57

Анонимен

преди 8 години

Кой е виновен? Не се ли сещате? Неолибералите не ги е еня за обикновения човек.

56

SS

преди 8 години

забелязахте ли покрай изборите и сидеров и арената медиите млъкнаха за бежанците, преди това само те им бяха в устите, бежанците бежанците границата сега нищо не казват за тях? да не са спрели да влизат в бг????? всички медии са манипулативни и насаждат в хората за не6то изкривени мнения и промиват мозъци...

55

Анонимен

преди 8 години

Виновни са комунистите !

54

Анонимен

преди 8 години

Кой е виновен? Кой има интерес от хаоса? Естественно този който има интерес референдума да мине с - за , за ел. гласуване. Ето вече няколко пъти водещите на бтв, тази сутрин подхвърлят - ако гласуването беше електронно, този хаос нямаше до но има. Очаквайте продължение на битката в НС.

53

Анонимен

преди 8 години

Кой ще поеме политическа отговорност ? Плевнелиев или Дончев ? Трябват оставки !За един Дебелян народа скочи на протести, а когато го мачкат мълчи....ОСТАВКА !

52

Ганчо

преди 8 години

Едни избори не могат да направят, камо ли държава да управляват. Единственото което правят що годе задоволително е да строят пътища които след третия ремонт стават за каране.

51

аз

преди 8 години

Осемдесет души от чакащите да предадат протоколите от изборния ден в зала "Арена Армеец" са били прегледани от екипите на Спешна помощ, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/10/26/80-pacienti-v-arena-armeec.281049

50

аз

преди 8 години

къде е бат бойко, къде е цв.цв

49

Поп Грую

преди 8 години

Не, бе! Видели са Путин около "Арена", бил в коша на един зелен "Иж" и отпивал от бутилка "Столичная", возил го е мечок с *** и балалайка през рамо.На ушанката имало петолъчка..."Вставай, страна огромная..."

48

съдия

преди 8 години

виновен е плевелиев,че усложни изборите с излишен референдум

47

срам

преди 8 години

До GERBНямаш ли срам бре! Победа на фона на трима умрели. Вие прасета ли сте или някаква странна смесица между кратуни и чо.век.оядци.

46

GERB

преди 8 години

POBEDA

45

ДА

преди 8 години

Kratunite Никога не са виновни за нищо! Те са само празни тикви, МОГАТ САМО ДА ЛЪСКАТ ВЪНШНОСТТА СИ, ЗА ДА ЛЪЩЯТ ОТДАЛЕЧЕ И ДА ЗАБЛУЖДАТА ХОРАТА, ЧЕ НЕ СА ПРАЗНИ КРАТУНИ, А ЗЛАТНИ ТОПКИ.

44

да

преди 8 години

Може да не знае разликата, ама се бърше с лукс, да! Това е разликата!

43

жертвата

преди 8 години

Жертвата НИКОГА НЕ Е ВИНОВНА! Само че ГЕРБ никога не са били жертви, а кратуни отвътре празни и алчни за ДОБЪР МАТЕРИАЛЕН ЖИВОТ! Няма умен човек да отиде при тях. Оня не разбирал разликата между Windows 8 I 7, a другия не си спомнял закона, ама иначе СТОЯТ НАЕЛО НА ДЪРЖАВА. Че и един фермер с комп МОЖЕ ДА КАЖЕ РАЗЛИКАТА.

42

кратуни по-скоро

преди 8 години

Хората, научили се да носят отговорност, казват: Имах избор и избрах еди какво си. Това е поемане на отговорността за собствените действия. Нарича се зрялост. Докато не поемем лична отговорност, няма изход от ситуацията. Онези, които не искат да са жертви, са способни да кажат: Вината беше моя. Дори когато тяхната вина е била къде по-малка от тази на други, които не могат да я признаят. Но именно първите биха могли да провокират така необходимата промяна на едно обществено съзнание, в което множество от перманентни жертви никога не порастват. Светослав Атаджанов

41

no comments

преди 8 години

Какви са тези управляващи? тЕ ДОРИ отговорност за случилото с ене могат да ПРИЗНАЯТ. Мале, мале, гнусни мУТРИ!

40

Протест

преди 8 години

Освободете хората ...в знак на протест няма да гласувам на балотажа.

39

BOC

преди 8 години

*** ти наглостта!!!Кой назначава ЦИК - Плевнелиев!Кой назначи пЛЕВНЕЛИЕВ - Бойко Борисов!Следователно, КОЙ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК - ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!!!!Кой назначава ОИК - кметицата ФАНДЪКОВА!Кой назначава фАНДЪКОВА - Бойко!Следователно кой е главния виновник за всички тези изборни престъпления -ГЕРБАДЖИИТЕ!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Кадрите, кадрите! До като наемат в избирателните комисии бабишкери, които не могат да издрапат няколко часа на пейчица в отоплена зала и сополиви наркоманчета никога не помирисвали казарма, ще е така. Кандидатите за избирателни комисии трябва да разберат, че за това е необходима физическа подготовка и да бъдат допускани единствено след успешно изкаран тест на Купър!