8

Инженер

преди 8 години

Що разправии съм имал с бакшиши. Мале-е-е. Помпали са ми сметки, обирали са ме в такси, зарязвали са ме на околовръстното щото не ща да дам "пет лева отгоре". Вадили са ми нож, бухалка или какво ли не. Хвърляли са ми стотинки в лицето щото съм дал точно, а не съм закръглил кратно на 10 лв. От 15 години не се качвам на жълт таралясник и до живот кракът ми няма да стъпи там.

7

Анонимен

преди 8 години

В нито една нормална държава по света не може да посегаш на полицай камо ли в такава мафиотска страна като България.

6

Анонимен

преди 8 години

БАКШИШИТЕ СА НАЙ ДОЛНИТЕ ИЗМАМНИЦИ НА ПЪТЯ.

5

До: таксим. шофьор

преди 8 години

Няма да коментирам случая с вашия колега понеже не съм запознат с фактите. Но не мога да се съглася с вашето твърдение че слугувате. Вие возите клиентите си срещу заплащане. (Да не споменавам че и доста от шофьорите напомпвате сметките)А относно пушенето в колата, когато сте с клиент се водите ОБЩЕСТВЕН транспорт и не би трябвало да се пуши. (Както не се пуши в трамвай, тролей или автобус да речем) Може да си пушите спокойно когато сте сам или на престой.

4

Анонимен

преди 8 години

Добре де , полицая за какво си е изял боя за без нищо ли ?

3

Анонимен

преди 8 години

do 3 na bakshish evala drugiq pit are begai.....

2

Анонимен

преди 8 години

До таксиметров шофьор от какво се е защитил - от неправилното паркиранеот аругантното си поведениета той не би трябвало изобщо да му се разрешава да работи с хора за деянието което е извърши но в тези фирми нощни са предимно *** и по-голямята част даже нямат договор с фирмите

1

Анонимен

преди 8 години

Свобода за господина, тези не са полицаи а са живи агресори ! Незнаят нито закони нито да се държат културно спрямо гражданите !