9

анонимен

преди 8 години

Добре де, след като са обработени толкова малко бюлетини, как излязоха с резултат за победителите?

8

Анонимен

преди 8 години

Къде си Картофке, изтъкахме платното и ритнахме кросното. Как може да оставите хората в тази ситуация в залата? *** си Данче, голяма ***. Едно е да гледаш мило Каратиста и да делкате от плячката, друго е да оставиш хората така унижени. Имаме си ний кметицакрадлива, смотана женица.От къде намери Бойко да я турибарабар със селските путури.

7

Анонимен

преди 8 години

В действителност ЗА електронното гласуване са гласували между 20 и 25% от избирателите (не повече). Но разбира се инициативният комитет това не го устройва и смело лъже на едро, че виждате ли 70% били ЗА. ЛЪЖА!

6

Анонимен

преди 8 години

Някои умен и красив ще ми каже ли 59 % от по малко от половината избиратели колко прави !

5

Анонимен

преди 8 години

Едно време още нямаше компютри се съобщаваше по райони и възраст кои за кого е гласувал!

4

Анонимен

преди 8 години

Според ЦИК към 13 часа вчера избирателната активност в София е 17 % след което до 17 часа става 32 % и до края не се знае колко е станала!И това ако не е манипулация здраве му кажиХакерска атака от САЩ и Турция не е в подкрепа на Русофилите

3

Анонимен

преди 8 години

В 7ч сутринта бяха обработени по-малко от 400 протокола. В момента продължават да пристигат СИК-ове и получават номерца над 2000. Гарантирано от ГЕРБ. Но при липсата на реална алтернатива, това е положението. Явно тук е останал само най-калпавия материал, напълно подходящ за буферна зона на ЕС...

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Политиците вече празнуват изборната победа,,а половината...чували с хартишките още не са...предадени.Таквоз чудо може да го има само у нас.Който е измислил таз нашенска...демокрация,акъл е имал;хиляди се...мъчат,за да се кефят десетина...демократично.

1

Анонимен

преди 8 години

Хакерската Атака дошла от САЩ и Турция !Господарите на ГЕРБ помагат за резултата