3

дръжки анонимен вот

преди 8 години

След гласуването ти откъсват долната част от бюлетината и така виждат дали са отбелязани първите редове! Долно и брутално. Още по-гадно е, че сайтът на ЦИК е задръстен (умишлено според мен) и не дава възможности за подаване на сигнали или пък връзка с ОИК. Хитро и подло!

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Има 3 начина да гласуваш. Да гласуваш " Да" (или за някого); Да гласуваш "НЕ" и въобще да не гласуваш. Последното не означава безразличие, както ни маниполират че било. Това означава че не оказваш доверие на никой от кандидатите и си запазваш правото за сваляне на избрания ако се окажеш прав. Страх ги е от ниския кредит на доверие. Ако на референдума отговорът ви е НЕ - по добре изобщо не гласувайте -така гласовете НЕ няма да се разпределят между НЕ гласувалите и гласувалите НЕ

1

Анонимен

преди 8 години

Ще добавя и аз едно, най-вече на решилите да бойкотират изборите.Никога не пускайте празна бюлетина, зачеркнете всички кметове, напишете послание до родните му, но никога празна понеже председателя на комисията веднага ще сложи отметка за който симпатизира.