАПИСАНОТО ЗА ДА ГО АСИМИЛИРАШ,ХЕЙТВАШ ЩЕ ПИШЕШ НА ВРЪСТНИЦИТЕ СИ НЯМА ДА МИ ПИШЕШ АМЕРИКАНСКИ ЧУЖДИЦИ И ДА СИ МИСЛИШ,ЧЕ СИ АКТУАЛЕН С АНГЛИЙСКА ДУМА.РОБЕ ТИ СИ МАЛЪК РОБ НА ОКОЛО 20 ГОДИНКИ И СИ ОТ СТАДНОМИСЛЕЩИТЕ ОТ ТЕЗИ 80% КОИТО СА С ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА.КАТО РОБИТЕ ВЗЕТИ ВЪВ ПЛЕН ОТ ВЛАСТА НА СИКАДЖИЯТА БОКО-РАПОНА!!!

16

До КУКЛОВОД

преди 8 години

Такива, като теб са смешните момче. Тези хора повечето са на възраст над 60г. Ти като си толкова деен стоиш и даваш акъл тук в сайтовете, защото е по-лесно да се хейтва зад компютъра, мишо. Защо не отиде да стачкуваш отпред, за да пуснат хората...или пак църкаше зад компа в някой форум?!

15

КУКЛОВОД

преди 8 години

ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ХОРА,ПРЕКЛОНЕНИ ДЪРЖАНИ В ПЛЕН ОТ ЕДИН МАФИОТ БОКО-РАПОНА ТЪЙ МУ Е ПРОЗВИЩЕТО В СИК...5000 ГЛАДНИКА НЕ МОЖАХА ДА ВЗЕМАТ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ И ДА ХВЪРЛЯТ ЧОВАЛИТЕ ДА РАЗБИЯТ ВРАТИТЕ И ДА ОТИДАП ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ МАФИОТА...ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА И НЕ СТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...

14

Анонимен

преди 8 години

Позор, падение и голям срам е случилото се в зала АА. Това не съм сигурен, че би могло да се случи и в държава в Африка, която за първи път провежда избори. Каква държава сме ние?

13

Калина до 4

преди 8 години

ГО докарват и СЕ докарва човек са две абсолютно различни по смисъл твърдения!Така че, не давай акъл, а поразсъждавай преди да взимаш думата!

12

Явор

преди 8 години

На всичкото отгоре всеки с малко повечко акъл ще осъди държавата в Страсбурс за нарушаване човешките права. Нали се сещате, че ние едва ли ще научим за тези дела, но в действителност ще си ги плати, защото това определено е гавра.

11

SS

преди 8 години

Някога мъжете ги викаха запас да помизеруват малко на природа и да се научи как да оцелеят в екстремна ситоация, а сега понеже вече няма войска и съответно и запас започнаха да ни сабират през 2г. по избори за да не губим тренинг.Само са забравили да напичат в указанията към СИК ковете, че задължителните елементи за бойната готовност (резервно бельо, завивки и суха храна за поне 3 дни) си е тяхано задължение