11

S

преди 8 години

Jivotat mi e G'HETTO

10

гаранция Франция

преди 8 години

Колкото в момента има гаранция че няма фалшификация, толкова и чрез дистанционното гласуване ще има. Просто си спестяват хората време.Най-добре е да може да се разпечатва дистанционния вот и после да се пуска по пощата, може и сканиран по имейл. Така ще има двойна проверка.

9

Rumen

преди 8 години

Ако броя гласували за референдума е по-малък от броя гласували на изборите и разликата е голяма това е съмнително.

8

Шаран_БГ

преди 8 години

Електронното гласуване е най-лесния начин за фалшифициране вота на гражданите!! Щом хакери влизат в сайтовете на Пентагона, щом годишно крадат над 1,5млрд. долара от банки и човеци --- какво им пречи, след избори, моето електронно ДА, да се окаже НЕ ! И като се има предвид, че най-добрите хакери в света са нашенчета ,т.е. горделиви българчета!!! Иначе как тези управляващи ще са вечни ??? Защо от Референдумът отпаднаха другите две питания? Отхвърлиха ги депутатите !!! З А Щ О ! Само бойкот !!

7

Анонимен

преди 8 години

До Светльо Витков-черве 9Да уеее - след великия ум на икономист костов така се развихме ...

6

Незнайко

преди 8 години

Кой е този ?

5

до 9

преди 8 години

Светлюо Витков е завършил СМГ. Когато той е кандидатствал в СМГ, само най-умните деца в София влизаха в Английската гимназия или СМГ. Само този факт е достатъчен да прецениш колко му е интелектуалното ниво. Че е позьор и се прави на гаменче, това е друг въпрос.

4

Аз

преди 8 години

Действително приятели ми споделяха днес, че на много места не е имало бюлетини и дори на едно място са се обосновали с "Ама то... не е задължително.." с очевидно объркани физиономии. Абсурд.

3

Анонимен

преди 8 години

Избори ли? Референдум ли?Пълна пародия! Ако не беше страшно и катастрофично, щеше да е смешно.

2

Kiten

преди 8 години

Ai, chestito i pozdrav s turisticheskoto bulgarsko logo! Lika-prilika ste si!

1

Анонимен

преди 8 години

Това Бан,верно трябва го затворят!!НИ ХЪК НИ Мък?!)))онемехте ли ве ваща м.а.м.а.?!Прав беше дянков-синудални старчуци!!!:-):-):-)