63

Анонимен

преди 8 години

Сидеров да се моли да не го срещна аз, защото няма да му се размине толкова леко.

62

Анонимен

преди 8 години

Атакистчета могат да бъдат само най-тъпите рендета в тази страна.

61

Анонимен

преди 8 години

герб са фашисти и убиици

60

АНОНИМНА

преди 8 години

Аз казах ли ти Волене да си седиш у дома и да си гледаш отрочето. Ти не та не. Е сега си ближи лютите рани. Няма само ти да биеш/магистрала Тракия/,да плюеш, да си правиш каквото ти дойде в тиквето по самолети , по летища; Не е хубаво когато те бият нали? Липсваше още един - с очилца, но и той ще си го отнесе като куцо пиле домат.Над Вас има друг. Нали сте много вярващи. Стига вече се излага. Даде храна на много журналисти.

59

Анонимен

преди 8 години

На страницата - 12 материала, посветени на Сидеров.Браво на Dnes.bg!

58

Анонимен

преди 8 години

До ТцтцтцМърсна комунистическа к.........а ако теб те видя някъде на улицата ще е те смажа наистина

57

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТи си най глупавия човек в България

56

Анонимен

преди 8 години

Гербаджийко, Бъчварова .. Следващата ще си ТИ и КОМПАНИЯ! Само овцете-*** да се събудят най-накрая и почнат да мислят! Жалка си!

55

Анонимен

преди 8 години

НЕка даде. Нека даде и за наркотици. Нека и ударилия го даде. нека и артистите дадат. Нека и атакисдтите дадат. Нека всеки присъствал даде проби, че да разберем кой крив-кой прав.

54

Анонимен

преди 8 години

ЕЕЕ накрая си намери майстора дето да го бошунира. Президента да му връчи сега един орден Стара Планина.

53

kolio

преди 8 години

6to krie6 bia4a ba4varova mmmm , iasno pri gerb prestupnicite gi zakriliat

52

имунитет ли бе ??

преди 8 години

Какво се разбира под тежко престъпление ?? Ако сега аз съм такъв с имунитет, и отида в едно Фантастико и си набера квото искам, и си изляза през касите с него без да платя и като ме хванат какво - ще кажа, еми имам имунитет, кражбата не е тежко престъпление, нищо не може да ми направите ?? Я въобще революция да се прави и никой да няма какъвто и да е имунитет, ами по една калашникова ваксина за всички, да ги видим имунизирани ли са от народната любов ??

51

Анонимен

преди 8 години

Saschto ne Kasva imeto na bia4a ba4varova po4inen li e ili ne mnogo Prosta Rabota smenat ni se horata ot eu stranite jenata na siderov ja Blaskala tja reve gorkata abe nenormalna Rabota i Kolko Polizia sa edin siderov zirk Palen

50

Анонимен

преди 8 години

При разпит в полицията,Сидеров казал,че Цацаров и Борисов му готвят покушение-разбираш ли?

49

Еми

преди 8 години

Еми той и човека си изпълни гражданския дълг с тупалката,са съжаление са малко такива хора.Да го подкрепим!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 8 години

Като е депутат, трябва да дава пример на обществото, а не да прави, каквото си иска и да демонстрира, че за него закони няма. Законите са от народа, за народа. Като писмения закон не работи, работят други от древността закони.

47

л

преди 8 години

Ще бъде голяма грешка, ако сидеров бъде отстранен от политиката и общественото пространство! До момента той е най сполучливият и и действащ анти дот (противо отрова) срещу путлеровата зараза обхванала една част от наивните българи русофили. Толкова гнусен индивид просто не може да се измисли!

46

s

преди 8 години

Честно казано ДУПЕтатският имунитет е нещо крещящо излишно. Като се има предвид, че именно тея негодници са отговорни за най-тежките престъпления - тези против Народа и Родината, те решително не трябва да се ползват с такава огромна привилегия. Нещо повече - те трябва да бъдат разследвани и съдени по-сурово, защото тяхната отговорност е по-голяма. Това разбира се, не важи за Болен, защото той си ходи с диагнозата и не може да носи наказателна отговорност....

45

Regis

преди 8 години

Ot samolet se vijda makiage s krasna boia i blestiast samoroden talant na velik aktior :-)

44

Цецо

преди 8 години

Волен не употребява алкохол, при акциите му срещу НАТФИЗ, защото всички около него ще надушат специфичния му дъх.Ако изобщо някой може да го застави да направи някаква проба то тази за наркотици и упойващи вещества е по-подходяща от аклохолната проба :) Не мога да си представя че политик като него с повече от 10г. присъствие в парламента ще се излага така по телевизията. Така като сам се омаскарява никой друг не може. Тези циркове са бонус за всичките му опоненти. :))