17

0

преди 8 години

Първанов,ти си под номер едно за загубата на БСП.Другите ги знаят всички-коропоративен вот ,платен вот особено в селата за който властта т.е. ГЕРБ изля много пара,изборен туризъм,европари-с чужда пита майчин помен/Бургас,Ямбол,Ст. Зогора.../ и т.н.Боко хвърли много пара там и в София-евро,а за новия бюджет щели да вземат 5 млд заем!?Абе,няма ли един смел финансист и прокурор да му разкрият макродалаверите и с Цветанов да ги пратят на топло с доживотни присъди!?

16

Цецо

преди 8 години

Ще ги обидини в хотела за 7 000 000 на сина си !!!

15

Анонимен

преди 8 години

Бай Гошо, колко се е ошипарил, абе защо не вземат да излязат всички от БСП, АБВ, 21 и всички такива в пенсия и да вземат да си гледат старините, да си копаят градинките и да си произвеждат картофки. ягодки, зеле и ........ Ами са седнали да ходят по избори. Те на следващите избори и 5 процента няма да хванат и все някой ще им е виновен.

14

Анонимен

преди 8 години

Много трудно да обедини,левите.На този свят има добро дясно ,зло ляво .Той все още не осъзнал живота.Ако може да обедини ,злото с доброто това ще г,Първанов.Невъзможното ще направи възможно

13

АНОНИМНА

преди 8 години

Късно е либе за китка.Много жалко за такива като мен. Измамените камилчета.

12

истини

преди 8 години

От нищо ........нищо при два мандата реална власт , освен безброй амнистии на престъпници....Горко на честните и доверчиви леви.....доколкото са останали такива........

11

без изненади!!!

преди 8 години

Е те това е "КОАЛИЦИОНЕН" пар(тнъор!!!

10

Ширлиц

преди 8 години

Милиони ще има ли...за семейството?

9

kan4o

преди 8 години

Др. Първанов,навремето обедини държавата.сега обедини и левите,после десните и накрая-леви,десни,леви,десни -да вървим напред!

8

коко

преди 8 години

Интересно др.Пъранов на какво ще сте обединител?На идин файтон хора -половината сталинисти,другата половина крадци.Комплеса на простия по произход човек е че е значим.А ВИЕ НЕ СТЕ!Вие сте един малък ,злобен човечец-верен до гроб на Московията и нейните интереси.И агент за повдигане на селяшкото самочувствие

7

diasen

преди 8 години

започнахме от нулата-никой не е направил по-голямо зло на БСП,защо не станеш камериер в хотела на сина си да видиш как се изкарват лесни пари... и имате очи да се показвате пред хората?

6

Анонимен

преди 8 години

Да се обединява със седесари и гербери. Породата им е една и съща. Какви наглеци само, набута се в *** между Радан и Боко, а сега и с опозицията да се обединява.

5

Анонимен

преди 8 години

Обединява се с левите срещу дясното правителство в което участва!?Егати якият популист,демагог.Народа е безумно *** и номера ще мине.

4

ленко

преди 8 години

Късно е либе за китка! Първанов съсипа БСП,а сега да се обединяваме... Има секции,където има по един гласувал за АБВ! И това е много!

3

Анонимен

преди 8 години

КАСАЦИЯ!това са вторите фалшифицирани избори след тези за президент!

2

Ben Gan

преди 8 години

Май отново всички сте победители?

1

Анонимен

преди 8 години

Сетила се Мара, отдолу да се побара!