20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРодотстъпник е не този който отива да работи в чужбина, за да преживяна, е тези, които позволиха това да стане. Да имаш бизнес за милиони, хубави коли, пари...и да се подиграваш с тези, които ти изкарват парите, това е проблема, да няма държава, която да защити правата ти, да нямаш шанс не просто да работиш, но да се чувстваш добре, да учиш и да се развиваш, е как да си родозатъпник. Заплата с която едва преживяваш, под звуците на работодателската песен, как не може ад си намери хора

19

Анонимен

преди 8 години

Емиграцията на индийците в Европа я слагам малко преди китайската. Т.е. след араби, руснаци, пакистанци, африканци и монголци.

18

онбашията

преди 8 години

това е бъдещето, свиквайте :)

17

Сп???нс

преди 8 години

ПРоблемът на мизерията е ,че човек свиква с нея , минете през което и да е село или град в БГ , къщи дето от преди 50-години стоят неизмазани , и не поради липса на пари , панелките да не говорим , остъклени ,престроени , сателитки и климатици във всякакви посоки , *** се изхвърля през прозорците , колите паркирани из калта , ......

16

Сп???нс

преди 8 години

едно от малкото положителни неща ,които се опита да направи соц-а е чрез благородни лъжи ,да накара хората да повярват ,че МОГАТ да бъдат по-умни ,по-работливи ,че са нещо пО......за жалост 20 години по-късно няма кой да ни го припомня , добре е че някой го вярва все още .... с

15

Анонимен

преди 8 години

До 16 алекАз в момента съм в чужбина по икономически причини и с пребиваването си тук осъзнах, че по-хубаво нещо от България и българския народ няма. С нетърпение чакам момента да се махна от тук и да се върна отново у дома. А ти добре си направил, че си напуснал страната ни. Такива родоотстъпници като теб не ни трябват. Стой си там, където си и никога не се връщай.

14

Анонимен

преди 8 години

Само Африка ги бие по мизерия тия, и пак не съм много сигурен.

13

Анонимен

преди 8 години

Пълна мизерия

12

Анонимен

преди 8 години

Идолопоклонническа страна. Кланят се на крави и статуи!

11

алек

преди 8 години

70% от българите са много задръстени хора, със сериозни проблеми относно расизъм и ксенофобия ;) това изчерпва всичко... Няма смисъл да убеждавам хора, които не са напускали пределите на Родината, че не българките са най-красиви или българите са най-умни. За шопа, какъвто съм и аз, Витоша е най-висока, а яз Искър - най-дълбок. Щастлив съм, че напуснах тази държава. Емигрант съм не заради война, репресии или икономически причини, а заради малкият, но за сметка на това много простбългарски народ!

10

Анонимен

преди 8 години

interesna zigania

9

до 8

преди 8 години

Аз също съм пътувал много, бил съм и в Индия. Но не само в лъскавата част, а и в провинцията на 4 щата. Лъскавата част си е ОК, останалото са коптори и кравешка тор в краката ти.

8

Soxtella

преди 8 години

Kalyke-Оригиналният микс.Замисля...

7

Анонимен

преди 8 години

Абе вие нормални ли сте бе ? Индия ? Максуда ще ви се стори Монако , в сравнение с ужасната мизерия в Индия ...

6

Berllin

преди 8 години

Много ми харесва експертният тон на бай ***, който никога не е излизал от БГ. Аз лично съм посетил 53 държави на 6 континента и Индия е най-магическото място на света!

5

Анонимен

преди 8 години

Не ми говорете за държави, където мъжете клечат по улиците, а жените ходят забрадени.

4

ралзличия

преди 8 години

Различна е Индия.Там няма цивилизация ,а хората директно *** и пикаят по улиците. Автобусите са без прозорци ,за да улеснят слизането на пътниците - директно през прозореца не е нужна спирка.

3

Анонимен

преди 8 години

Перла? Смрад и мизерия за 95% от населението. Като се изядат и последните остатъци от направеното през соца, и тук такава ще е обстановката. Кой не скача е ченге!

2

..

преди 8 години

мм дааа, екзотика ли бе да я опишеш... също така страната на груповите изнасилвания в градския транспорт, изнавилванията на 3 годишни, 5 годишни деца и всякакви деца без значение от пола.. и да, пренасяш се в друга епоха, в 12-13 век - свинщина и мизерия. да си държат екзотиката далече от нас!

1

Анонимен

преди 8 години

А бе... Тия всичките, различните, да си стоят по техните държави. Иначе голяма екзотика, да.