6

койчо

преди 8 години

Какъв персонал? Какви пет лева? Ключови думи за откачане на всеки работодател - увеличение на заплатата! Как ще искате увеличение, като той ви е направил лична услуга да ви наеме?!

5

Анонимен

преди 8 години

Като са най ниските данъци ,защо никой не иска да прави бизнес ,ами се натиска за държавна служба,дори да е за минимална заплата.

4

Анонимен

преди 8 години

Г,Калфин говорете от Земята,а не от небето.Вие къде живеете.Пазара на труда.Един рабодатател в България е пеземек,търси работна ръка манекен,млади на работа ли ще ги назначи или ще ги продава.В европа се гледа работата.Основата,корена винаги заобокаляте и лъжете върху това.За вас какво значи бизнес.

3

патил

преди 8 години

Как ще се договорят работодателите? Нали трябва да има за уж служебни коли и уж служебни командировки по целия свят!!!

2

svetlio

преди 8 години

Елемег на 100% съм с теб.Аз съм човек,който се занимавам с най обикновен бизнес/не съм от онези с 2 яхти,който не са си платили заплатите на служителите/ Никаква подкрепа от държавата,глоби,изисквания,който на практика няма как да покрием.Амсолютно мачкане на дребния/подчертавам дребния,до 10 човека/ бизнес

1

Елемаг

преди 8 години

Предстоят доста фалити ,заради тези осигуровки.25 години само се смуче,а условия никакви.Само изисквания ,администрация и такси!!"Римлянина" продаващ цигари на пазара и този с кебапчетата от бидоните са най-добре.Никаква дейност,никаква помощ.Честните работодатели знаят за какво говоря!!