100

Анонимен

преди 8 години

Don4ev ba4varova gerb sa vino ni ne m manolova pripadnalite Davai tarsat parvata. Brüksel da sadat don4ev ba4varova tosi dlu4ai e sa knigata na Gines sram sa gerb sa demokraziata v bG sram sa bG

99

Анонимен

преди 8 години

Има си хас ГЕРБ да са виновни за нещо. Който и да е виновен, видяхме, че едно производство на избори хората на чело не могат да направят, пък аз се надявам икономиката ни да се възроди.

98

Анонимен

преди 8 години

Току-що проверих и двата изборни кодекса единодушно твърдят: "4. за Столичната община - 19 членове." Действащият в чл. 76, а отмененият в чл. 31. Който иска - може да се увери.

97

Анонимен

преди 8 години

Ей тая Манолова.Като баба Ванга е знаяла че сега на власт ще са ГЕРБ и нарочно им е скроила този номер.

96

Анонимен

преди 8 години

До UnufriЦИК -- шестима членове от ГЕРБ, петима от БСП, по един от ДПС, "Атака", НДСВ и Синята коалиция.

95

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 135Герб са откровени наглеци и се обръщат само към хора с изключително нисък интелект. Изборният кодекс работеше добре на предишните избори. Значи или съзнателно е предизвикан този хаос или управляващите не са предвидили че такива избори се нуждаят от оромяна в кодекса. Последната вероятност е че хакерската атака е забавила фалшификациите и им е трябвало още време. Ако има друга причина - посочете я

94

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

В този ЦИК са турски ***. Още на изборите през 2014 г. за евродепутати, според изборния кодекс, на ДПС се полагаха 3 /три/, а не 4/четири/ евродепутата, за сметка на Реформаторския Блок на който се полагаха 2/два/, а не 1. Така е според приетата методика на Хеър-Ниймайер ( З А К О Н за избиране на членове на Европейския парламент от Република България ; чл. 9, ал. 2) за разпределение на местата, но ЦИК не се съобрази с нея. Друг е въпросът, че в РБ са слабохарактерни интелигенти и си затраяха, затова не заслужаваха да имат 2-*** депутати вместо 1.

93

Анонимен

преди 8 години

герб са фашисти

92

4

преди 8 години

Абе хора, кога ще изринем тази *** *** от Герб? Пак друг им е виновен! Каквито и обиди да използвам за тях, пак ще са малко! Просто съм отвратена!!!!!

91

Анонимен

преди 8 години

В Бързината да се излъже за резултатите и да се замаже измамата ГЕРБ предизвикаха хаоса с бюлетините, и изложи здравето на хиляди хора. Казано простичко, наглостта и алчността са в основата на измамата, желанието да се яха властта в своя полза и интерес, да се лъже този народ колкото може повече и да се краде безмилостно и жестоко. А Народа стои и чака като на заколение да му отрежат главата. Защо бе хора търпите това? По-добре достойна смърт отколкото мизерен и унижен живот. Какво бъдеще имаме?

90

АЗ

преди 8 години

Винаги когато Герб се проваля, всъщност някой друг им е виновен за техния провал!Жалка работа, обаче за сметка на мнозинството българи!

89

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво да мисля, почти австралопитек разбива България, избра си кметове, купи си избори за да краде зверски, финансовият му министър строи замък за милиони, простотиите на Москов са безкрайни, нищо за икономиката и стабилността, границите нихкато решето, а хиляди в *** захлас, давай Бойко, мачкай Бойко?!? Що за същество е българина? НОВА и БТВ му промиха мозъка, изплакнаха го и той *** ли *** помийката. Не ви ли е срам да сте в това положение, до кога ще търпите?

88

Анонимен

преди 8 години

Уж БКП умира а друга партия успя да я замести и надмине, ГЕРБ - Гражданско Единство за Разграбването на България. Никога Ропонкьо не е виновен, всичко друго и други, но той не, партията му също. Тази партия е в пъти по-гадна от БКП основно заради предателствата и измамата с които разрушават България. ГЕРБ и Рапона искат тоталитарна държава за да си властва безнаказано. И рано или късно ще бъдат съдени и осъдени а българите ще останат унижени и бедни. Защо търпим това?

87

верве

преди 8 години

крадеца вика дръжте крадеца

86

Анонимен

преди 8 години

ОИК може да си наеме колкото иска технически сътрудници. В момента май има над 100 и пак не смогват. Не е проблема, че са само 19 души комисията. Все пак 39 звучи по-добре :)

85

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев и Дончев трябва да понесат политическата отговорност и да си подадат оставката !Все за некадърността на ГЕРБ са виновни други !Това не е първи път в който се случва това !

84

НЕЕЕ..

преди 8 години

ВИНАТА Е НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ГИ УСТРОЙВА МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ФАЛШИВОТО ГЛАСУВАНЕ ДО КРАЙ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕФЕРЕНДУМА НАВСЯКЪДЕ БЕШЕ НАРУШЕН ДОРИ НЕ ДАВА БЮЛЕТИНАТА АКО НЕ ГЛАСУВАШ С "ДА" ПОСЛЕ КЪДЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ОТИДОХА ТЕЗИ НЕРАЗДАДЕНИ БЮЛЕТИНИ - СИГУРНО НАРЕЖДАНЕТО БЕШЕ ТАКОВА - ВСИЧКО БЕШЕ ФАЛШИВО НАРЕДИЛИ СА 20 ДУШИ В КОМИСИЯ ЗАЩО??? ЗА ПАРИ А ДАЛИ ВСИЧКО Е НАРЕД НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НАЛИ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ

83

Дядо Петър

преди 8 години

ГЕРБ е права, КОГАТО И СЪГРЕШИ ДОРИ.Защото е от самото си начало е Г-отбора на БКП.А както е известно, БКП не съгреши никога. През всичките 45 и повече години, през които тероризираше нещастния ни народ.

82

Анонимен

преди 8 години

Току - що се прибирам от "Арена Армеец". Маноловата с безобразната си просташка уста убеди депутатите си да прогласуват намаляване на ОИК от 39 на 19 члена, и точно в малкия брой членове на ОИК беше тясното място на изборите, защото компютрите бяха поне три пъти повече. Безумната *** нахалница не беше там да види постоянния митинг и разправии пред масите на ОИК, които не можеха да насмогват на компютърджиите, които добре си вършеха работата и бързо отпращаха комисиите към ОИК. Тая жена е отврат

81

СС

преди 8 години

Дали ще доживееме деня, когато и ГРОБАРУНГЕЛИТЕ ще са виновни за нещо в тая държава.