183

цеко

преди 8 години

Има един народен представител който е осъден на 4 години затвор и още си е в НС. А Сидеров който говори истината, ( е малко емоционално но истината) го бият и му искат имунитета. Така нареждат от краварското посолство.Ще дойде време когато всички ще разберат че Сидеров е говорил истината.

182

Анонимен

преди 8 години

За съжаление все още има човешки материал, който се радва на изпълненията на този ***. А докато има прости хора, ще има и подобни простаци.

181

атака

преди 8 години

да се бием за атака.. атакаааа

180

атака

преди 8 години

само волен само атака.наркотици се прдават той е на следа

179

Анонимен

преди 8 години

Коментирайте Волен утре като дойдат 100 000 от Афганистан, Ирак и Африка ще ми коментирате тогава с ...

178

Хммм

преди 8 години

Да не е търсил бащата на детето на Деница?

177

Дидо

преди 8 години

Нация изградена от *** ли е България? Който е ударил някой трябва да бъде съден! После защо сме най- бедните, това не е народ, за това ще си бъдете мизерни цял живот... Аз видях шоу от политици и бездарни студенти, водещи по телевизии като пълни ***, повярвайте ми в мн страни тези щяха да са уволнени... Слаба неработеща полиция, както и никаква прокоратура! Полицията в България е за уволнение на 90%, Прокоратурата на 100%!!!!!

176

Жибор

преди 8 години

Вие още ли не сте разбрали,че това джудже не е националист,а продажен русофил??!! То не че други русофили има де- всички те са продажни!

175

Анонимен

преди 8 години

Съществен отлив от доверието към националистичеките партии се наблюдава на местните избори, въпреки засилващия се бежански проблем. Подобни предизборни ексцесии едва ли са плод на случайността и както знаем актьорите и в театъра и от парламента не правят безплатна игра.

174

smoke_chiba_chiba

преди 8 години

Този отдавна е опасен за себе си и околните

173

чичо

преди 8 години

Защо все преди избори организират платени провокации срещу Сидеров?? Спомнете си какво каза преди години американския посланик (оня същия който маршируваше на гей парада в София) та той каза на Сидеров аз ще те унистожа теб, когато Сидеров го попита кога ще си платят за базите си в България. Поръчката се изпълнява. Като чета коментарите виждам че много хора се поддават на провокации.

172

Анонимен

преди 8 години

Орден "Стара планина" за този, който го удари! Поклон!

171

Наблюдател

преди 8 години

Няма ли най-накрая кой да набие ама наистина Долен Сидеров !

170

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Човека просто иска да е студент.Навремето не е успял и са го скъсали на изпитите.Сега обаче е с имунитет по-голям артист трудно може да се намери.Разберете го!Ама ,я да го видим в националната спортна академия.Що не отиде там?

169

Анонимен

преди 8 години

И като се замислите, че има хора, които гласуват за тоя клуон. Трябва да нямаш абсолютно никой на горния етаж, за да си електорат на Батака.

168

Анонимен

преди 8 години

Другият път да нахлуе с още 100 души. 50 не са достатъчни.

167

Анонимен

преди 8 години

НЕ знам кой го е ударил, ама ще го черпя 1 голямо.

166

Анонимен

преди 8 години

Предлагам веднъж месечно във висшите учебни заведения(ВУЗ),да има медицински тест за наркотици.Елементарно е.,,,Вярвайте ми резултата ще е смайващ.

165

....

преди 8 години

Да не се окаже че бащата на бебето му е някой студент от ВИТИЗ, ха ха

164

BG

преди 8 години

В допълнение на коментар 445 мога да допълня за тъпите русофили - УНИВЕРСИТЕТИТЕ СА АВТОНОМНИ !!! Което означава че никой който не е студент или преподавател там няма право да влиза без изричното разрешение на ректора ! Дори полицията когато иска да влезе във ВУЗ трябва изрично да поиска разрешението на ректора и академичния съвет !!! Сидеров нито е студент там, нито преподавател ! След като му е наредено да напусне - се маха веднага !!!