17

kolio99

преди 8 години

До Анонименвъзможно е никой не е казал ,че трябва да гласуваш и за кмет и за ОС! а може и да гласуваш за един кмет и съвсем друга партия за съвет!

16

коко

преди 8 години

Другари комунисти колкото и да ревете колкото и плюете ,и с 5 партии да се явите на избори-отивате бавно но сигурно в историята!!След такъв резултат най-малкото което трябва да направите е да качите на аероплана за Москва и НИКОГА да не се връщате!!А от там в Сев.Корея.Честито!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

42% ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ПА ЗА КМЕТ 52% КОЛКОТО ДА СПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ ТУР!НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЩОТО НА ВСЕКИ СА ДАВАНИ БЮЛЕТИНИ ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И НЯМА ДА ГЛАСУВА РАЗЛИЧНО!!!-----------------МАСОВАТА ЛЪЖА НА БУДАЛИСОВ БЕШЕ ХВАНАТА В СОФИЯ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Я НЯМА СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И БУДАЛИСОВ ПАК ЩЕ Е С НЕЛЕГИТИМЕН КМЕТ НА СОФИЯ!

14

МИЛА

преди 8 години

БРАВО СВЕТЛЬОБРАВО ГЛАС НАРОДЕН

13

До 16

преди 8 години

От сайта на ЦИК. Преброени са към 07:30 цели 20.13% от протоколите и резултатите са преписани в статията.

12

Факт

преди 8 години

Истината е, че хората не харесват политиците и или не гласуват или гласуват не защото харесват някой, а за да не се избере другият политик издигнат от другата политическа сила.В София:около 50% не гласуватоколо 20% гласуват за ГЕРБоколо 8% гласуват за Сините и Куневаоколо 5% гласуват за БСПЗа останалите партии процентите са незначителни.Въпреки тези незначителни 20%, ГЕРБ е постигнал "убедителна" победа в София, а и не само в София. Същото беше и на последните парламентарни избори.

11

До 14 ззз

преди 8 години

Гузен негонен бяга ...

10

Анонимен

преди 8 години

Георги Първанов се е срещал с Дилма Русеф, недей да изкривяваш страшната истина. Бразилия ако не е на запад, аз не знам какав гегорафия учим......

9

До 11 от Факт

преди 8 години

Математиката си е математика и не пее различни песни. Друга песен щяла да се запее, го мислят само неграмотните ...

8

Анонимен

преди 8 години

До ФактАко въведат задължително гласуване, тогава ще запееш друга песен щото процента ви ще е между 5-8.

7

Факт

преди 8 години

От имащите право на глас, около половината не са гласували. Всеки 5-ти е дал гласа си за ГЕРБ. Всеки 12-ти е гласувал за така наречените "реформатори". Всеки 19-ти е гласувал за БСП. .... Всеки 72-и за АТАКА. ... Всеки 146-ти за НФСБ.

6

Анонимен

преди 8 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯКомунист, комунист, ама вашия Гоце освен Путин друг не иска да се ръкува с него, а Борисов е свой и на запад.

5

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

ДО 7ПО-ГОЛЕМ КОМУНИСТ И ПРЕСТЪПНИК В МОМЕНТА ОТ БОКО ТИКВАТА НЯМА !!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Катастрофа за комунизма в София БСП+АБВ 14,3%. Да им е честито на другарите. На следващите избори дай боже процента им да е под 10. С това диво русофилство което изповядват като основна идеология нищо друго не ги очаква.

3

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

КОЛКО Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ НА ТИЯ ПОМИЯРСКИ ИЗБОРИ ????

2

77777

преди 8 години

Значи пак ГЕРБ и Сините ще крадат на воля, като си прокарват каквото си искат през общинския съвет, където ще имат мнозинство.

1

Обективен

преди 8 години

При такива проценти ГЕРБ ще има 28 общински съветници, така наречените "реформатори" ще имат 11 съветника,, БСП ще имат 7, ВМРО - 3, а останалите по един или двама. Общо са 61.