15

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде, където няма държава е така. В случая ги няма МВР и най-вече ги няма КАТ. Същите тези биячи шофират най- хрисимо и се държат на- възпитано в страните, където има държава. Единственото решение за България е МВР да се закрие, започвайки с КАТ.

14

Анонимен

преди 8 години

До 15Ами пак хората ще са си виновни - едните с едно, другите с друго. Низ от грешни решения на различни нива. И държавите като хората имат край.

13

до 14

преди 8 години

спокойно, скоро навсякъде ще се живее еднакво. третият свят се влива в първия, докато си говорим.

12

Анонимен

преди 8 години

Хората сами си правят всичко. Ако хората бяха възпитани, образовани, честни, тогава щяха да се организират в държава-рай. Ето защо в Третия свят живеят като в третия свят, в Швейцария, като в Швейцария, и т.н. Просто неразбираемое, като някой почне безсмисля от рода на правителството, полицията, а не вижда връзката с нас самите. Накратко казано: Кой ми с.а в гащите.

11

Личен опит

преди 8 години

Седя си първа кола на светофара....ще тръгвам напред....от най лява лента ме засича Бмв х5 .....и той направо....не го пуснах да мине ....на следващия светофар ...спира зад мен слиза нацепен адидас с пистолет почука ми на прозореца и културно ме посъветва да внимавам какво правя......БЕЗ КОМЕНТАР !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Неосъзнат е народа. Липсва съзнание.

9

Анонимен

преди 8 години

Това тука си е един дълбок ориент, вие какво очаквате. Просто няма адекватни сурови наказания. Същите тези, които се правят на големи мъже зад волана ако излезнат извън България са по-ниски от тревата.

8

Анонимен

преди 8 години

До така еТака е, но слабата власт и полиция са производни на народа. Те не са паднали от марс.

7

до 1

преди 8 години

Мдаа, то затова в youtube е с пълно с клипове с тупалки по руските пътища.

6

Анонимен

преди 8 години

Тук хората не могат да карат

5

жеко

преди 8 години

со кротце со благо и со малце кютек, напрежението идва от несигурноста в утрешния ден, живеем във филм с постоянен съспенс на който кулминацията му е само когато починеш

4

Анонимен

преди 8 години

Основна причина да се изпушва е измамите и ограбването на този народ от иправнуците, от тоталната корупция отвратила хората и прояла живота ни като проказа, от купени и зависими медии и псевдожурналисти, от пълната безнаказаност на грабителите които пълнят офшорките си, от надутите цени на ток, парно, вода, горива, лекарства, храни и т.н., от разрушеното здравеопазване и попиляно образование и най-вече от погубените надежди. И какъв да бъдеш като караш и знаеш, че БУДА ще властва докато умре?

3

Анонимен

преди 8 години

Манталитет е разковничето на въпроса защо се избиваме по пътищата!Пътувам постоянно от Варна до София всяка седмица. Ей да ви кажа такова шофиране правим ние българите, че направо се чудя аборигени ли сме или сме и.иоти! Най-пресният ми пример е от вчера. Карам в Обзорсвкият проход в гъста мъгла дето на 30 метра се вижда най-много. И гледам един сеат без включени фарове се разминава с мен. Направо онемях. Това е чист убиец!

2

Анонимен

преди 8 години

След като се държим по определен безкултурен начин: вървим, мърсим, говорим, мислим, няма как да бъдем добри шофьори. Такива са ни възпитанието и културата.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Агресията е правопропорционална на простотията на този народ. Факт !