79

джедай

преди 8 години

Това е наистина сериозно: "Протест срещу Сидеров и Тъмната страна на Силата". Пореден епизод от сагата *** протестъри се завръщат 2.

78

Божидар

преди 8 години

Колко го държи таз следродилна депресия...басиии

77

МА

преди 8 години

Имам едно искане към Dnes: пишете грамотно!

76

скоро ще ядете бой

преди 8 години

опитвате се да го компроментирате, но не знаете, че на следващите избори той пак е ще депутат и отново ще е с имунитет, а вие сте посредствени тъ.паци с мозъци моделирани от БТВ и НОВА ТВ, *** паляци! събирайте се пред НС, аз ще ив снимам с тел след час, за да ви знаем кои сте и като дойде време ще патите поми.яри!

75

seira

преди 8 години

"ДРУГАРКАТА" БЪЧВАРОВА И ПОДЧИНЕНИТЕ Й ЗДРАВО СЕ ИЗДЪНИХА!ПОРЕДНОТО ШОУ ПОД ЗАГЛАВИЕ: "ЛОШИЯ СИДЕРОВ", "БДИТЕЛНИТЕ МЕДИИ", "ОРГАНИТЕ" И "ВЪЗМУТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ" - ЗЛЕ РЕЖИСИРАНО, ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ИЗИГРАНО, ОТКРОВЕНО НЕПРАВДОПОДОБНО!!!"КРИМИ КОНТИНГЕНТА" ("ВЪЗМУТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ") ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ: НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КЛАКЬОРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!ТО БЯХА ПРОСТОТИИ И ИЗЦЕПКИ, БЯХА ОТКРОВЕНИ ПРИЗИВИ И ОПИТИ ЗА САМОРАЗПРАВА ВКЛ. УБИЙСТВА(!), А ЗА "ЗАКОН И РЕД" И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА!!!

74

Анонимен

преди 8 години

До маслоСтрашна сила набира кремълския лилипут с неговите 2 %...Абе батакистите всички ли сте толкова изтрещели и въобще вярвате ли си???

73

Полицай

преди 8 години

Обективно погледнато повечето улиги сочат, че тук става въпрос за добре организиран капан. Някой удря Сидеров, после се крие в университета, след което има няма 10 минути пристигат купища "студенти". Бих казал, че това е доста аматьорско нагласен капан.

72

масло

преди 8 години

Какво правят студентите по това време? И още по важно - какъв е този арестувания, който по никое време е в сградата на университета и който не е част от академичния или студентския състав на академията. След, като този арестувания е бил там, следва че всеки може да е там и тогава какво е виновен Сидеров. Явно е много неудобен и събира все повече сила и сега го нареждат. Защо не се казва какво е търсил в сградата неговия нападател, а се говори само за Сидеров. Всички сте *** !

71

полицай

преди 8 години

Тук логиката е доста накъсана, какво правят "студенти" в неделя късно вечерта пред университета?

70

Анонимен

преди 8 години

Luke I am your father

69

замислям се

преди 8 години

Щом Сидеров става толкова неудобен, значи много хора го подкрепят както за бежанците ,така и за членството в ЕС. Факта ,че той е удареният ,а не обратното -но въпреки това се разглежда неговото поведение,както и факта ,че се премълчава ЗАЩО е отишъл в НАТФИЗ е вече достатъчен ,един средно интелигентен и непредубеден човек да се замисли

68

eve1

преди 8 години

Процентът на гласувалите за Сидеров е процентът на психично болните в страната,2.8% при 50% избирателна активност =1.4% луди в България,тоест приемлив резултат според мен.

67

koko

преди 8 години

Този *** правещ се на политик отдавна е политически труп!!Единсвеното което му остана е да бъде провокатор.В това успя.Провокира цяла България да се занимава с изцепките му.Правейки си реклама и превръщайки се в жертва.Трябва да го спрем като го игнорираме напълно и завинаги.Безочието му трябва спре.Той е позор даже за тези който гласуват за бълнуванията му.

66

Луцифер

преди 8 години

Ще бъде голяма грешка, ако сидеров бъде отстранен от политиката и общественото пространство! До момента той е най сполучливият и и действащ анти дот (противо отрова) срещу путлеровата зараза обхванала една част от наивните българи русофили. Толкова гнусен индивид просто не може да се измисли!

65

Анонимен

преди 8 години

Как може този човек да е народен представител. НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, хора! Този ли представлява масата хора, и стимулира разни и разнообразни да влизат в институции и да предизвикват скандали и боища. Всички *** трябва да бъдат изринати с лопатата. Болене, ти си пръв.

64

Станиславов

преди 8 години

Атака срещу Мафията - на живо от 17:30 ч. пред Олигархичното събрание!Масата от народа отново ще бъде на страната на мафията и за пореден път ще докаже, че напълно си заслужава участта!

63

Симеонов

преди 8 години

Вместо да присъства целия ръководен състав на МВР и оня *** да ги прави на маймуни, както и половината полиция на София беше необходимо само да му изпратят една кола от лудницата и санитарите да му нахлузят усмирителна риза. След това да го освидетелства психиатър. Така освен депутатски имунитет ще има и такъв като луд.

62

Анонимен

преди 8 години

87 - Атака е история. До 1-2 години ще се разпадне окончателно.

61

Анонимен

преди 8 години

Човекът ударил Сидеров НЕ е полицай - на записа ясно се вижда.Моите уважения за студентите от НАТФИЗ - те са бъдещето на България и аз напълно подкрепям тяхната борба с този белокос ***.

60

Родолюбец

преди 8 години

Абе какъв протест бе, Волен Сидеров трябва да бъде обесен на площада пред НС, та дано след като най-големия "престъпник" бъде ликвидиран тази "правова" и "образцова" държава тръгне напред към "светлите" капиталистически бъднини.Народът на Тиквенландия - страната на *** геребски тикви, е достоен единствено за съжаление и презрение!