17

Анонимен

преди 8 години

днес.бг - без да искате, сте сложили гениална втора част на заглавието си! ние наистина живеем в примитивна територия, в родово-общинен строй на *** и ***; тук няма нито капитализъм, нито дори комунизъм, а пещерняци, които правят каквото си искат.

16

Анонимен

преди 8 години

демокрацията изисква всеки, който има право на глас, да прави същото като останалите и да има същите права и привилегии. след като 1 милион неработещи, необразовани, осъдени, неплащаши ток, вода, данъци и осигуровки крадци и изнасилвачи могат да гласуват, право и задължение на всички останали граждани на държавата е да направят същото сега и веднага!

15

корупция-причини

преди 8 години

властова концентрация на хора, неотговарящи пред обществото; недемократичен режим; липса на прозрачност; големи обществени средства за проекти; тайни общества и шуро-баджанащина (наши хора); лошо правосъдие; ограничена свобода на словото; купени медии; ниски държавни заплати; незаинтересовано общество; липса на имуществен ценз при заемане на обществена длъжност.Хайде сега вижте дали всичко накуп не е представено у нас?

14

нов ред

преди 8 години

в начин за гласуване - 1 седмица преди вота всички водачи на партии застават на централния площад на селището и публично обявяват кой колко пари ще дава за гласуване за него. хем няма да има тъпите реклами, хем няма да има преследванедали не се купуват гласове, хем всичко ще си е на мястото

13

браво....

преди 8 години

БРАВОООООО!!!!!! В престъпна територия управляващите естествено трябва да са престъпници! А РБ си е най-големия престъпник в БГ - от полубългарина и национален предател костов тръгнахме на долу след огромното разграбване с "подаръци" на националната индустрия на чужди държави, имащи само интереси!!!!! Още 1 път БРАВО!!!!! Нека всички да ги видят!

12

кокала

преди 8 години

РБ видяхте ли се бе,видяхте ли с какви каликандзери ще управлявате.Плюя на вас и вашата политика.

11

гост

преди 8 години

До Анонимен 23Всички не можем да се махнем!

10

Анонимен

преди 8 години

герб са фашисти

9

Анонимен

преди 8 години

Махнал съм се преди 10 години от този отвратителен град, и не съжалявам.Не знам колко българи са останали но няма да сбъркат ако сторят същото.

8

Анонимен

преди 8 години

BALGARSKI GRAGDANIN V NAI-DOBRATA PARTIA MISLESHTA ZA NARODA

7

Анонимен

преди 8 години

Предлагам вече да се избират кметове и общински съветници от всички затворници. Те ще ни оправят, защото имат капацитета :(

6

Анонимен

преди 8 години

Реформираме ли, реформираме ли...

5

Скрудж

преди 8 години

Едва ли има по-смешна партия от РБ.

4

Поп Грую

преди 8 години

К'во ривети, ва мат'риал? Я по кротко, нали вдигахте "двата пръста"?Ха сега, яжте тесления сап!Муахахахахахахахахаха!

3

Коко5

преди 8 години

Какво му има , като гледам не ми прелича на националист.Не е от волната партия .Не е нахлувал в Аграрния университет.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Как се развива заложническата криза в зала "Арена армеец" ?Вече почти 48 часа държавата държи заключени в залата стотици български граждани против волята им.Факт !Това тероризъм ли е ? Мисля, че може да бъде тълкувано като форма на тероризъм.

1

Анонимен

преди 8 години

За съжаление демографската картина е такава, че партии, които не разчитат на ромски гласове, не могат да влязат във властта. И тепърва вече напълно ще зависи от ромите кой ще управлява.