6

Наблюдател

преди 8 години

О, никак не им се иска на европейските господари партии като Подемос и Сириза във властта. Затуй ще чуете всякакви лъжи по техен адрес. Крайни били, популисти били. А за Испания такава лява партия си е направо ужас за десните. Че може да им иска сметка за корупцията и злоупотребата с властта. А ако се разровят още по-назад ще открият масовите гробове на републиканците от Гражданската война, за които никой досега не е потърсил и дал сметка. Опита се един честен съдия на име Гарсон, но не успя.

5

Сп???нс

преди 8 години

те че няма да вземат власта е ясно , но е добре да влязат в парламента по този начен ще имат достъп до информация и ще имат възможност да разринат мизерията дето се е натрупала с години ... нещо което , всеки път след избори в БГ чакаме да направи някой , но набързо забравят обещанията

4

Членска карта №7

преди 8 години

Поредната либерастка манипулация! Така лъжеха и за Сериза... Оправяме се га Испания!???А някой джурналист да напише черно на бяло, как и защо 40 часа след край на изборния ден, все още нямаме официални данни за избирателната активност на българина!????

3

Анонимен

преди 8 години

Ще видите след 2 месеца на парламентарните избори, колко се е уморил Подемос. Това, са платени дезинформации от ционистите.

2

KKK

преди 8 години

какво е това неграмотно заглавие ?!?!

1

Анонимен

преди 8 години

За протестите в Подгорица срещу правителството и влизането в НАТО на Черна Гора няма ли да напишете някой ред?Или тези протести "независимите западни медии" не ги отразяват,защото не са предизвикани от платени америкън НПО "Хюмън райтс" анд "фрийдъм" протестърчета.Новините от Сирия за ИДИЛ също изчезнаха,дали защото сирийската армия на суверенна Сирия се справя доста успешно с НПО-то "Тиймбилдинг Маккейн-Багдади 2013-ИДИЛ 2014-умерена опозиция 2015".