33

Анонимен

преди 8 години

атака с лупа да ги търсиш а БСП ТРЕТИ

32

Анонимен

преди 8 години

Имам едно просто въпросче.КАКВО СТАНА С ДПС???И не ми казвайте че просто електората им се е изпарил.Тези са влезли в комбинация с ГЕРБ.Самите ГЕРБ никога не са имали такава мощ че да правят 57% на първи тур в София и 86%в Бургас. Това просто е НЕРЕАЛНО.Това е една ОГРОМНА ИЗМАМА

31

аз

преди 8 години

До Ахмед Да бе, да ! Направо ти повярвахме, читако !

30

Анонимен

преди 8 години

София вече е обикновен провинциален град като Стара Загора, Пловдив и т.н.Може да ходиш с часове по централните улици и да не срещнеш софиянец.Навсякъде миек и киек.ОТВРАТ!

29

Анонимен

преди 8 години

Изпуснахме провинциалистите да се домъкнат в София и когато достигнаха критична маса(2005-2006 ) ..........те ти булка спасов ден, докараха Тиквата на власт. От тогава .......КАТАСТРОФА.

28

Ахмед

преди 8 години

Тая съм я челастрил в дирекцията на 140 училище "Иван Богоров" в Обеля поне 10 пъти. Беше директорка там и се еваваше с учениците от 8 клас кога си искаше. Викаше ни след часовете и ние щем, не щем я оправяхме.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36На всички кметски избори ***, ДПС се представяха точно като на парламентарни избори а сега изведнъж изчезнаха.Има нещо много ГНИЛО в тази работа.А на теб явно по рождение ти е забранено да мислиш но това не е новина защото 90% от ****ците са такива.

26

Анонимен

преди 8 години

"Наземният градски транспорт в столицата е повече от ужасен.Част от зелените площи изчезват ежедневно.Детските площадки редовно се превръщат в паркинги.Всекидневно изникват нови блокове, които са на отстояние 4-5 м от съседните кооперации.Тротоарите на повечето места са не повече от 1.5 метра широки - трудно се разминават двама човека. Майка с колична едва ли ще успее да мине. Отделно по тротоара има стотици паркирани коли."Ако някое от тези неща не е вярно, напишете кое по-точно.

25

Анонимен

преди 8 години

"София се ремонтира постоянно. Улиците се оправят и асфалтират. Рейсовете се подменят с нови. Проблем са единствено старите трамваи номер 22 и 23."Кел файда, че се рейсовете се подменят с нови, ако трябва да ги чакаш 25 мин! За да ползват хората градски транспорт, той трябва да е на първо място редовен. Дреме ми, че рейсовете са нови, ако за разстояние от 4-5 спирки загубя 20 мин в чакане на спирката и 15-20 мин возене, като с колага ще съм за 20 мин там.

24

Анонимен

преди 8 години

Българи, разберете едно - когато гласувате за кмет и общински съветници, никога не ги избирайте да са от една и съща партия. На идея си нямате колко лесно минават далаверите и машинациите, когато кметът и останалите му подчинени са комбина.

23

Анонимен

преди 8 години

До 11Фандъкова е бивша даскалица от Обеля , каква интелигнтност виждаш? Издигнаха я *** и рекетьорската дружинки от квартал Обеля.Лична любовница беше и на Цъфти от Надежда и той учител беше. Една стока са с него. Не виждам интелигентност никаква и у двамата.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25С празноглавци като теб картините се чертаят лесно.

21

Do 28

преди 8 години

Каква личност бе? На един дебат се появи онзи ден и изля кило пот, заекваше като сукалче и беше срам за драгия зрител. Добре, че бяха викнали и барековица, че да има някой по-смотан и то нея.... 22 години гласувам и ми беше за последно. Не е истина за каква гавра със средно интелигентния човек иде реч

20

Анонимен

преди 8 години

Абе нещо не разбрах............Къде по дяволите изчезнаха ДиеПиеСие???И тази "убедителна" победа на ГЕРБ??Нещо много странни избори............А и не чух един да попита как ДПС ги няма в целата схема при положение че те са ВИНАГИтрета политическа сила.Май ...........вечна дружба КОЙ+Баце, а?!

19

София днес

преди 8 години

Наземният градски транспорт в столицата е повече от ужасен.Част от зелените площи изчезват ежедневно.Детските площадки редовно се превръщат в паркинги.Всекидневно изникват нови блокове, които са на отстояние 4-5 м от съседните кооперации.Тротоарите на повечето места са не повече от 1.5 метра широки - трудно се разминават двама човека. Майка с колична едва ли ще успее да мине. Отделно по тротоара има стотици паркирани коли.Това е положението в София днес. Да видим как се изглежда след 4г.

18

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ГЕРБ долу червените знамена

17

Анонимен

преди 8 години

"Изляхте кофи с помия върху Фандъкова, но резултата е повече от ясен. Най-добрия кмет, който София е имала.Мразя ГЕРБ, но гласувах за личност, не за партия."Не разбираш ли, че не кметът е този, които движи града. Фандъкова може и да е добър кмет, но експертите и специалистите й са доста посредствени, да не кажа, че са вредни за столицата.

16

Анонимен

преди 8 години

Бетонът е малко, бетонът не стига, деца. Почват да строят по бетонните глави на шопите и опошените софиянци.

15

Само така

преди 8 години

Ужас! Честит да ви е Петър Диков и компания! Най-великият архитект в целия свят, любител на зеленината и върл противник на бетона! Благодарение на него София ще стане прекрасен зелен град, в който няма задръствания, а градският транспорт ще стане на световно ниво.Браво, софиянци, направихте правилния избор!

14

Анонимен

преди 8 години

Я па вие! На избори ли разчитате? Картината е начертана отдавна и то далече от тук.