26

Анонимен

преди 8 години

Ми май само на тази не и е ясно, че МВР е потънало в корупция!!! Нито един крадец в България окрал страната не е задържан и осъден!

25

сина

преди 8 години

Бъчварова, сега е момента хората да те запомнят с нещо - постарай се да вкараш Болен зад решетките, макар и за 10 дни. Ако и това не направиш, то друго народа от теб и не вижда, съвсем шеста глуха ще ти мина мандата и хич няма да си спомняме за теб, дори името ти нищо няма да ни говори на нас хората !

24

???

преди 8 години

Тая *** пък коя беше?Че се и изказва, без да пита патрона тиква.

23

Кукуряк

преди 8 години

Другарко Бъчварова, ако не знаеш да ти кажа:ние и в т.ч. журналистите ти плащаме заплатата. Така че, ще отговаряш на всички въпроси и без това за по-конкретна работа не ставаш. А брифингът е част от работата ти..Както ти и полицията сте на работа, така и журналистите са на работа.А те за разлика от вас си я вършат по-качествено.Не е работа на полицията да защитава един дрогиран откачалник.Извадихте го от НТФИС, добре.Оставяте го да се радва на народната любов.А ти се извини на журналистите.

22

Анонимен

преди 8 години

МВР шефката: Не приемам поведението на Сидеров!...............Много страхливо поведение, другарко Бъчварова. Народа не очаква от теб да приемаш или не приемаш, народа очаква да арестуватe болния хулиган!

21

чичо Тиквичка

преди 8 години

Един Сидеров и чукалчето му са достатъчни на този макет на държава

20

Кривондел

преди 8 години

Проблемът е решен.Оттук нататък Сидеров ще кисне пред първо районно, за да пищи "ама кой ме удари" - и така, докато вниманието му не бъде грабнато от следващата жертва.А за цирка от вчера да попитам. Ако депутат влезе в дома на депутат и откаже да пусне депутата вътре - с оглед на това, че и двамата имат имунитет, системата трайно блокира, така ли? :)))))

19

anoniemn

преди 8 години

А аз не приемам, че в София на младeжите масово се продават наркотици, което не може да се случва без покровителството на полицията, на полицейски шефове и на такива от прокуратурата

18

художника

преди 8 години

До Анонимен 35Евала Пич, направо ме изкефи коментарът ти. Точно в целта!М-у другото и в спортната академия се "друсат" с анаболи и др. ПРОВЕРКА от Сидеров е мнооого належаща!!!

17

asdf

преди 8 години

Аз не приемам и твойто поведение. Да се съберете заради този клоун цялото висше ръководство на МВР и да не кажеш две думи с обяснението, че това не е брифинг. След като целия български народ гледа тоя цирк, а част от него е на място, твое задължение е да обясниш какво става, арестуван ли е, снет ли му е имунитета и т.н. А не да се криеш зад полицейския кордон докато даваш интервюта. Направо се изложихте тотално за пореден път. Министър на МВР!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Може да е луд , но е единствения ,който се осмелява да каже ,че "ЦАРЯТ Е ГОЛ"

15

Анонимен

преди 8 години

Стига сте правели от мухата слон. Сидеров марширува за пореден път в независима институция за да си показва магариите. В нормалните държави това е хулиганство! А ако се повтори се нарича рецидивизъм вече. Не само, че трябва да се намеси полицията дори с палки според мен, ами и трябва да го съдят този невменяем вече. Та този човек е депутат! На държавна хранилка. А познайте, що за хора гласуват за един такъв ненормалник. Аз съм за свалянето на имунитета му и за съденето му. България не е цирк!

14

Анонимен

преди 8 години

колко кодини чаках тако видя така тос ***

13

Анонимен

преди 8 години

Няма ли нормални?

12

Иван

преди 8 години

Абсолютно нагласен театър. Отклонява се вниманието на обществото.

11

Стефанов

преди 8 години

Какво има да се дискутира? Мненията са две - 1. оправдаващи Волен Сидеров, 2. критикуващи същия. Останалите са фон. Т.е. Сидеров си изпълни рекламната кампания с цел компенсиране на загубващото влияние в обществото. Моето лично мнение е, че Сидеров е жалка работа.

10

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова бе пияна и неадекватка , може би и дрогирана

9

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова, Сидеров няма право сам да извършва разследване и да арестува студенти-биячи ,но МВР няма ли да хване друсаните студентчета-биячи от НАТВИЗ? Полицията като лична гвардия на властта ли действа? Утре някой от тези ще убие Сидеров и МВР ще заведе дело срещу неизвестен извършител.

8

Анонимен

преди 8 години

Eh Volene, toq pat napravo se ***!

7

teo

преди 8 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА МУ СПРЕМ "ВОЛНОТО" ПРЕСТЪПНО И НЕНАКАЗУЕМО РАЗИГРАВА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ И ТОВА ЧЕ ТОЙ Е НЕДОСИГАЕМ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ! ТОВА, АКО БЕШЕ СЕ СЛУЧИЛО В ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА ГЛЕДА ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ РЕШЕТКИТЕ ! ЦАЦАРОВ ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИШ ТЪЙ БЕЗНАКАЗАНО, СИДЕРОВ ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ???