90

Анонимен

преди 8 години

До АзKOI LI SA BILI BOTEV I LEVSKI NO POZNAVAM VOLEN SIDEROV,KOITO VARSHI CUDESA DNES V 21 VEK.NE MI PREDLAGAITE POVECE IZMI SLENI,,NAZIONALNI GEROI" OTPREDI 200 G. AZ GIVEIA DNES.

89

Анонимен

преди 8 години

DA SE ZAKRIE NATFIZ--SBORISHTE OT DROGA I ALKOHOL.

88

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА Сидеров е по-добър артист от студентчетата ! Че и от Христо Мутафчиев! ЗА кого праща Бойко самолети За бистришките тигри и за Хр. Мутафчиев! А простосмъртните които не са бойкоизбрани да *** ако получат инсулт!

87

НАТФИС е лудост

преди 8 години

В какво ? Младите не вярват б Бог ,а в глупости .Не правят любов ,а глупости .В театъра ги учат да са истерици и може би завидяха на Сидеров ,че той изигра по -добре от тях истерия.

86

ужасен

преди 8 години

Всичкия тоя цирк просто скрива една ужасна истина.ГЕРБ е новото БКП и на практика е завладяло страната .Партия и държава се сливат в едно .А това си е мафия,диктатура .всичко но не и онова ,за което се събираха хората през 1990 .

85

Анонимен

преди 8 години

до 100, Сидеров прави това което другите не правят, той казва истината, а това че умишлено няма опозиция ........

84

Анонимен

преди 8 години

Всъщност резултати от изборите в София все още няма. Пропагандата от снощи беше на базата на твърдения на платени социолози. Реални резултати няма. По всяка вероятност забавянето се прави, за да се нагласят фалшиви резултати. Затова и свалиха от Интернет сайта на ЦИК.

83

Анонимен

преди 8 години

А студентите като се търкааляха миналото лято по улициата срещу 50 лв заплащане това демокрация ли наричате? На мен лично също ми пречеха да се движа, някой нещо да предприе тогава

82

Анонимен

преди 8 години

Атака е наследница на кюрдската партия те им дават заповеди скоро болен може и атентат да направи

81

Аз

преди 8 години

Такава пропаганда като Адолф ТВ и платените атакистчета тук е нямало и по времето на Гьобелс. Не ми обяснявайте кой бил платен, защото всички атакисти са платени и това го знаете добре. Фашисти такива. Такива като вас по времето на Ботев и Левски щяха да бъдат *** като предатели, а ми се правите на националисти.

80

Az

преди 8 години

Предлагам да направим подписка за обявяването на тая *** за "Персона нон грата" в България и да го екстрадираме в Сирия да се бори с Американците щом толкова им скача

79

Анонимен

преди 8 години

КАсАЦИЯ!В петък дават за Фандъкова 41 проценат излизат 59В петък дават Славчо Атанасов да води с 2 процента, той губи с 12Искат да бутнат в Затвора Сидеров, не пускат мая Манолова......Бъчварова се скри, Първите две партии се скриха.....Бременни жени губят бебета!КАСАЦИЯ!

78

Анонимен

преди 8 години

Ако тази сороска глутница снощи пред университета са младите на бГ тогава Бг няма бъдеще. Млади хора,които покриват биячи, наркодилъри,контрабанда,и позволяват да бъдат използвани в политически цирк за пари не струват нищо. ***. Буквално трябва да се прескочат тези поколуния и да не се допускат до върха на държавата. За клоуни в театъра,и и по разни халтурки като шоуто на Слови и Комиците ставта само.

77

Родолюбец

преди 8 години

АТАКА срещу МАФИЯТА - на живо от 17:30 ч. пред Олигархичното събрание.Масата от народа и най-вече младите за пореден път ще докажат, че са на страната на мафията и дори са част от нея!

76

Анонимен

преди 8 години

ало атакисти, комунисти и прочее смрад ... в България все още има останали нормални хора, които няма да допуснат психопата Сидеров и собственика му Путин да си разиграват кончето ... и да правят опити за безредици и хаос.Нека не забравяме атаката към сървърите на цик, мвр която дойде от Москва.накратко другари - смирете се, или ние ще ви смирим !

75

До t-rex

преди 8 години

Ха, ха... за какво ми е да убеждавам тебе или когото и да е за каквото и да било! Гледам ви отстрани и ви се чудя: как може да не се усещате на какво ви правят? Кьорави ли сте? Единственото ми извинение за вас е че, сте потопени в простотията на "медийното пространство". Но и това не ви извинява - да загубите така масово способност за наблюдение, анализ, това е непростимо, затова си заслужавате съдбата. Този Сидеров не го заслужавате, затова халал да ви е новото бъдеще, то вече нахлува ;)

74

t-rex

преди 8 години

И какво точно е направил волен против мафията, контрабандата, търговията с наркотици?!?! Вече толкова години е в Парламента, а освен циркове и пиянски скандали друго не се сещам да е свършил!!!

73

Анонимен

преди 8 години

Волен осквернил храма на миризливите катерички , умните и красивите , на голата боска на свободата

72

t-rex

преди 8 години

до 96Не можеш да ме убедиш, че някой не ти плаща да говориш подобни простотии!

71

<><>

преди 8 години

Ако дрогата беше легална ........Б.Б. щеше да държи натфиз-а на 100% !