19

Вуте

преди 8 години

"Фандъкова на прага на 60-те" Алооо,Анисия!Йорданка е родена на 12 април 1962г.

18

Анонимен

преди 8 години

Тази безсрамница поне да се беше извинила на хората.

17

Анонимен

преди 8 години

какви 60 % бе?? направо 99.99 % както печелеше бай тошо.

16

Vinnie Jones

преди 8 години

До АнонименА това за субсидията - за местни избори няма субсидия - те ще имат само няколко общински съветника - което си е голям успех за Витков.

15

Петърчо

преди 8 години

Ревете ли? Ревете!

14

хиподил

преди 8 години

Витков много добре си събра гласовете в софия - 6-ти в София е повече от разни парламентарно представени. А това за субсидията - за местни избори няма субсидия - те ще имат само няколко общински съветника - което си е голям успех за Витков. Което иде да покаже че сериозните партии не са чак толкова сериозни.

13

Горан

преди 8 години

Много ми е интересно, ако при тази ниска избирателна активност обработват толкова време протоколите, какво ли би било, ако избирателната активност беше към 100% - резултатите от изборите - догодина!

12

Анонимен

преди 8 години

Селянката се скри, но как и се покачват гласовете със всяка минута !Всички % , както са написани по реда на избраниците , ги държат на 1-во място , до края !

11

Анонимен

преди 8 години

Селянката се скри, голяма помиярка се оказа. Да дойде и се извини на хората. Но няма достойнство. Мишка смотана.

10

кк

преди 8 години

Няма ли някой да каже НАЙ-ПОСЛЕ каква е избирателната активност за София????Май че ще е под 40%. При това положение 60% на Фандъкова са около 240 000 гласа, което е около 20% от избирателите в София.С какво се гордеят герберите?

9

Анонимен

преди 8 години

Така всеки може да спечели избори 85%, като заключи комисиите докато не съставят правилните протоколи..

8

Анонимен

преди 8 години

Всъщонст кой допусна Мишо Константинов до изборите? Я тук Бъчварова да отговаря!

7

Анонимен

преди 8 години

Абе някой вярва ли на тези проценти?КАСАЦИЯ

6

доган

преди 8 години

И на другите избори е ясно кой ще спечели понеже пионките ще бачкат и герб во веки веков.не съм апсолютно изненадан

5

доган

преди 8 години

Видяхте ли ЦВ.ЦВ колко е горд 5 милиона българи не са гласували а герб печели с около 700 000 гласа.това значи че народа му е БХ и като предния референдум.това е отчайващо и жива диктатура хайде честито пионките на дъската са наместени и шах и мат

4

Анонимен

преди 8 години

Според мен изборите са фалшифицирани и то тотално. Още преди 2-3 месеца онзи професор от информационно обслужване обясняваше наляво и дясно, как нещата са решени отдавна. Някой мисли ли си, че наистина нещо зависи от неговия глас? Нали под..логата Константинов брои. За какво тогава си говорим. В БГ отдавна няма избори. Има манипулация и фалшификация. Спомнете си изборите за президент. По такъв начин се става кмет, премиер и президент в нашата държава.

3

Анонимен

преди 8 години

До егатиВитков се яви само заради субсидията от около 1,5 млиона лева и си купи нов мерцедес

2

Анонимен

преди 8 години

ЦИК дават слаба активност от 32 % гласували до 17 ч. или едва 18 % за Фандъкова. След 17 ч. липсват данни и не се знае какво е станало. В провинцията ГЕРБ вече правят коалиции с ДПС, защото не им стигат гласове.

1

егати

преди 8 години

Как може шута Болен да има 3 %- толкова много ли са болните като него.. А за партията на Витков не занм какво да кажа- ще е майтап, защото те нямат кой действително да иска да стане съветник - но хората много им се вързаха.. За президент- си беше майтап, но сега става сериозно..