18

Jj

преди 8 години

Нали сте бабанки и отворковци -какво електронно гласуване бълнувате - хакерите днес ви показаха,че могат да гласуват 1000 пъти в първата минута и след това да сринат сайта за да не могат други да гласуват.

17

ко праим

преди 8 години

Почваме да наемаме в държавните институции да защитават сайтовете и системите тия дето могат да бутат сайтовете, а не пъпчиви студенти роднини на правилния човек.

16

nerazbirasht

преди 8 години

ama tia suvsem ne e pishman ;)

15

Анонимен

преди 8 години

Абе разбирачи, щом от пишман атака се срина сайта, ко прайм, ако атаката е сериозна!?

14

Solar Power

преди 8 години

До МомоТова е *** ntp атака. Елементарно се решава спират си UDP протокола на вход и без това не им трябва за уеб сървър хакера губи.

13

Анонимен

преди 8 години

До 14, напълно си прав, това е най-обикновена DDOS атака, но плебса блее, че видиш ли така щели да се манипулира гласуването по електронен път. ДПС потрива доволно ръчички

12

Анонимен

преди 8 години

Целта в момента е да се уплаши народа и да не гласува електронно. Защото тогава избирателната активност ще е над 60% и познайте кои партии ще загубят от това.

11

Момо

преди 8 години

Казано по *** начин:Пишман хакери бомбят сървъра с кухи заявки и той не знае на кои да отговори по-напред. Никаква информация не се компрометира по този начин, а само се спира нормалният достъп до сайта. Това е.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Чудят се кои резултати да обявят довечера ...Дали няма да е прекалено да обявят, че на места ГЕРБ печели с над 80% от гласовете.това силно напомня на едни времена, в които бай Тодор печелеше всички избори с над 99% !Затова господа от ЦИК пуснете "резултатите" от вариант "Б".ГЕРБ печели с много, но завинаги ! :)АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ ! ФАКТ !

9

Анонимен

преди 8 години

При Борисов всичко се СРИВА!Цялата държава погива.

8

Анонимен

преди 8 години

Да наистина вероятно bandwidth който плаща държавата е недостатъчен но не е сигурно и дали сърварите са настроени както трябва. Например ако дадено ип направи голям брой connectsii за определен малък период от време може да го *** временно.

7

Анонимен

преди 8 години

Хакерски атаки сринаха цик още сме много далеч от електонното гласуване.

6

Аз съм ти си

преди 8 години

Ами то държавната администрация не плаща никакви допълнителни пари за допълнителна защита на сайтовете си на провайдерите на интернет и е много лесно да им сринеш сайта с прекомерен трафик...в чужбина това е овладяно с т.нар резервен бендуит...ама за него се плаща...

5

Анонимен

преди 8 години

Комисиите и ЦИК саботират референдума, защото при електронно гласуване ще бъдат уволнени. Правителството и парламента също саботират електронното правителство, защото ако се въведе ще трябва да се уволнят и кметове, депутати, министри н другите на държавна хранилка.

4

Анонимен

преди 8 години

Хахаха колкко ни е накъдърна системата я вижте google и facebook колко човека обслужват и нямат такива проблеми :D

3

Анонимен

преди 8 години

До простМоже би атаката е направена точно с тази цел.

2

мицш

преди 8 години

нищо страшно не е станало, атакували са сайта, нямало го е 30 мин и са овладяли положението, голяма работа

1

прост

преди 8 години

И това ,ако не е показно какво би се случило при електронно гласуване здраве му кажи.