9

Анонимен

преди 8 години

Пари има нали взеха 16 милиарда ( имат за гласуване и всички видове фирмички за източване на парите.Само няма за народа !

8

Анонимен

преди 8 години

Воеводите -агенти на ДС да отстъпят на хора с "чисти ръце" и Вмро може да спечели

7

Andreshko

преди 8 години

Време е останалите партии да се събудят и да поискат справка колко държавни служители,колко студенти в дъражавни университети,колко платени войници и офицери,и колко работници и служители на държавни фирми и фирми близки до Герб са гласували за тази партия,защото това гласуване ми напомня за недалечното минало,когато БКП имаха пълно мнозинство на изборите...

6

Анонимен

преди 8 години

Полегна на Рапона и най-вероятно е получил трохички. Много добре е знаел за далаверата "избори" и какво е очаквал, Рапона да му пусне фандък. Рапона ще се крепи до последно защото падне ли, започва обратното му броене. Най-добре е Каракачанов да си ходи, не става от партия в партия. Няма стойност вече. Изтърка се.

5

Една

преди 8 години

Време е Каракачанов да освободи лидерското място във ВМРО за някой по-млад и по- неповратлив войвода, че от честите прескачания от коалиция в коалиция, партията му ще вземе да се сецне. Браво на Джамбазки, който с авторитета си, поведението си, успя за пореден път да спечели доверието на доста хора в София!

4

Анонимен

преди 8 години

ВМРО от небето ли падат.В България всичко се решава с пари.

3

Анонимен

преди 8 години

А БЕ ВИЕ ОТ МАРС ЛИ ПАДАТЕ БЕ ПАТРИОТИТЕ? ТЯ МАМА НА ТАТЕ НЕ ДАВА БЕЗ ПАРИ ВИЕ ИСКАТЕ ИЗБОРИ ДА СПЕЧЕЛИТЕ.!!ЕВАХ ВИ ДА ВИ ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами така е .Вие като не сте си платили на какви избори сте тръгнали.

1

Хризантема

преди 8 години

Айде и на този космосът му пречи. Имаш ли доказателства, бе Каракачанов? Или просто те е яд, че резултатите ви са слаби? Ако имаш, знаеш процедурата, иначе си мълчи, защото празни обвинения всеки може да хвърля.