107

Анонимен

преди 8 години

Г-н Цацаров, нямате ли страх от Бога?!

106

Данакоплатец

преди 8 години

Заплатите и всички облаги на депутатите се заплащат от гражданите данъкоплатци, включително издръжката на скъпите им партии! Абсолютно недопустимо поведение за депутат!

105

Анонимен

преди 8 години

Това е поредния цирк за замазване на други по големи проблеми в държавата!Клоуна не е виновен

104

Анонимен

преди 8 години

Знаем как осъдиха за педофилия един депутат с свидетели две *

103

Анонимен

преди 8 години

Като го съдят в какво ще го обвинят в педофилия ли студентите са пълнолетни !

102

до 136

преди 8 години

Скъпа Ели ако някои дойде у вас може да не го пуснеш да влезе ако настоява може да викнеш полиция да го отпрати. Кажи сега колко ти платиха за коментара

101

Анонимен

преди 8 години

То в тая държава остана само един престъпникс хората вече не се заключват няма кои да ги напцува камо ли да ги набие и обере

100

Анонимен

преди 8 години

Ей това дрогата е велико нещо дава сила ако не с употребата и то с парите които се изкарват с нея може да си купиш всичко прокурори ,полицай политици !

99

Анонимен

преди 8 години

Цацаровм може да не е наркоман но пари от дрога взема !

98

Ели

преди 8 години

Съвземете се хора утре ще дойде у вас и ще ви накара да се наведете.Ние трябва да му вземем имунитета

97

янев

преди 8 години

до тук добре смалят му имунитета арест и после на съд. НО, ако всичко се окаже жюрналюжки партенки какво правим? те че му тракът куртаците в главата е ясно но на журналисти да се вярва малко не го разбирам така че чакаме съдъ да си каже думата

96

1

преди 8 години

Какви причини биха могли да имат депотатите освен да оставят Сидеров в ареста и в ръцете на правосъдието ?Ами ако проговори ?

95

Анонимен

преди 8 години

Кога ще задържите хората с по 20-30 усъдителни присъди за тежки криминални престъпления които са на свобода и продължават да извършват престъпления !?

94

Анонимен

преди 8 години

И не забравяйте че до 2013г. Сидеров беше най-приближен до Бати Бойко и как само скачаше на Патрашката с прашката! После нещата се обърнаха и тази роля я взе лудото Яне!

93

Кукуряк

преди 8 години

Абе , хора, Стига с тази порнография ,наречена имунитет! Докога ще търпим някой да се гаври с хора и полиция, защото имал имунитет. Щом някой се од*иска и аз му плащам заплатата и луксозния живот, имам право да го бушонирам. Той да му мисли как да се държи с мен като работодател. Трябва да ми се мазни, за да не го натупам и изхвърля от работа, която дори не върши.Така ли се държат слугите на народа? Кажи, бе Цацаров? Имунитет за обикновения човек, а не за лудото Ленче, наречено Волен...

92

sab

преди 8 години

До АнонименА снощи нямаше призиви за линч на Раковска а?

91

Анонимен

преди 8 години

То в България има ли правосъдие? Сидеров този *** е най-малкия проблем а тези които обраха и загробиха България! Я виж Цаца комшиите румънци вкарват министри министър председатели кметове в затвора кога в БГ ще стане това!Наште управнци са по-крадливи от румънските може би най-крадливи в света

90

87692

преди 8 години

Защо депутатите все още имат имунитет, нали сме в "демократична" страна ? Или трябва да вилнеят и вършат престъпление безнаказано?

89

Анонимен

преди 8 години

До sab"От прокуратурата допълват, че нахлуването е било придружено с викове: "Наркомани", "Глупави актьорчета, които ще играят в *** български сериали", "Меки китки", "***", "Вие наркомани ли сте?", "Познавате ли този?", "Това Ваш колега ли е?", държейки снимка на непознат за студентитее мъж." .Вчера с очите си видях как един психар наричаше скандиращите студенти "соросоидчета". Ако смяташ че е законно това ... си за доктор. Има конституция, чети преди да пишеш!

88

Селянин

преди 8 години

В НАТФИЗ липсват нормални ***!По скоро там е свърталище на кухи зелки и медийни актьорчета.Постановката разиграна за Волен-болен няма да доведе Цацаров до кокала в ГЕРБ.Българите ясно показахме,че на избори можем само да се излагаме и да бъдем разделени(политика на ДПС).48,66% гласували и въпреки всичко оная тик.ва Борисов ще заявява че е спечелил.Спечелил си от тъпите граждани подкупени от теб.Ние не харесваме политици които не мислят за народа.