10

Анонимен

преди 8 години

ее на всякъде се говори "ако се взима в по голямо количество", Всяко нещо ако се прекали е в редно.По тази логика лекарствата ще поскъпнат , в голямо количество дори водят до смърт.

9

Анонимен

преди 8 години

По-вредно от дебелос.рковците в Н.С- няма!Тия се оляха от всякъде!Скоро ще обложат с данък и въздуха, който дишаме.

8

Ник

преди 8 години

Никакви данъци,това е прах в очите на глупаците! ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ХИМИЯТА В ХРАНИТЕ! Пълна свобода и привилегия зя дребните и най-дребни стопани при отглеждане на естествени храни и животни,както и за реализацията им.Забрана за химия в селското стопанство и особено ГМО! "Храна за пари,огън да я гори!"

7

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека да подкрепим вуъвеждането на данъка върху нездравословните храни. Нека така народа да бъде приучен да си купува по-качествени и по-здравословни храни. Нека и ние да покажем на ЕС че имаем волята и ще постигнем видими резултати, когато народа поотслабне и се усмихне разхубавен.Не е за нас пътя на изостанала Румъния, където смъкнаха ДДС-то за храните и народът съответно започна да яде повече. Ние държим на здравословните храни и на по-малкото ядене, за да се видят видимите резултати като отс

6

Анонимен

преди 8 години

Овца е -за това е министър на земеделието.:)

5

Анонимен

преди 8 години

Вместо нисък данък на полезните и чисти храни, висок за вредните. Просто опит да се напълни хазната от където и както може, че на нашето правителство все магистрали и зали са му в акъла, а че ядем не вредни, а отровни храни без никакъв контрол върху тях... подробности!

4

Анонимен

преди 8 години

тъз за пръв път я виждамда не е министър в някоя друга държава

3

Анонимен

преди 8 години

ДАНЪКЪТ Е НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДЯ СЕ ПЛАЩА ОТ ГРАЖДАНИТЕ.АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ БЕЗОЧИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕТО, БЕЗОБРАЗИЕТО, БЕЗПОМОЩНОСТТА И БЕЗ.... НА МИНИСТРИТЕ БЕЗ..РОДНИЦИ.

2

zeus

преди 8 години

Правителството щяло да ни прави по-здрави като ни бръкне в джоба. Ако искате да ядем здравословно мерките са две:1. По-високи доходи2. БДС за всички основни продукти, по традиционните рецепти, без добавени ла*на, който не спазва закона милионни глоби и отнемане на лицензаСтиска ли ви, а, господа министри?

1

Анонимен

преди 8 години

до вчера пиех гроздовата с цигари и чипс от утре спирам чипса вреден е така казват умните глави